Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראיתי בכביש לא מזמן הונדה אקורד קופה והתאהבתי.

הייתי שמח לקבל את המידע הבא על הרכב:

באילו שנים הוא הגיע לארץ? (ראיתי שהמחירון נגמר בשנת 97)

האם יש הבדל במפרט הטכני בין השנים השונות, או שמדובר באותו הרכב בכל השנים? (אני מתכוונן לטווח השנים 95-97).

האם הרכב מפגין אמינות?

האם מעבר לצורה החיצונית יש הבדל כלשהו בין הקופה לבין האקורד הרגיל (ראיתי שהקופה הוא בנפח 2200 סמ"ק בעוד רוב האקורדים הרגילים הם בנפח 2000 סמ"ק).

מישהו יודע נתונים רלוונטיים על צריכת הדלק שלו (כמו גם ההספק והמומנט)?

האם הוא מספק כוח גם בטורים נמוכים או שהוא חובב מובהק של סל"ד גבוה?

האם הרכב נמכר במחירון?

ראיתי שמפרסמים את הרכב בתור "הונדה אמריקאית". האם יש לעניין האמריקאית משמעות כלשהיא? האם מוסכים רגילים יודעים לטפל ברכב הזה או שאני חייב מוסך מורשה?

האם זה חשוב במקרה של הרכב הזה להתעקש על רכב שטופל רק במוסך מורשה?

האם יש משהו ספציפי שכדאי לי לדעת על הקופה?

הבנתי שהוא מצוייד במנוע חזק (אבל לא ממש ספורטיבי). מישהו יודע מה לגבי הגיר (כמה הילוכים, האם הוא מתקשר או מסרס וכו')?

האם יש בעיה עם הצבע המטאלי שלו? (כוויות שמש וכו'..)

ראיתי שהרכב במפרט הבסיסי שלו די מפנק ביחס לאותן שנים. האם המערכות החשמליות והמזגן מתפקדים טוב אחרי שנים ומגלים אמינות או שזו נקודת תורפה?

אין המזגן שלו?

כיום אני נוהג בקליאו B ידנית 99. בא לי לשדרג ...

אשמח לעזרה ממי שיודע פרטים.

תודה.

פורסם
שלום לכולם.

ראיתי בכביש לא מזמן הונדה אקורד קופה והתאהבתי.

הייתי שמח לקבל את המידע הבא על הרכב:

באילו שנים הוא הגיע לארץ? (ראיתי שהמחירון נגמר בשנת 97)

האם יש הבדל במפרט הטכני בין השנים השונות, או שמדובר באותו הרכב בכל השנים? (אני מתכוונן לטווח השנים 95-97).

האם הרכב מפגין אמינות?

האם מעבר לצורה החיצונית יש הבדל כלשהו בין הקופה לבין האקורד הרגיל (ראיתי שהקופה הוא בנפח 2200 סמ"ק בעוד רוב האקורדים הרגילים הם בנפח 2000 סמ"ק).

מישהו יודע נתונים רלוונטיים על צריכת הדלק שלו (כמו גם ההספק והמומנט)?

האם הוא מספק כוח גם בטורים נמוכים או שהוא חובב מובהק של סל"ד גבוה?

האם הרכב נמכר במחירון?

ראיתי שמפרסמים את הרכב בתור "הונדה אמריקאית". האם יש לעניין האמריקאית משמעות כלשהיא? האם מוסכים רגילים יודעים לטפל ברכב הזה או שאני חייב מוסך מורשה?

האם זה חשוב במקרה של הרכב הזה להתעקש על רכב שטופל רק במוסך מורשה?

האם יש משהו ספציפי שכדאי לי לדעת על הקופה?

הבנתי שהוא מצוייד במנוע חזק (אבל לא ממש ספורטיבי). מישהו יודע מה לגבי הגיר (כמה הילוכים, האם הוא מתקשר או מסרס וכו')?

האם יש בעיה עם הצבע המטאלי שלו? (כוויות שמש וכו'..)

ראיתי שהרכב במפרט הבסיסי שלו די מפנק ביחס לאותן שנים. האם המערכות החשמליות והמזגן מתפקדים טוב אחרי שנים ומגלים אמינות או שזו נקודת תורפה?

אין המזגן שלו?

כיום אני נוהג בקליאו B ידנית 99. בא לי לשדרג ...

אשמח לעזרה ממי שיודע פרטים.

תודה.

אם מותר לשאול : איזה גופן בחרת לכתוב בו ?

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...