Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות בקשר לאוטובוסים,

1. מה עושים עם האוטובוס בין שנתו ה20 ל30? אסור להמשיך להעביר אותו טסט כאוטובוס, ולפי מה שהבנתי מהשירשור הפיכה למשאית היא בלתי הפיכה. להעמיד אותו ל10 זה גם לא משהו הגיוני...

2. האם אפשר אוטובוס אספנות שהוא motorhome? יעבור כזה דבר?

3. כמה עולה אוטובוס כזה שיוצא מאגד להשבתה בערך? 303 או 404?

פורסם
כמה שאלות בקשר לאוטובוסים,

1. מה עושים עם האוטובוס בין שנתו ה20 ל30? אסור להמשיך להעביר אותו טסט כאוטובוס, ולפי מה שהבנתי מהשירשור הפיכה למשאית היא בלתי הפיכה. להעמיד אותו ל10 זה גם לא משהו הגיוני...

2. האם אפשר אוטובוס אספנות שהוא motorhome? יעבור כזה דבר?

3. כמה עולה אוטובוס כזה שיוצא מאגד להשבתה בערך? 303 או 404?

1. מריצים אותו מדי פעם עם שלטים במבחן

2. לצורך הפיכה לקרוואן תאלץ להפוך את האוטובוס. למשאית ברישיון.

3. לגבי המחירים נא לפנות לאגד.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

כלומר בתכלס אחרי גיל 30 של אוטובוס שהפך למוטורהום אין אפשרות להפוך אותו לאספנות כי הוא חייב להיות משאית, ומשקלו הכולל 16 טון?

פורסם
כלומר בתכלס אחרי גיל 30 של אוטובוס שהפך למוטורהום אין אפשרות להפוך אותו לאספנות כי הוא חייב להיות משאית, ומשקלו הכולל 16 טון?

על משאית אספנות אסור להעמיס מטען, לכן ההיגיון שהמשקל עצמי הוא זה שקובע.

המשקל עצמי של אוטובוס הוא בערך 8-9 טון

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

זה לא עובד ככה: מה שקובע- זה מה שכתוב ברישיון, וזה ה"כולל"! לדוגמה: אם המשקל הכולל של ה"משאית" שהייתה פעם אוטובוס, שנרשם ברישיון- זה 16 טון (וזה מה שבדרך כלל!)- היא לא יכולה להיות רכב אספנות, כי זה מעבר ל-12 טון המותר היום בחוק! וזה לא ניתן לוויכוח- אין עם מי! בשביל שהיא תוכל להיות אספנות- צריך לעשות לה "שינוי מבנה" להורדת משקל- וזה לא ממש סיפור קל!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה לא עובד ככה: מה שקובע- זה מה שכתוב ברישיון, וזה ה"כולל"! לדוגמה: אם המשקל הכולל של ה"משאית" שהייתה פעם אוטובוס, שנרשם ברישיון- זה 16 טון (וזה מה שבדרך כלל!)- היא לא יכולה להיות רכב אספנות, כי זה מעבר ל-12 טון המותר היום בחוק! וזה לא ניתן לוויכוח- אין עם מי! בשביל שהיא תוכל להיות אספנות- צריך לעשות לה "שינוי מבנה" להורדת משקל- וזה לא ממש סיפור קל!:?

לא הבנתי מה אכפת לרשות הרישוי שאני מגביל את עצמי ל 12 טון במקום כמה שהיצרן קבע (בתנאי שזה יותר). הרי אני פשוט מקל על המכלולים של הרכב ועל התשתיות הרעועות של המדינה.

פורסם

וואו זה מה שיש לי להגיד על כל השרשור הזה!

עברתי על כולו היום ואני פשוט בשוק איזה אהבה יש לאנשים כלפי הכלים המדהימים הללו.

עד היום אני זוכר את הצליל היחודי שהיה ל 303, איזה תענוג!

מה שמפתיע אותי זה שכמעט לא דיברתם פה על הזלדות, אני זוכר אותם שהייתי ילדון בגיל גן בידיוק בתקופה שה 405 נכנסו לשירות.

הייתה להם איזה שהיא בעיה מיוחדת שבגללה לא מדברים עליהם?

ועוד משהו, למה לעזאזל המאן העירוני של אגד בימים אלו, כל כך רועש??

חוסר בבידוד?

תקינה מוזרה?

לא זוכר לי שה405 היו כאלה רועשים

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
לא הבנתי מה אכפת לרשות הרישוי שאני מגביל את עצמי ל 12 טון במקום כמה שהיצרן קבע (בתנאי שזה יותר). הרי אני פשוט מקל על המכלולים של הרכב ועל התשתיות הרעועות של המדינה.

כמה שנים אתה גר בישראל? האם אתה עולה חדש? מה שאתה אומר נשמע הגיוני, ולכן יהיה כלל אשר יאסור את זה.

בברכה,

משרד התחבורה

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
עוד פליט אגד

מזעזע מה שהחברה הזאת עשתה לאוטובוס , במיוחד הצביעה המכוערת עד מזעזעת מקדימה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לא הבנתי מה אכפת לרשות הרישוי מה שאתה חושב- הם החליטו וזהו- ככה זה! :wink::lol::evil: כפי שכבר כתבו לך- היגיון והרשויות- מכאן והלאה!:roll: נתון קיים: מבחינת החוק מה שקובע- "משקל הכולל" הרשום ברישיון. כדי לשנות את המשקל הכולל- חייבים "שינוי מבנה" דרך עמדה מס' 1- וגם שם אין עם מי לדבר! עברנו כבר את הסרטים האלה... :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...