Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני זוכר שעמדה מפרקית בקסם עד שהיא נעלמה יום אחד, היא גם הייתה אחת מ 8 המפרקיות המוגמרות שהיגעו לארץ בזמנו (אם אני לא טועה).

אני דווקא נוטה להאמין יותר לתיאורייה שהיא הפכה לפחית קולה מאשר שמישהו השקיע וגרר אותה משם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מישהו יודע מה עלה בגורל המארס הארוכים של מטרופולין? אני דבר על זה עם השני סרנים מאחור.

למיטב ידיעתי קנו 4 כאלה, אחד עבר תאונה בכביש 6, מה עלה בגורל השאר?

יותר מאוחר הם קנו עוד אוטובוס ארוך על בסיס וולוו B11R בלי סרן אחורי כפול הפעם (שאר המארס של מטרופולין הם על בסיס וולוו B7R), גם אותו אני לא ראיתי לאחרונה, מה שזכור לי בנסיעה בו שיש לו מרווח רגלים גדול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הבוקר ראיתי אוטובוס חדש ומעניין של אגד בקו 171.

מאחור נראה כמו Lions city מפרקית רגילה, אך הפרונט שונה לחלוטין. הצביעה שלו גם שונה משמעותית בצבעי ירוק בהיר ולבן.

מישהו ראה? מכיר?

לא מוצא שום דבר דומה לזה ברשת..

Aprilia Shiver 750

פורסם
מישהו יודע מה עלה בגורל המארס הארוכים של מטרופולין? אני דבר על זה עם השני סרנים מאחור.

למיטב ידיעתי קנו 4 כאלה, אחד עבר תאונה בכביש 6, מה עלה בגורל השאר?

שבוע שעבר ראיתי אחד כזה צבוע לבן (עם כיתוב אדום, כנראה של חברה פרטית). יכול להיות שזה יוצא מטרופולין?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צריך לשים לב בין הממוגני ירי שגם להם יש סרן אחורי כפול לבין האוטובוסים שהיו של מטרופולין (שהם לא מוגנים).

ניתן לראות את ההבדל בזה שלממוגנים השמשה הינה חצויה.

מטרופולין באמת מכרה לחברות פרטיות כמעט את כל הצי שלה שבתקן יורו 4, חוץ מכמה אוטובוסים בודדים.

לכן סביר להניח שהם התגלגלו לחברות פרטיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

1 האוטובוסים של מטרופולין נמכרו לחברות פרטיות

2 האוטובוס של אגד זה מפרקית בעלת חמש דלתות דגם חדש שכנראה

יעבוד כמו בדן בלי שנהג ייקח כסף כרגע עובדים בקווים רגילים

אייל עובדיה

פורסם
דגם חדש שכנראה יעבוד כמו בדן בלי שנהג ייקח כסף

טוב מאוד, שיגאלו את הנהג מתפעול קופה ואינטרקציה עם נוסעים תוך כדי נסיעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבוקר ראיתי אוטובוס חדש ומעניין של אגד בקו 171.

מאחור נראה כמו Lions city מפרקית רגילה, אך הפרונט שונה לחלוטין. הצביעה שלו גם שונה משמעותית בצבעי ירוק בהיר ולבן.

מישהו ראה? מכיר?

לא מוצא שום דבר דומה לזה ברשת..

http://www.mako.co.il/news-israel/local-q1_2015/Article-309ec79568d9b41004.htm

• חודש מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כמה תיקונים והארות בנוגע לכתבה:

1. בדגמי O-303 עד שנת 91' (כולל) היתה מותקנת תיבת הילוכים של מרצדס בעלת חמישה הילוכים (הילוך ראשון היה חצוי) החל מ-92' הותקנו תיבות מתוצרת ZF בעלות ששה הילוכים (הילוך ראשון ורביעי חצויים). התיבה הזאת המשיכה גם ל-O-404.
  2. בניגוד למה שצוין בכתבה, האוטובוס הזה יוצר בשנת 91', וניתן גם לראות את זה לפי מספר הרישוי שלו (מסתיים ב-01). זה שמצולם שירת כל חייו בסניף נתניה (גם ההוא שחונה בסמוך לו).
  3. ABS נכנס החל משנת 83'. בשנה זו לוח המחוונים גם עוצב מחדש.
  4. בקרת שיוט הגיעה רק בדגמי יורו 3. ניתן לזהות אותם לפי הדלת הקדמית המונמכת ומספר הרישוי שמתחיל ב-86. כל ה-O-404 שקדמו לכך לא צוידו בבקרת שיוט.
  5. ה-O-404 הזה היה הראשון שהגיע לסניף נתניה (84-749-01). התמונה הזאת ספציפית עיטרה את כריכת ספר ההוראות לנהג שיצא לאור לכבוד הדגם.
  6. תא הנהג הזה הוא של ה-O-404 המוגמר היחיד שזכה לבצע עליה לארץ הקודש, ושברבות הימים נמכר לחברה פרטית וסיים את חייו לאחר שעלה באש בנסיעה אקראית (תמונות שלו מופיעות בדפים קודמים של השרשור הזה). סידור המתגים בתא הנהג בדגמים שהגיעו לאחר מכן היה שונה. כמו"כ גם מושב הנהג זכה לריפוד בצבע אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כבר לא עוצר בתחנה.

עומד לו סתם כך.......

לא מאמין שיחזיק מעמד עוד הרבה זמן. מקווה שאילו לא תמונות אחרונות.

ישי

CAM14619.jpg

CAM14620.jpg

CAM14625.jpg

CAM14626.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ועוד אחד , עם סיפור.

פעם , לפני זמן רב , בתוך האוטובוס הזה מכרו ארוחות בוקר והוא שימש כמזנון באיזור תעשיה.

בדלת הקדמית נכנסו למטבח.

באחורית - למסעדה. הכניסה הייתה רחבה ומזמינה. דלת כפולה.

היגיע החורף....סגירה , ברזנט , גגון , פרגולה.

היגיע הקיץ..... יש פרגולה. נוציא כסאות ושולחנות.

ושוב היגיע החורף....סגירה , ברזנט , גגון , פרגולה.

ואז....

טוב. הבנתם את העקרון. כך שנים רבות.

העסק גדל ופעל.

האוטובוס נשאר לעמוד בצד , בשולי הקומפלקס המתרחב, ושימש לאחסנת סחורה.

המקום היה פעיל מאוד , כחומוסיה.

בשנה האחרונה פינו את המתחם.

בתמונה : האוטובוס מונף באויר ע"י מנופאי איכותי לעולם שכולו ברזל ואלומניום.:cry:

ותודה ל י. שדאג לשלוח לי מזכרת זו.

ישי

BLUE.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ובמעבר חד: לגמרי במקרה הגעתי אל סרט שהפעם האחרונה שראיתי אותו היתה אי שם באמצע הניינטיז, ערב הגעת המרצדס 404 לישראל. במקור הוא היה בגרמנית, עכשיו הוא זכה לדיבוב בשפה מזרח אירופאית כלשהי שגם אותה אינני דובר. אם מישהו יכול לתרגם, אני מאוד אשמח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...