Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה בגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 94 אוטומט,היא אצלי כבר שנה מאז שקניתי אותה,בשבוע האחרון אני לא מרגיש שהרכב מעביר הילוך(הקליק הקטן שמרגישים בזמן שהרכב מגיע ל20 או 40 קמ"ש)הרכב פשוט נחנק ככל שאני לוחץ על הגז,בנוסף לכך הנורה של auto דולקת לי.

אודה למי שיכול לומר לי מה הבעייה

פורסם

תתחיל בבדיקה של נוזל הגיר ותדווח:

- מהו הצבע?

- ריח?

- גובה נוזל תקין?

- מתי בפעם האחרונה נעשה טיפול או ביקורת לתיבת ההילוכים?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בעיה בגיר? הבעיה מתחילה בכותרת שרשמת, הנה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

תרד' ננעל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...