Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן לכולם...

לפנות ערב חזרתי מארה"ב אחרי שהות של שבועיים - ובין יתר הקניות שעשיתי, נמצאים גם שלושה שחקני חיזוק או יותר נכון להגיד שידרוג לרכב שלי.

אז בלי הרבה דיבורים...

מונובלוק JL 1/500:

8419434964.jpg

למי שזוכר, החמודמוד הזה הולך להגביר את הזוג 10W3V3 של JL.

4 ערוצים - JL 450/4:

8419434910.jpg

הוא הולך להגביר בבי אמפ את הרכש השלישי שלי:

סט קומפוננט דיימונד אודיו HEX-S600:

8419434966.jpg

אז זה הולך ככה - בעיקרון, מאוד מאוד רציתי את ה- 450/4 אבל הבעיה הייתה שפשוט לא מצאתי אחד בצבע כסוף! השתגעתי מזה! זה קצת ביאס אותי כי מאוד רציתי שגם המראה של שני המגברים כשיותקנו יראה די אחיד...

בסופו של דבר, ממש לא רציתי להתפשר על שום מגבר אחר כי ממש הייתי נעול עליו ובסוף לקחתי את השחור - שהוא מאוד מאוד יפה ומרשים, אבל עדיין קצת לא תואם למונובלוק הכסוף, ניחא - כשהם יעבדו יחדיו זה כבר לא ממש ישנה.

בטוח יש כמה שיתעניינו במחירים...אהה...פה מגיע החלק הטוב באמת:

פשוט יצא לי ממש בפוקס לטוס לארה"ב כשהדולר באמת בשפל, וכול הקניות שלי הסתכמו בשער של 3.5 ש"ח לדולר.

מחיר סוף סופי סופני של כול שלושת שחקני החיזוק הוא לא פחות ולא יותר מ- 1020$!

נוסיף על כך ששילמתי עוד 100 דולר על משקל עודף במזוודות כי באמת עשיתי המווון קניות.

חישוב זריז של הקניה הזו נותן קצת קצת פחות מ- 4000 ש"ח. פחות מהעלות של מגבר אחד בודד כאן בארץ!

כמובן שגם נושא האחריות הוא חשוב מאוד - אבל במחיר הזה זה ממש זניח, מה גם שהאחריות עליהם בארה"ב עדיין תקפה כך שאם יקרה משהו (חס וכרפס) אני תמיד יכול לשלוח לתיקון לחברים של בארה"ב שבביתם התארחתי בשבועיים האחרונים.

זהו... בקרוב אני אפנה לי מעט זמן בשביל לעשות את כול העבודה על הרכב ולהתקין את הכול וגם אז יהיו תמונות.

בינתיים, אני יעמיד למכירה את המגברים הקיימים אצלי ואת הקומפוננט הנוכחי.

תמונה אחרונה של שלושתם ולילה טוב!

8419434987.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תתחדש! מתי אתה מוכר(את הרכש)? :wink:

מעניין יהיה לשמוע את הסט הזה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש :)

חבל באמת על הצבע הכסוף

למה באמת היית נעול על ה450\4 ? להנעל על משהו זה לא תמיד טוב :)

ואם כבר אז כבר, לא חשבת לכיוון סט שלושה חלקים?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תתחדש!

מגברים מעולים! קומפוננט נהדר (תיזהר עם הטוויטרים - דיאמונד מאוד מפורטים אבל מאוד צורמים לאוזן - כמו פוקל אבל הסאונד מאוד שונה).

תהנה ותבוא להשמיע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם!

למה לא סט של שלושה חלקים? למרות שזה חכל להיות הדבר הכי פשוט בעולם - להצטייד בסט ממש טוב - אני לא מתכוון להתעסק עם בניות שישנו לי את המראה של הדלתות.

למה לא לקחת את שניהם בשחור? שאלה די מתבקשת אבל זו טעות שלי שלא כתבתי את זה - לא היה מונובלוק בשחור...

למה להינעל על ה- 450/4? כי מבחינתי הוא המגבר המושלם בשבילי. שתי ערוצים של 75 וואט שילכו לטוויטרים, ועוד זוג ערוצים של 150 וואט שילכו למידים.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תתחדש אביחי ,

עוד תשובה ל"כמה עמוק אפשר להכניס לנו את האלמנט עם מוצרי אודיו ברמה גבוהה" ? (כרגיל - מקומם, מעצבן וכו')

המון מזל טוב , מחכה לשמוע את הרכש במפגש.

אהה ,

וכל הכבוד על הסבלנות לחכות כל כך הרבה זמן עד הטיסה לארה"ב, אני זוכר כמה זמן אתה כבר חושב על השינוי הזה.

אם אפשר לשאול , היכן רכשת את המגברים ? חנות או ברשת ? ובאיזו עיר ?

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כול הרכיבים נרכשו אונליין מהחנות "סוניק אלקטרוניקס".

על המגברים הייתי סגור עוד מימים ימימה, מה שנותר לי הוא לשוטט בטמפה ומיאמי בשביל לחפש את הסט קומפוננט הנ"ל ולשמוע אותו.

והספיקו לי בדיוק 2 דקות לראות ולשמוע את הצעצוע הזה עובד בשביל להזמין גם אותו. האמת שהסט שאני שמעתי היה מורכב מסט טוויטרים מאלומיניום, ולמרות זאת הם היו מאוד מאוד עדינים. אבל בגלל שאני מחפש טוויטרים שיהיו כמה שיותר דומים ל- MT 22 של מורל, בכול זאת הזמנתי את הסט עם טוויטרים ממשי.

פורסם

סט מדהים. התקנתי אותו לבחור בפזו' 206. הוופרים מדוייקים וחזקים. אצלו הטיווטרים אלומיניום. אבל לא כואבים בעוזן בגרוש.

סט מצויין.

אבל האוטופיה הישן אוכל אותו לארוחת בוקר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חיפשתי את הסט הזה לאחר שהמלצת לי עליו. שמעתי אותו וממש ממש אהבתי!

• תוכן חדש...