Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא צולם בארץ, נכון?

לדעתי צולם ברוסיה או במדינה כלשהי באירופה. אגב כל 303 שאגד מכרה בזמנו לרוסיה , רובם הושבתו וחלק קטן מהם נמכר לחברות פרטיות מקומיות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אתמול ראיתי אוטובוס עם שני סרנים אחוריים, קו 458 של מטרופולין. האוטובוס נצפה בקצהו הדרומי של כבישש, בחיבור עם כביש 40.

תחילה חשבתי שמדובר באוטובוס ממוגן, אך מבדיקה באתר מטרופולין עולה כי זה אוטובוס מירושלים לדימונה דרך ירוחם, שאינו עובר כלל באזורים מסוכנים (אולי ירוחם נחשב? :-D).

האם ישנה סיבה אחרת לשני הסרנים האחוריים?

תודה מראש על תשובותיכם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כמה חברים מהצבא הצטלמו ובכלל לא שמו לב שברקע יש 303 במצב מדהים, מוגמר ועם דלת בצד שמאל, די מגניב:

54967639667680025051031.jpg

אני כרגע באלבניה בעיר שנקראת פייר האוטובוסים העירוניים בחלקם הגדול 303 צבע ירוק עם דלת לנהג

אולי אצלם ואצרף

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

פנו לעצמכם רבע שעה וקראו בנחת כתבה מרתקת עם תמונות מדהימות: http://www.xnet.co.il/architecture/articles/0,14710,L-3099748,00.html

קשה לי להאמין שיש משתתף בשרשור הזה שהכתבה הזאת אינה שוטפת אותו בגל נוסטלגיה בריח עשן דיזל מהול בריח פלאפל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לטובת כל מי שלא נכנס לכתבה, הנה הסרטון שהוצג בה:

http://www.youtube.com/watch?v=u1-bTYhRypg&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה היתרון של המטרונית על פני מפרקית רגילה של מאן? על פניו הן נראות שתיהן באותו האורך. אני חשבתי בתחילה שלמטרונית יש למעשה 2 חיבורי אקורדיון, כך שהיא מכילה 3 קרוניות, אבל בפועל, לפי התמונות אני רואה שזה דומה למטרונית.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

לאחר חיפוש קצר ברשת על מאן SL אדומה מס' פנימי 4081 מיוחדת שכבר זמן רב לא ראיתי, הבנתי שהוא שמור בצורה שלא יתואר.

עוד הבנתי מהחיפוש שהבעלים עונה לשם אילן מזרחי שכבר יש לו קשר קרוב לעוד אוטובוס מאותו הדגם,

מודל 1984 מספר פנימי 3643 שנמצא במשמורת מוזיאון אגד.

הבנתי שה- 4081 יצאה משירות בסוף 2012. למישהו יש מושג מה עלה בגורלה? היכן נמצא האוטובוס, והאם מתכוונים לשמור אותו?

עוד שאלה.

לפני כשנה העלתי שרשור בנושא שעוסק בהבדלים בין 303 מוגמר מגרמניה ואחד מורכב בארץ (אז לא ידעתי את זה).

השאלה שלי היא מדוע המוגמר והמורכב שונים בצורה? הרי זה אותו דגם לא?

תודה מראש לעזרים.

שלומי.

• תוכן חדש...