Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

צריך לעשות טיפול באפלאוז שנת 97 עם 280,000 ק"מ

אין לי את הספר רכב.

איזה סוג שמן בלמים צריך בכלליות?

איזה שמן מנוע צריך? המנוע לא עושה יותר מדי נסיעות מאומצות.

מה הכי מומלץ לשים במע' קירור?(הכוונה היא איזה נוזל קירור וכמה לדלל עם מים אם צריך?)

איפה מסנן השמן מנוע והפילטר דלק?

מאיפה הכי זול לקנות חלפים באזור ירושלים או המושבים באזור מבשרת?

צריך להחליף רצועת תזמון?

מה עוד צריך לעשות בטיפול חוץ מבלמים?

תודה לכל מי שיכול לעזור . . .

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

לא כתבת אם מדובר בגיר ידני/אוט' ולכן לנושא הגיר אני לא אתייחס.

נוזל בלמים הוא בד"כ מסוג דוט3/דוט4. שים דוט4. אם יש הבדל במחיר ביניהם אז הוא אפסי אז אין טעם ללכת על הפחות טוב.

שמן מנוע חצי סינטטי, 10-40 יעשה היטב את העבודה.

נוזל קירור מוכן לשימוש של פרסטון נחשב לטוב. אני לא יודע לאמת את זה, ויכולות להיות על הנושא 1000 דעות לגיטימיות שונות. אצל אשתי בגרנד מוב הוא עושה בינתיים עבודה טובה.

אם זה מנוע 1.5 ליטר, אז מסנן השמן נמצא בקידמת המנוע, בצד נוסע (ימין בישראל). אם תוריד את כיסוי הפלסטיק שיש מתחת למנוע תוכל להגיע אליו בקלות.

צריך להח' רצועת טיימינג, מותחן ומחזירים. נדמה לי שב90000 ק"מ, אבל אני לא חותם על זה.

בטיפול יש לבדוק גומיות, רצועות, צנרת, בלמים, תאורה ועוד ועוד. הרשימה היא בת עשרות פריטים שונים וחשובים מכדי שאוכל לזכור/לפרט אותה. יש באוטודטה רשימה.

בזמנו, כשעבדתי בי-ם קניתי חלפים כלליים, שמנים וכו', באיזור התעשייה בגבעת שאול, לא רחוק מאנג'ל יש כמה חנויות חלפים צמודות. אני ממליץ לך בחום לקנות רק חלקים מקוריים (למעט חלפים ספציפיים כגון רפידות בלם שאותן ניתן למצוא חליפיות מחברות OEM מצוינות), אז בשביל למצוא אותם תצטרך כנראה להגיע למוסך דייהטסו מורשה.

פורסם

דבר ראשון מודה לך מאוד

דבר שני המנוע אכן 1500 והגיר הוא אוטומטי

יש איזה מוסך מומלץ להתעסקות עם הטיימינג שאני מעדיף לא לגעת כי אני לא מכיר? באזור י-ם כמובן. . .

ועוד דבר איך אני מרוקן את מע' הקירור? איפה הפקק הסורר?

שוב תודה

VW GOLF V5 2001

פורסם

למיטב זכרוני את שמן הגיר אתה אמור להח' כל 40000 ק"מ.

אני עשיתי את הטיימינג בעצמי. אין לי מוסך להמליץ עליו. לא מדובר בעבודה שהיא מורכבת במיוחד, רק צריך לעקוב במדויק אחרי ההוראות.

למיטב זכרוני, ניתקתי את צינור המים התחתון מהמצנן. לא זכור לי פקק, ובכל מקרה לפרק צינור זה רעיון לא רע, כי זה מאפשר לך לראות את מצבו מבפנים.

פורסם

אחלה- אפשר רק לדעת מאיפה אני משיג את ההוראות הללו של הטיימינג? אני קצת מתקשה עם הורדה של אוטודאטה

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...