Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ולילה טוב,

עקב חוסר השלמות של הפלסטיקה ועוד כמה דברים ברכבי, חשבתי לקנות פז'ו 309 נוספת שתיועד לתרימת איברים לשלי.

ראיתי ביד-2 אחת כזאת ב-800 שקל. לשאלתי - האם על רכב שמיועד לפירוק צריך לעשות העברת בעלות? צריך לבטל רשיונות לרכב או משהו כזה?

אני לא בקיא בהליכים ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי.

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

אם אני לא טועה בד"כ העברת בעלות מתבצעת לרכב שיש לו טסט בתוקף.

אני משאר שלאותו רכב מזמן אין טסט. יכול להיות שבמקרה כזה מספיק זכרון הדברים...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אם אין טסט לדעתי ניתן לעשות העברת בעלות (וצריך)

ואז כשהרכב בבעלות תפקיד את הרישיונות במשרד הרישוי (כלומר שלא יישלחו חידוש לטסט וכאילו הרכב כבר לא בשימוש)

:roll:

פורסם
גם אם אין טסט לדעתי ניתן לעשות העברת בעלות (וצריך)

ואז כשהרכב בבעלות תפקיד את הרישיונות במשרד הרישוי (כלומר שלא יישלחו חידוש לטסט וכאילו הרכב כבר לא בשימוש)

אי אפשר להעביר בעלות על רכב שאין לו טסט בתוקף.

שניכם לא מדייקים: ניתן לעשות העברת בעלות לרכב שלא ביצע את בדיקת הרישוי השנתית אך ורק במידה ולא עברו 3 חודשים מאז מועד הבדיקה הנקוב ברישיון הרכב.

פורסם

אם הרכב נמכר לחלקים כנראה שהוא כבר הורד מהכביש מסיבה כלשהיא והרשיונות שלו מוקפאים.

לדעתי עסקת המכירה כאן היא רגילה חלוטין כאילו את אתה קונה כל חפץ, כמובן שהובלתו תתבצע על גרר.

פורסם

בעל הרכב הנוכחי הולך למשרד הרישוי ומבקש לבטל את רישיון הרכב, כלומר להוריד אותו מהכביש לצמיתות. (אם עדיין לא עשה זאת)

כך הוא מבטיח, שלא תשמיש את הרכב למצב נסיעה, ולא תשתמש בו, הרי הרכב עדיין רשום על שמו.

לאחר ביטול רישיון הרכב, הוא יכול למכור אותו לפירוק.

לא ניתן להעביר בעלות ללא טסט, וגם אין צורך לעשות זאת, כי הרכב כבר מבוטל.

פורסם

מה שנכון, נכון.

טעות, טועים, טעינו.

אם אתה קונה רכב - מה אכפת לך אם הרכב הורד מהכביש או לא? לדעתי זה משנה רק אם אתה בונע על הבלוק שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לבטל רישיון הרכב לא עולה כסף.

הזמן הנדרש לביצוע הפעולה תלוי רק באורך התור במשרד הרישוי.

הביטול מתבצע במקום, לוקחים את רישיון הרכב האחרון שיש, ונותנים במקומו טופס כתום, שמאשר שהרכב מבוטל.

פורסם

כשאני קניתי את המרצדס לפירוק ,המוכר לא נתן לי שום דבר ,חוץ מאישור שהוא מצהיר, שהוא מכר לי את הרכב לחלקים בלבד ולא לנסיעה.(האוטו היה טוטלוס מבחינת הביטוח אבל במציאות הוא היה ניתן לשיקום)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כן בדף פוליו רגיל.

רשיון לא קיבלתי עם האוטו(אמרו לי שלא קיבלו אפילו שהאוטו ירד מהכביש), אז ביקשתי אישור בכתב, כדי שתיהיה לי הוכחה שקניתי את הרכב, והוא לחלקים בלבד.

אני רציתי את האישור לטסט כדי להוכיח מאיפה החלקים .(בסוף לא הייתי צריך את האישור ,האמינו לי)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...