Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריב על חניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מול בניין המשרדים שבו שוכנת מרפאתו של אבי, ישנה רחבה קטנה. מגודרת. שנמצאת על המדרכה.

ברחבה יש 3 חניות, ומאחוריהן יש מעט מקום כדי שכל הרכבים יוכלו לתמרן החוצה דרך פתח הכניסה.

2 מן החניות נשכרו על ידו, ורשומות על שמו בטאבו.

הרחבה נמצאת במקום מאוד מרכזי בעיר מה שגורם לכך שהמון אנשים חונים שם.

לפעמים אנו חוזרים אל הרכב ומגלים שמישהו חסם אותנו (נדחק באיזור ה"תמרונים").

או שמישהו חנה במקום שלנו.

כל פעם שקורה כזה דבר, שמיהו חונה לנו בחנייה או חוסם אותנו - מתחיל מירוץ מטורף.

מדובר ברחבת חנייה במרכז העיר. ככה שבד"כ כל שנותר לעשות הוא לשאול בחנויות הסמוכות של מי הרכב או פשוט לחכות.

פעם מישהו חנה בחנייה, חסמנו אותו. אחרי הכל, אתם לא מצפים מאיתנו כל פעם להתחיל לרדוף אחרי כל מפגר שחונה לנו בחנייה.

האדם הגיע לחניון, שאל של מי הרכב.

אמרו לו שהוא של אבי.

הוא נכנס למרפאה שלו, הפריע לו באמצע ניתוח בבקשה שיזיז את הרכב ושהוא "חוצפן".

ככה נראית שגרת החיים שלנו.

שמנו שלט "חניה פרטית, רכב זר יגרר/יחסם" - הוא נעקר.

שמנו שער עם שרשרת - נעקר.

כל פעם מגיע איזה מישהו מהעסק השכן עם איזה "עירעור" על החניות.

בקיצור ריב בלתי נפסק על העסקים השכנים, עם אנשים שבאים לבלות באיזור. בעצם אנחנו רבים עם כל אדם.

כל פעם שאנחנו מנסים לאכוף את בעלותנו בצורה כלשהי - מתנכלים לנו.

ולנו, אין סיכוי לדעת מי אשם.

המשטרה לא מתערבת משום שמדובר בחנייה פרטית.

פקחים לא רושמים דוחות - חנייה פרטית.

ללכת בכאסח לא יהיה טוב, יש שם כמה אנשים שיש להם "חברים בכלא". ולנו יש מכונית חדשה שחבל שישרטו לנו אותה ב"טעות".

מה נשאר לעשות? :cry:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותה בעיה יש לנו עם החניית נכים של אימי, תאמין לי כבר הפסקתי להתייחס מה לא עשיתי כבר, מדבקות, פנצ'רים, וונדליזם למיניהם, גרירה עם הרכב שלי למקום אחר, לא עוזר כלום, אידיוטים לא נגמרים תמיד יבוא אחד חדש שלא רואה שלט "חניית נכה".

:-) just smile
פורסם

הייתי בוחר בין שתי אופציות:

א) שוכר גם את החניה השלישית וסוגר את כל השלישייה ע"י שער רציני או גדר רצינית או בכל דרך אחרת.

ב) מחפש באיזור חניות אחרות להשכרה, ועובר אליהן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם החניה רשומה על שמך בטאבו וחונים לך בה זה לא כמו שמשהו יכנס לך לבית וישב לך בסלון??

אז למה המשטרה לא מתערבת??

פורסם

אייל, החנייה השלישית היא שטח ציבורי.

גם אם ננעל את הכל. יש תמיד איזה אחד שעוקר הכל...

המשטרה לא מתערבת מסיבות שאני ממש לא מצליח להבין. אנסה לברר מחר.

מדובר במרכז העיר, אין עוד חניות להשכרה.

כל שאר האיזור הוא חניות בתשלום (כחול-לבן) או תו חנייה איזורי (שאין לנו, ולא יתנו לנו משום שנותנים רק לבתי מגורים).

העסקים השכנים כבר לא חוסמים אותנו, או שהם חוסמים רק ל"5 דקות" - זה מקובל.

אבל הלקוחות שלהם באים וחוסמים, והם מסתתרים מאחורי הטענה ש"הם לא אחראים על הלקוחות".

ופשוט אין מה לעשות.

דיברנו כבר עם עורך דין. הוא אמר שאין הרבה מה לעשות משום שאנחנו לא יודעים מי מחבל בציוד.

פורסם

מי מחבל בציוד?

