Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי הנעה בגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות הסבה לגז לרכב אמריקאי ישן שנת 78 , אני יודע רק משנת 95 ומנפח ככה וככה , אני שואל אם זה אפשרי על קארבורטור ולא רק על הזרקה.

אם כן אשמח לדעת היכן :lol:

פורסם

טכנית, אפשרי.

חוקית, לא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניתן להסב כל רכב בנזין לגז מכל שנתון אך הוא חייב לעמוד במספר תנאים

1. מנוע הזרקה
  2. חייב להיות לו ממיר קטליטי
  3. חייב להיות לו חיישן למדה

פורסם

אני זוכר לפני 4 חודש בערך היתה בלייזר 87 בערך 5700 שהיתה מפורסמת ביד 2 שעברה הסבה לגז דיברתי עם הבעלים והוא אמר לי שהרכב עובר טסט בלי בעיה מבחינת הגז . וזה קארבורטור כמובן

פורסם
אני זוכר לפני 4 חודש בערך היתה בלייזר 87 בערך 5700 שהיתה מפורסמת ביד 2 שעברה הסבה לגז דיברתי עם הבעלים והוא אמר לי שהרכב עובר טסט בלי בעיה מבחינת הגז . וזה קארבורטור כמובן

ראשית בשנת 87 המנועים של הבלייזר הם הזרקה חד נקודתית TBI. שנית ישנם רכבים שהוסבו לגז לפני כניסת התקנות ולכן להם יש רישיונות חוקיים לכך. כיום לא ניתן להסב רכבים כאלה.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

גם אני לא הייתי נכנס לזה, נראה לי מרשם בטוח להתחמקות של חברת הביטוח מאחריות במקרה שחס וחלילה קורה משהו.

• תוכן חדש...