Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכוונתי קצת יותר ביבי סטייל:

http://punjabijanta.com/cars/a-bus-or-a-mobile-home/

מישהו? -רן

פשוט מדהים!!! לא להאמין!

גם ה- NL ששיפצו והסבו לבית נראה פשוט מדהים!

נ.ב, למישהו יש מושג באיזה אוטובוס מדובר?

זה האוטובוס של התכנית שתעלה בקרוב בערוץ 10, אקסטרים מייקאובר ישראל:

sdsc3u16luofkjkw297m.jpg

שלומי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

למי שלא ידע: מפעל "מרכבים" שהיה ממוקם ביגאל אלון בת"א - נסגר וכל המתחם כבר נהרס לגמרי רק לפני כמה ימים. עוד פרק היסטוריה הלך לעולמו...:roll::?:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנדי זה הארגז ולא מרכבים .כשהיתי ילד היתה לי דודה בגבעתיים ותמיד שנסעתי בקו53 ישבתי ליד הנהג אהבתי לראות את האוטובוסים שהיו מורכבים שם אכן המחלה מילדות.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הייתי רוצה לשאול כאן שאלה שבטח הותיקים יוכלו לענות עליה:

אני זוכר שבאמצע שנות ה-70 הסתובב במרכז אוטובוס(ואולי שניים)של דן שכנראה היה ניסיוני והופעל בקווים העירוניים

האוטובוס היה נרא כמו חללית מעולם אחר בתקופה ההיא של הליילנדים.בחזית היה סמל גדול עם נשר. התאורה הפנימית היתה מין אור ניאון לבן.אם מישהו רצה לצלצל כדי לרדת היה פס ארוך ובולט לכל אורך האוטובוס

שעליו היו לוחצים כדי שתידלק המנורה לעצירה וכל זה בתקופה של החוטים בתקרת האוטובוס שהיו מושכים אותם.

היו בו עוד כל מיני חידושים שלא נראו אז ואני כילד ממש הוקסמתי לנסוע בו עד שהוא פשוט נעלם ולא נראה יותר.(הופעל הרבה בקו 61.)

האם מישהו זוכר על מה אני מדבר? היתי שמח אם מישהו יוכל לכתוב פרטים או אפילו תמונות. תודה מראש

פורסם

זוכר בדיוק על מה אתה מדבר...

האוטובוס היה בלגי (אינני זוכר בדיוק את שמו), בקונצפציה ומראה אמריקאי - מנוע GM אחורי (חידוש בשנות ה-70), עם הרעש האופייני.

חברת "דן" אכן ייעדה דגם זה להיות המחליף של ה"טייגרים". משום מה לא היה המשך לאבי הטיפוס.

יוחאי בוודאי ידע להרחיב...

עודד

פורסם

מדובר ב American Eagle מודל 17 שפותח בארה"ב עבור "דן" ויוצר בשנים 1974-6 על ידי חברה בלגית בשם Bus and Cars. הגיעו לכאן 6 יחידות.

הנה פרטים עליו

http://busexplorer.com/PHP/MidPage.php?id=453

eagle 17.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...