Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז במזל טוב קנינו 1.4 205 כאוטו שני לבית, שנת 99 120,000 ק"מ האוטו במצב כללי טוב מאוד, וניכר ששמרו עליו.

ולשאלה.

אז כן, חפרתי את החיפוש בפורם על שעון סל"ד.

הבנתי שלהכניס לדאשבורד שעון חדש, במקום שעון הזמן הקיים, הינו סיפור מסובך.

אני מעוניין להתקין שעון טורים חיצוני.

השאלה היא, שלא מצאתי עליה תשובה היא- איפה באיזור הצפון ניתן להתקין שעוני טורים לרכב הנ"ל? כמה עולה שעון פשוט?

אני ממש לא מחפש משהו רציני פשוט שיראה לי בצורה הפשוטה ביותר את הסלד של המנוע.

וכמה עולה התקנה+המלצה למקומות זולים וטובים בחיפה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

היי

בפורום הטכני יש כללים שונים מפורום אודיו, הכללים לכתיבת כותרת כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

תודה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקי דני, קראתי אותם.

האם אצלך במצת אור ניתן להתקין שעון כזה?

אמיר

פורסם

ים חלקי חילוף זאת חנות? מזה? איפה הם נמצאים? מה המספר?

אתה בטוח בקשר למחירים100 ומשהו שקל לשעון? נשמע זול. והתקנה רק 50 שקל?

אם זה כך אני כנראה אהיה מעוניין גם בשעון טמפרטורת מים.

אמיר

פורסם

תודה.

יש לך מספר?

עוד מקומות בחיפה שנראה לכם מתעסקים עם הדבר?

אמיר

פורסם
ים של חלקים נמצאת בצומת קרית אתא.

אחריי תחנת הדלק פז ביציאה מקרית אתא.

עלות הדבר כמינימום 150 ש"ח.

מאיפה הנתון הזה? לפני חודש רציתי להזמין מהם שעון טורים\שעון טמפרטורה לפז'ו 309 והם ביקשו 80 שקל לשעון + 30 שקל על משלוח. שווה להזמין כמה באותה הזמנה כי על המשלוח משלמים רק פעם אחת.

אגב, חייבים להזמין מהם, זאת לא חנות עם תצוגה שאפשר לשלם ולקחת במקום - הם ספקים של ציוד למוסכים.

לגבי ההתקנה, הערכה שלי 50 שקל מפני שזאת עבודה של רבע שעה בלחץ. תמצא חשמלאי הגון שיתקין לך והוא לא אמור לקחת יותר מהסכום הזה.

פורסם

ב 80 ש"ח כנראה זה שעון חום סיני ובאיכות מפוקפקת.

עבודת התקנת השעון אינה רבע שעה ועלותה לא 50 ש"ח אלא יותר וזה כי צריך להתקין יוניט לשעון החום במנוע ולהעביר חטו חשמל ממנו אל הדעון.

כמו כן יש לקבע את השעון עצמו בצורה יפה או עם רגלית/תושבת ולחבר אליו הזנה אחרי מתג הצתה מוגנת ע"י נתיך (פיוז), לחבר לשעון הארקה קבועה וחט לתאורת השעון בליילה בהדלקת אורות.

כדאי לקנות שעון חום איכותי (ויקר יותר).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי, יש לך אולי מקום מומלץ בחיפה שעשה את העבודה בצורה טובה ובמחיר סביר?

אין לי שום דרישה מיוחדת מהשעון. לא מראה מצועצע, לא מנורות ולא כלום. מספרים ומחט ואם אפשר גם אור ללילה.

אמיר

פורסם

המלצה קטנה לי אליך: מכיוון שאין שעון טמפ' ברכבים הנ"ל ומכיוון שהמערכת הקירור שלהם סופר רגישה, תתחיל בהתקנת שעון טמפ'. יש לו חשיבות עליונה ברכבים הנ"ל במיוחד לקראת הקיץ הקרב!

פורסם

אין כמוך. תודה על העזרה. בקשר לשעון, כרגע נורא מציק לי עניין הסל"ד, אבל כמובן שבהמשך הקרוב מאוד יותקן גם שעון טמפרטורה.

השאלה שלי היא. מה כבר מסובך בשעון טמפרטורה/ סל"ד? שעון סל"ד בסה"כ מקבל פולסים, סופר אותם ולפי זה מציג את הסל"ד, זה מנגנון מאוד פשוט ככה שאני לא רואה סיבה לשעון יקר. לגבי שעון חום, אולי יש חשיבות לדיוק החיישן, אבל גם אם הוא מזייף ב-5-7 מעלות... זה ממש לא קריטי..

תקנו אותי.

אמיר

• תוכן חדש...