Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי לפני כמה דקות למכירה ביד2 מאן עירוני של דן מדהים, לפחות ממה שנראה בתמונות- אפילו עוד בצבע המקורי הכחול, "עגול" שנת 78!:shock: הבן אדם אומר שהוא בלי טסט 4 שנים- זאת אומרת שיש רישיונות גם! שנים שלא ראיתי כאלה כבר, בטח לא במצב נסיעה!:shock:

מבחינתי האוטובוס הזה מיתולוגי! זה בדיוק הדגם שעליו נסעתי לבית הספר, כיתה א' עד ד'.

Bimmer

פורסם
מבחינתי האוטובוס הזה מיתולוגי! זה בדיוק הדגם שעליו נסעתי לבית הספר, כיתה א' עד ד'.

זה הזמן להגשים חלומות ... לשחזר זכרונות ילדות , לרכוש את האוטובוס הזה שנמצא במצב מצויין.:)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הי ,

עוד פליט אגד אחרי עבודה ( לפי הצביעה במטרופולין )

לחברה הזו יש כמה 303

אם אני זוכר נכון (הרשימות לא לידי) , למטרופולין היו 15 303 , כולם פליטי אגד ונפלטו עד 2007 לכל מיני חברות קטנות אחרות.

אחד מתוך ה15 הללו היה 303 מוגמר, לדעתי האוטובוס הטוב ביותר שהיה אי פעם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תגידו לי, למישהו יש מושג מה עלה בגורלו של האוטובוס דודג' שעמד בכניסה לאיזו מחלקה של המשרד התחבורה בדרום ת"א (באיזור שמאחורי הבית מרכזים שנשרף חלקית בזמנו) יחד עם הקטר הישן? -הקטר אני יודע שלא מזמן הועבר לצפון כחלק מפרוייקט מוזיאון רכבות או משהו שם- אבל לפני כמה ימים הסתבר לי שגם האוטובוס נעלם- האם הלך לברזל? -אם כן חבל...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
3 כניסות לנגרר, שקע חשמל ביתי.... קומבינה אחת גדולה הרכב הזה :)

מצחיק לראות.

תן לי את הקומבינה הזאת כרכב עבודה ואני מסודר :-)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
תן לי את הקומבינה הזאת כרכב עבודה ואני מסודר :-)

אתה יכול לקנות אחד מאגד

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בשבוע שעבר (כבר לא זוכר באיזה יום), ראיתי גרר 303 של אגד גורר אוטובוס שנתקע, בכביש שבין עראבה לצומת ראמה.

היה ברור שה- 303 לא אהב את הרעיון... העליות שברו אותו קשות והוא הזדחל כמו מוביל טנקים עם מרכבה...

מסכן הגיר שלו... אני כמעט בטוח שבהוראות ההפעלה של הגיר כתוב בפירוש שאינו מיועד לגרירה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה :wink:

היום ראיתי סדנה ניידת של דן שלדעתי הייתה בעברה כרטיסנית בקו 5 (נכון שככה קראו להם?). סליחה על איכות התמונה, זה צולם באייפון 8 העתידני שלי עם מצלמת 2 מגה פיקסל מתוך אוטובוס נוסע.

תצלום0006.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הקפצה :wink:

היום ראיתי סדנה ניידת של דן שלדעתי הייתה בעברה כרטיסנית בקו 5 (נכון שככה קראו להם?). סליחה על איכות התמונה, זה צולם באייפון 8 העתידני שלי עם מצלמת 2 מגה פיקסל מתוך אוטובוס נוסע.

מה שראית זה man מוגמר שמשמש כניידת צמיגים של חברת דן. חבל שהוא עבר התעללות והחלק האחורי שלו שונה לבלי היכר. במקום חלון אחורי חתכו אותו מאחורה ויש שם רמפה חשמלית מכוערת מאד. חבל שאת האוטובוס היחיד מסוגו הספציפי שנוסע בישראל הרסו לבלי היכר וסביר להניח שישביתו אותו בשנתיים-שלוש הקרובות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...