Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי (2+2) חדש/משומש בסביבות התקציב הנ"ל.

הדגש הינו בעיקר על בטיחות ואמינות.

אני מניח שהפורום מפוצץ בתשובות דומות ואף זהות לשאלה שאני מציג פה.

חיפוש לא הניב תוצאות רלוונטיות למצב שלי , או לפחות כאלו הנוגעות בכל הקטגוריה הנ"ל.

מישהו יכול להפנות אותי לדיון ממצא ומלא בנושא?

תודה מראש

ים

פורסם

המצב שלך מצויין. אתה יכול לדעתי לרכוש כל רכב בקבוצה 2 כלומר משפחתית. עכשיו רק תחליט מה הנתונים החשובים לך ביותר וחפש מידע על הדגמים בקבוצה (מגאן, C4, 307, קורולה, מאזדה3, I30, SX4, B3 וכו')

פורסם

ראשית , אני לא קונה את הרכב , ההודעה נכתבה ע"י חבר תחת המשתמש שלי.

את הרכבים אני מכיר ואם הבחירה הייתה שלי היא הייתה מתחשבת בפרמטרים שלא מעניינים איש משפחה ( כפי שנכתב 2+2 ) שהם בעיקר אמינות ובטיחות , ופחות עוצמה והתנהגות כביש.

את המתמודדים אנו מכירים , אנחנו מחפשים המלצה ממי שיש לו נסיון עם חתך המכוניות הספציפי ויכול להמליץ על המכונית הנכונה.

הפיתרון הקל הוא ללכת אחרי העדר( "כוכבות הליסינג" ) אבל יכול להיות שניתן למצוא רכב חדש ( לאו דווקא מהחברה , אפילו משומש אבל עדיין באחריות )במחיר הנ"ל שיש לו יתרונות משמעותיים למשפחה הממוצעת ( נפח איחסון / מרחב פנים / צריכת דלק / נוחות נסיעה וכו....)

הלינק לא עובד.

בגלל שהקטגוריה נפוצה יחסית בשוק הרכב ציפיתי שיהיו דיונים קודמים עדכניים מספיק נכון להיום , ולכן ביקשתי לינקים.

אבל גם המלצות יתקבלו בברכה.

תודה מראש

ים ואלי.

פורסם

טוב אני רואה שתשובות לא אמצא פה , מוזר , חשבתי שכאן דווקא כן יכולים לעזור גם למי שמחפש מכונית למשפחה ולאו דווקא מכונית לנהג.

בכל מקרה - ברגע זה ההתלבטות היא בין 3/פוקוס/אימפרזה ( לא B3 בגלל תא המטען הקטן , לפחות כך נאמר לי ).

פורסם

היתה לי "3" במשך מס' שנים, גירסת ליסינג. אני מכיר את שאר כוכבות הליסינג הנפוצות (כלי רכב אחרים בחברה).

יחסית למשפחתומאטית - ה "3" בהחלט מהנה לנהיגה.

הפוקוס מעט איכותית יותר, אבל בגרסת 1600 אוטומט - המנוע האנמי פוגע בחווית הנהיגה.

בין השתיים אני הייתי בוחר ב "3".

ע"פ הפרמטרים שפותח השרשור הגדיר, מבין 3 המכוניות שעל הפרק, אני חושב שהפוקוס היא היותר מתאימה.

ואם אפשר - 2 ליטר.

תוספת - היות וניסיוני מבוסס על מכוניות ליסינג, אני לא בקיא בעלויות האחזקה. אני יכול להעיד שה "3" והפוקוס שלי / של חברים היו אמינות לחלוטין בשנות חייהן הראשונות.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...