Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המומחים בחשמל: אני רוצה להוסיף פנס בלימה נוסף, צמוד לחלון האחורי.

כיצד אני מזהה לאילו חוטים בפנסים האחוריים אני צריך לחבר אותו?

פורסם

דיי פשוט

אתה מפרק את אחד הפנסים האחוריים שלך

ובודק עם מד מתח באיזה מהחיבורים עולה המתח כאשר לוחצים על הדוושה.

כך אתה יודע איזה חוט מעביר את המתח.

עכשיו אתה יכול לקחת מהחוט הזה פלוס ולמשוך אותו למנורה הנוספת כמובן עם בידוד מתאים ולקחת מינוס מהגוף.

או:

לעקוב אחר הצמה ולהריץ חוט ממש מהדשבורד. שזה לא ממש פרקטי.

אם כמו שאני חושב מדובר ברכב מיושן יחסית (היות ולחדשים יש לפחות 3 פנסי בלימה)

תבדוק טוב אם זה לא גורם להפרעה בתיפקוד השוטף של הפנסים

ואם כן יש מצב שיהיה לך צורך לחזק את המינוס בפנס שממנו לקחתה את הפלוס למנורה הנוספת.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

תתפלא לשמוע אבל גיליתי לא מזמן בתא המטען שהזקן שהרכב היה בבעלותו החביא שם סט פנסי בלימה שהיו מורכבים במקור ע"י החברה (2 מלבניים עומדים כאלה).

בכל מקרה, השגתי פנס יותר יפה מאלה שמורכבים בד"כ ברכבים (הוא שטוח ונצמד ישירות למגש האחורי).

אני אנסה מחר לחבר ונראה מה קורה.

תודה על העזרה :-)

פורסם

שים לב לחבר את הפנס הנוסף במקביל ולא בטור, על מנת לקבל עוצמת הארה זהה (+-).

מנסיוני כשהוספתי פנס בלימה אמצעי (וגם מחישובים :oops: ), עוצמת ההארה תהיה חזקה יותר בחיבור מקבילי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא, התכונתי שתיקח את הפלוס מהפנס (ואפשר לקחת גם את המינוס, או להשתמש במינוס אחר), ולחברם לפנס הנוסף.

בחיבור טורי, הנורות (גם של פנס מקורי וגם הפנס הנוסף) יאירו רק ברבע מההספק לעומת חיבור מקבילי, מה גם ששריפת נורה אחת תשבית גם את הנורה השניה. (אצלי זה התבטא בכך שהפנס המקורי האיר מאוד חלש לעומת הפנס השני והפנס בלימה, חיבור מקבילי סידר את הבעיה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...