Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריב על חניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצלמה פשוטה יכולה להבהיר לך מי מחבל ברכושך.

דוקרנים זה בהחלט אפשרות לא רעה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי המשטרה לא טיפלה בזה כי הזמנתה למקום ניידת של תנועה ולא ניידת של סיור, ניידות תנועה לא מטפלות בהשגת גבול.

פורסם

שים שער, מצלמת אבטחה, ולך לישון בשקט.

את הפושע אתה כבר תראה במצלמה, ורצוי שחברת אבטחה תתקין את המצלמה במקום שהיא לא תתגלה.

כמובן לקנות את המצלמה הכי איכותית שאפשר כי לא פעם המצלמה תופסת את הפושע אבל בגלל איכות ירודה לא מצליחים לזהות מי זה והמצלמה לא שווה גרוש במצב כזה.

לגבי "לקוחות" ושאר החוסמים המזדמנים, ונדליזם בלבד!

אם בא לך נסה לברר איפה ניתן לקנות דוקרנים אוטומטיים (כאלה שעולים ויורדים עם מנוע חשמלי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
2 מן החניות נשכרו על ידו, ורשומות על שמו בטאבו.

לא הבנתי איך אפשר לשכור חניה ולרשום אותה על שמי בטאבו? :?: ספר לי איך הקומבינה הזאת עובדת, בבקשה.

אם החניות שכורות, לא הבנתי מה זה בעיה שלכם עם כל האנשים שחונים לכם, שבעל החניות ישבור את ראש. שיציב שם תמרורים/שומרים/שערים וכו'. אם אתם באמת משלמים על החניות השכורות הייתי מציע לבטל את חוזה השכירות ולא לשלם יותר, או לחילופין להכריח את בעל החניות למצוא פתרון פעם אחת ולתמיד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תשמע, אצלי בלימודים יש חניות מסודרות אבל מה לעשות יש הרבה חברות בבניין ורובן שייכות לרופאים וכד' (חנייה בבניין) ורובם יש להם את הממון והציבו בחניות שלהם מחסומים חשמליים קטנים כאלה עם שלט אמנם זה הוצאה לא מבוטלת של כמה אלפי שקלים אבל זה שווה את זה לטווח הארוך שאף אחד לא יעז לתלוש שער חשמלי שעולה המון כסף אצלנו לפחות.

וסיפור קצת יותר קשור - יום אחד תלמידה, צפונבונית אחת בת 23 דוגמנית מצפון תל אביב הגיעה ללימודים, באיחור אופנתי כרגיל עם הטוראג החמוד הקטן שאבאלה קנה לה מתנה לשחרור, היא מסתכלת בחניון והופה כל החניות של הלימודים תפוסות. מה תעשה הילדה? היא הרי לא תחנה ברחוב ותלמד לקח שמי שמאחר לא מוצא חנייה אלא הלכה לה וחסמה חנייה לא אחרת משל אחד מעורכי הדין בבניין שלנו.. התוצאה הייתה שכשהיא באה לצאת היא מצאה את עצמה חסומה וכשהיא עלתה למשרד הודיעה לה המזכירה שהעו"ד נמצא בישיבה ושהוא יחזור עוד כמה שעות.. כמה שהיא לא התקשרה למשטרה ונעליים זה לא עזר לה לפתור את העניין והיא אכן יצאה מהחניון שעתיים אחרי זה כשהוא חזר מהישיבה.. מאז היא תמיד חונה ברחוב כשהיא מאחרת.

אבי.

פורסם

על וונדליזם יש להחזיר בוונדליזם,

קפוץ לבית דפוס איי שם באזור מגורך,

בקש 3 גדלים שונים של מדבקות:

1. בגודל שמשה קדמית סטנדרטית

2. בגודל שמשה אחורית סטנדרטית

3. בגודל חלון שמאל[חלון נהג]

על השמשה הקדמית תדפיס בצבע אדום בגדול: "אין חנייה!!!"

על השמשה האחורית תדפיס בגדול: "אני חונה כמו מנייאק"

על השמשה השמאלית בגדול: "חניתי בחנייה פרטית ונענשתי"

הסיוט של להוריד את זה[שפכטל/משהו בסגנון עם מים חמים] כואב הרבה יותר מ-100 שקל דו"ח או 15 ש"ח חנייה.

