Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

כפי שהנכם רואים אני חדש פה, ואני שמח מאוד להצטרף למקום הנפלא הזה, אחלה מקום עם אנשים טובים ונחמדים שאוהבים לעזור.

יש לי טויוטה קורולה שנת 95, עם חלונות חשמל מקוריים.

באופן כללי החלונות עובדים באופן מצויין, אך הבעיה היא כשאני נועל את הרכב דרך השלט הוא אמור לסגור את החלונות, אך בעצם מה שקורה זה שזה סוגר רק חצי חלון וכשזה מגיע לחצי זה נעצר!

ואם אני משאיר את החלון סגור 3/4 וכך אני נועל את הרכב, הוא כן נסגר עד הסוף.

שאלתי היא האם הנכם יודעים לזהות את הבעיה ופיתרונה, או במקביל הצעה טובה למישהו שיתקן את זה מקצועי וכמובן - - - זול!

מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק ברור, תודה רבה לכם!

פורסם

דבר ראשון לפני שרצים לתיקון יש מצב שהמסילות של החלון יבשות רצוי לתת מנה שפריץ טובה של ספריי סקאיי במסגרת החלון מגומי יתככן מאוד שזה יעזור לך מניסיון במזדה שלי:lol:

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

זה לא עולה מדי לאט, אבל בהחלט יש רעש לא נעים מה שמחזק את גישתו של הכותב הנכבד שאולי אכן מדובר ביובש שאפשר לפתור עם הספריי הזה.

תודה!

פורסם

אם החלון פועל תקין כאשר אתה מפעיל אותו מהמתג המקורי, והבעיה מתרחשת רק בהפעלת השלט, הרי שמרים החלונות מהווה את הבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...