Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 07 VS סוייפט 08 VS מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר שלי מתעניין באחת מהשלוש, הראשונה היא טויוטה יאריס 07 (SOL) עם 21K. הרכב הינו של בעל מוסך טיוטה פה בעיר ולטענתו אישתו נוהגת באוטו, באוטו מותקן חיישן רוורס על המראה האמצעית (ונראה ממש טוב) וחישוקי סגסוגת. מעבר לכך ביצענו נסיעת מבחן קצרה ולהפתעתי לא הרגשנו ולו הבדל קטן בהעברת ההילוכים לעומת אוטומט (לאוטו 5 הילוכים רובוטים). המחיר המבוקש הוא מחירון (96K) לאור התוספות (חיישן+סגסוגת). הדבר היחיד שהטריד אותי הוא שעל האוטו היה סימן של מדבקה של טיוטה על קורה C (המדבקה הורדה אבל נשאר סימן), מה שהדליק לי נורה שאולי הרכב היה רכב הדגמה למרות שהבעלים הרשומים היא אישתו. השאלה היא כמה נורא זה? מן הסתם האוטו מטופל ושמור והמוכר טוען שהמדבקות נועדו להנחה והרכב לא שימש להדגמה.

השנייה היא סוויפט שעליה גם אני נהגתי, חיצונית ופנימית האוטו מרווח ויפה מאובזר במלואו (סגסוגת+מער' נשלטת) אך מבחינת ביצועים האוטו הרגיש "לא סוחב" לדעתי הגיר פשוט הרדים את המנוע ומונע ממנו להיות יותר נמרץ ע"י העברות הילוכים מוקדמות. מחירה 100K "על הכביש". לדעתי היא הייתה יותר צפופה מהיאריס אך ההגה הקטן והמערכת הנחמדה+שליטה מההגה פיצו על כך מקדימה.

על האחרונה לא נהגנו (נתאם נסיעת מבחן בעתיד) וממבט כללי על הגירסה "הליסנגית" הפלסטיקים הרגישו זולים ופחות איכותיים מהיאריס ומהסוזוקי. מחירה 105K שזה קצת יקר יותר מהסוזוקי ו 10K יותר מהטויוטה.

מה דעתכם על הטויוטה? אמנם המלצתי לחבר לבצע נסיעה ארוכה יותר ולבדוק את הקטע עם הגיר אך נשמע מאוד מאוד מפתה לשלם 4K יותר ולקחת אחת מהחברה ולסגור עניין למרות האנמיות שמגלה התיבה האוט', ולא עזרו כל התחנונים הם לא מוכנים להביא גיר רגיל גם אם אני משלם ומחכה לאחת שתבוא במיוחד. :-(

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

תודה על העצה, הבעיה היחידה שלי היא שהאוטומט מרגיש כמו בטטה מעוכה, פשוט ככה.

היום בנסיעת מבחן לחצתי כמו מטורף והאוטו (סוזוקי) עם מזגן על 4, 3 מבוגרים פשוט לא נסע! כיביתי את המזגן והתפללתי לשיפור אבל לא ממש היה הבדל.

הצעתי לחבר לחסוך קצת ולקחת איביזה FR או קופרה, רכבים עם ערך מוסף מעבר לכלי מנק' לנק', למרות שגם הוא חובב נהיגה נראה לי שהוא לא ילך על זה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...