Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר בדיקה במכון שאתם בחרתם?

אם כן, בהנחה שהתוצאות טובות, אז עשיתם בחירה טובה, אם כי קצת יקרה לטעמי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

הרכב לא עבר בדיקה, מפני שהרכב עשה טסט לפני שבוע(לפני הקניה) ויצא הכל תקין.. וגם לפני 2000 קילומטר היה טיפול שגרתי באוטו והכל יצא תקין. כמובן שהכל נעשה במוסך מורשה של יונדאי.. שהעובד שם האחראי יצא ודיבר שבחים על האוטו שהגיע לטיפולים שבכלל לא היה צריך.

כמו כן, ניתן לראות בבירור כי הזקנה שמרה על הרכב בקנאות.. כל 2000-3000 קילמוטר שנעשו בחצי שנה האוטו היה בטיפול שגרתי, שהאוטו נמצא תקין, כך שאני לא צופה הפתעות.

פורסם

עשיתם טעות שלא לקחתם לבדיקה.

בטסט לא בודקים עבר של תאונות.

בטסט סה"כ בודקים נורות,ברקסים,צמיגים וכאלה דברים.

אני לא אתפלא אם הרכב עבר תאונה קשה והגיע לסוחר..

לך לפחח רכב שיעבור על השלדה ויראה אם הרכב עבר תאונות או לא.

רק בשביל לישון בראש שקט.. מבחינה מכנית אם יש ספר טיפולים לא אמורה להיות בעיה.

בקשר למחיר שהרכב היה חדש:

אטוס פריים (החל מ 2001 ) נמכרה החל מ 62,000 ש"ח לדגם הידני הבסיסי.

הגיוני שאטוס מודל 99 אוטומטית עלתה בין 55,000 ש"ח ל 57,000 ש"ח.

http://www.wheel.co.il/UserFiles/File/אטוס.jpg

פרסומת ליונדאי אטוס פריים.

פורסם
הרכב לא עבר בדיקה, מפני שהרכב עשה טסט לפני שבוע(לפני הקניה) ויצא הכל תקין.. וגם לפני 2000 קילומטר היה טיפול שגרתי באוטו והכל יצא תקין. כמובן שהכל נעשה במוסך מורשה של יונדאי.. שהעובד שם האחראי יצא ודיבר שבחים על האוטו שהגיע לטיפולים שבכלל לא היה צריך.

כמו כן, ניתן לראות בבירור כי הזקנה שמרה על הרכב בקנאות.. כל 2000-3000 קילמוטר שנעשו בחצי שנה האוטו היה בטיפול שגרתי, שהאוטו נמצא תקין, כך שאני לא צופה הפתעות.

עצוב לשמוע, אני חושש מאוד שאתה עומד ללמוד בדרך הקשה שיעור חובה בתורת סחר הרכבים בישראל.

אני מקווה שאתבדה, אבל אני לא אופטימי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תראה, כשקראתי את הסיפור, היה לי חשד שזה יותר מידי טוב לרכב שמוצאו ממגרש.

לכן שאלתי אותך האם הרכב עבר בדיקה, ולצערך התשובה שלילית.

טיפולים במוסך לא קשורים לתאונה(תוכל למצוא אותם בדו"ח השמאי של חברת הביטוח).

האחריות של המגרש שווה ל.. (תמשיך לבד).

השלב המידי הוא לקחת את הרכב לפחח מקצועי.

אני מקווה מאוד שלא יהיה כאן סיפור ולדי מספר 2.

קרא בשירשור הבא את הסיפור העצוב שלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196137

פורסם

אין אחריות על שלדה למשך 3 חודשים.

שלדה זה לא דבר שמתקלקל.

לך לפחח רכב מקצועי שיבדוק את הרכב מבחינת תאונות.

מקווה מאוד בשבילך שהרכב נקי מתאונות.

אם הרכב עבר תאונה קשה תתבע אותו בבית משפט .

(אם עשיתם זכרון דברים שבו מתחייב הסוחר שהרכב לא עבר תאונות,אם לא עשיתם.אכלת אותה)

דרך אגב,

את הרכב הוא קנה ב 28,000 ש"ח ולא ב 35,000 ש"ח.

בקניית רכב יד 2 ,אסור להאמין לאפאחד כולם שקרנים עד שלא הוכח אחרת.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3523454,00.html

סוחרי רכב מנקים יפה את הרכבים, עושים מלא תיקוני צבע ,עושים וקס ,הברקות לגאנטים וכו'..

אנשים רואים רכב שנראה שמור ויפה מתלהבים ושוכחים מהדברים החשובים (עבר תאונות,שיעבודים,היסטוריית טיפולים).

יש היום כ"כ הרבה רמאים ,נוכלים שמזייפים ק"מ ,משפצים רכבים לאחר תאונה - צריך להזהר מאוד!

מי שלא מבין ברכבים או שיקנה רכב חדש (כמו המקרה של ולדי ששילם לבסוף כמו על רכב חדש וקיבל רכב הרוס משומש)

או שילכו לחברת ליסינג גדולה (אלדן,אויס,ניו-קופל וכו') ויקנו מהם רכב - לפחות אז יש אחריות ויש פחות סיכוי ליפול

(וגם אז חובה לבצע בדיקה עצמית).

אני חושב כדאי לך לגשת בדחיפות לפחח רכב מקצועי שיבדוק עבר תאונות- נשמח לשמוע עדכון.

פורסם
אם יש רוח חזקה מדי הוא עלול לעוף:roll:

עדיין לא היה מקרה בארץ על רכב כזה שעף מרוח אז למה אתה מדבר שטויות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טיפשותם של אנשים ממש מכעיסה אותי,וכנראה שעל הטעות שלך אתה תלמד לקח להבא,

דווקא אדם שקונה רכב יד שניה כמוני כמוך ורוב חברי הפורום אני מניח כל שקל חשוב להם והם בהכנסה ממוצעת,

אז איך זה "שהימרת" על 28,000 ש"ח ,שאני בטוח שלא באו בקלות, לשלם 9000 מעל מחירון הסכמת בלי בעיה

אבל בדיקה ב400 ש"ח ,ולו רק בשביל השקט הנפשי זה כבר יותר מדי.

פורסם

אביב התגובה שלך מוגזמת.

נכון שלאנשים כמוני ,כמוך וחברי הפורום , דברים אלו הם טרוויאלים.

אבל הרבה האנשים לא מתמצאים בתוחם הזה ולוקים בתמימות, בהחלט לא בטיפשות.

יש עדיין אנשים שיש להם אמונה בבני-אדם, ומאמנים להבטחות ולדברים שנאמר להם.

לצערנו, הסוחרים במעשיהם ובשיפלותם, גורמים לאנשים לאבד את התמימות שלהם בדרך הכי אכזרית שיש.

פורסם

תיתפלאו,אבל יש גם סוחרי רכב ישרים שמוצאים את פרנסתם גם בלי לרמות,ויש להם חוג לקוחות רחב,כי בלי חוג לקוחות רחב אפשר לחיות רק ממעשי רמייה.

רוצים שמות-בבקשה:רכב דיפלומט בדרך אלוף שדה בר"ג,אוטו יוסקה ברחוב לבנדה בת"א,אוטו פינחס בדרך סלמה בת"א ועוד.

*אין לראות בכך המלצה לרכוש מכונית ממי מהם,אלא סה"כ הודעה שנועדה להוכיח שלא כולם רמאים ונוכלים*

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...