כנראה בעלי העסקים השכנים שהעובדה שאין שם חניה פוגעת להם בעסקים.

כשאני אומר חניות, אני מתכוון לחנייה של בניינים באיזור. יש הרבה זקנים שאין ברשותם רכב ומעוניינים להשכיר את החניות.

לדעתי העובדה שהחנייה השלישית היא שטח ציבורי יוצר את כל הבעיה.

יש מצב לתמונה של האיזור כדי לחשוב על רעיון קצת יותר יצירתי?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם לאביך יש כמה פרוטות בכיס תמצאו איזה זקן שמחפש פרנסה לכמה שעות ביום (בשעות העומס) ותמורת 30 שקל לשעה הוא ישמור לכם על החנייה ואולי גם יקבל מכות :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

הצעה שלי- בפעם הבאה שחוליגן כזה יחנה בחניה הפרטית שלך (כמובן בתנאי שיש טאבו), כל שעליך לעשות זה לצלצל 100 (שזו שיחת חינם) לדווח על רכב שנכנס לחניה פרטית שלך לציין שיש טאבו על החניה ומס' הרכב המפריע, במקרה שהמוקדנ/ית מסרב/ת לאתר בעלים או לשלוח ניידת תבקש לדבר עם האחראי/ת. שכן מדובר בעבירה פלילית- הסגת גבול. בנוסף תציין שברצונך להגיש תלונה! ותאמין לי שאז המשטרה תטפל בבעיה הזו.

בהצלחה.

sound connecting people

פורסם

תמונה של המקום בהחלט תעזור למציאת רעיון יצירתי.

האמר, קשה לי להאמין שמשטרה תשלח ניידת לכזה מקרה, היום לנו מקרים יותר גרועים ולא הביאו בהם ניידת.

פורסם

אין בעיה, השאלה אם זה אפקטיבי, אז אותו אחד יקבל דוח או משהו, מה עם כל השאר, אי אפשר לרוץ כל יום עם 2-3 תמונות למשטרה על מנת להגיש תלונה.

צריך למצוא פיתרון כללי.

פורסם

אפשר לחסום אם שער כמו שעשיתם פעם שעברה ועקרו לכם אבל הפעם לשים אולי איזו מצלמה נסתרת

ולתעד את הבחור,אני לא חושב שכל אחד יבוא ויתלוש את השער לדעתי זה מישהו ספציפי עם "ביצים"

שאותו צריך למגר

פורסם

אבל אפשר כל פעם לדווח למשטרה על מכונית שכל החלונות שחורים ויוצאים ממנה כל מיני חוטים וכאלה :D

(מטלפון ציבורי כמובן)

פורסם

זוהי הסגת גבול לשמה, וזוהי לשון החוק:

חוק העונשין, התשל"ז (1977), סעיף 447 א': "העושה אחת מאלה כדי להפחיד מחזיק בנכס, להעליבו, להקניטו, או לעבור עבירה, דינו - מאסר שנתיים:

(1) נכנס לנכס או על פניו;

(2) לאחר שנכנס כדין לנכס, נשאר שם שלא כדין.

(ב') נעברה עבירה לפי סעיף זה כשהעבריין נושא נשק חם או קר, דינו - מאסר ארבע שנים.

ז"א המשטרה חייבת להתערב. גש לתחנה, והגש תלונה, עם תמונות. מומלץ להציב מצלמה שתצלם בוידאו את הנעשה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

עזוב שטויות, משטרה לא תתעסק עם זה. קנה איזה GMC ג'ימי, או איזה טנדר ישן אחר, רצוי שיהיה חבוט כולו, ותחסום את החניה שלך איתו, או תחסום את האנשים שחנו לאבא שלך בחניה. תצמד אליהם טוב מאחור, ככה שלא יהיה להם מילימטר לזוז, ואת הרכב השני תחנה אליהם צמוד לדלת שמאל או ימין. זה ילמד אותם לא לחנות איפה שלא צריך. או לחילופין פנק את אלה שחונים לך בחניה בשלל מדבקות "חנית במקום אסור" וכיוצ"ב. או יותר טוב, שים מסביב דוקרנים שיש בכל חניון,אני בטוח שאיכשהו ניתן לשנות את הכיוון שלהם ככה שאתה תוכל להיכנס בבטחה לחניה, ושאחרים יקבלו 4 צמיגים מפונצ'רים. בקיצור תפעיל את הראש הקרימינלי, בטוב לצערי זה לא ילך. :|

ROOONEEYY

• תוכן חדש...