----

פורסם
אולי המשטרה לא טיפלה בזה כי הזמנתה למקום ניידת של תנועה ולא ניידת של סיור, ניידות תנועה לא מטפלות בהשגת גבול.

TOMY העבירה הינה הסגת גבול ולא השגת גבול כך מופיע המושג במערכת המשטרתית ובמערכת המשפטית.

sound connecting people

פורסם
לא הבנתי איך אפשר לשכור חניה ולרשום אותה על שמי בטאבו? :?: ספר לי איך הקומבינה הזאת עובדת, בבקשה.

אם החניות שכורות, לא הבנתי מה זה בעיה שלכם עם כל האנשים שחונים לכם, שבעל החניות ישבור את ראש. שיציב שם תמרורים/שומרים/שערים וכו'. אם אתם באמת משלמים על החניות השכורות הייתי מציע לבטל את חוזה השכירות ולא לשלם יותר, או לחילופין להכריח את בעל החניות למצוא פתרון פעם אחת ולתמיד.

בעל החניה לא צריך להתערב בעניין.

אתה שוכר ממנו את הנכס ומאותו הרגע הנכס הופך להיות שלך לזמן קצוב לפי ההסכם מה שאומר שזה אחריותך.

תחשוב לרגע שאם אתה משכיר לי את הבית שלך, ופורצים לבית כל שבוע, זה אחריותך בתור בעל הדירה? לא, אני גר שם וזאת הבעיה הבלעדית שלי. מה שכן עושים לרוב זה התקנת מיגון כאשר בעל הדירה משתתף באחוז מסויים מההוצאה אם נפלת על מישהו נחמד שמבין את העניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חבר'ה, תודה על ההצעות.

אני אתייעץ עם אבי ונחליט מה הכי כדאי לעשות מכל מה שהצעתם..

החנייה רשומה בטאבו על שם בעל החנייה. אנחנו שוכרים אותה, ככה שהיא נחשבת כשטח שלנו.

לכל המגיבים,

לא מדובר בחנייה מסומנת.

מדובר על מן רחבה (מוקפת אדניות) שממוקמת על מדרכה מאוד גדולה.

הרכבים עולים מהכביש למדרכה, חוצים את המדרכה (חלק של הולכי רגל). בעומק המדרכה, ממוקמת הרחבה.

לפי גודל הרחבה והגישה. יש מקום ל3 רחבים.

2/3 מהרחבה, נחשבת לשטח פרטי ורשומה בטאבו.

זה הסיפור.

תודה לכולם.

פורסם

ןהם חונים ליד המדרכה?

פשוט תשפוך אספלט שזה לא יראה מדרכה,אלא כביש.

(זו מין הסתם עברה אז תחשוב פעמים)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא רק לך זה קורה,זה קורה להרבה אנשים ואחד מהם זה העסק שלנו שממקום במרכז העיר ויש חניה אחת פרטית שלנו,ליד יש סופר קטן כזה,שתמיד איזה ילד מגיע וחונה לנו בחניה,פעם אחת זה כמעט נגמר רע לאיזה ילד.

אבל אין כל כך מה לעשות בנידון.

העניין עם המדבקות,אם אתה מעוניין ללכת מכות עם איזה מישהו זאת הדרך,חוץ מעצבים לבעל הרכב זה לא יעשה כלום,חבל על המאמץ.

בקישור שחבר נתן בשרשור ישנם סוגי מחסומים ,ישנו "מחסום אישי" לפי דעתי זה יפתור את הבעיה,כנ"ל לגבי מצלמה למקרה של "עקירה".

בהצלחה ובלי ייאוש,בן.

Got To love It

פורסם
בעל החניה לא צריך להתערב בעניין.

אתה שוכר ממנו את הנכס ומאותו הרגע הנכס הופך להיות שלך לזמן קצוב לפי ההסכם מה שאומר שזה אחריותך.

תחשוב לרגע שאם אתה משכיר לי את הבית שלך, ופורצים לבית כל שבוע, זה אחריותך בתור בעל הדירה? לא, אני גר שם וזאת הבעיה הבלעדית שלי. מה שכן עושים לרוב זה התקנת מיגון כאשר בעל הדירה משתתף באחוז מסויים מההוצאה אם נפלת על מישהו נחמד שמבין את העניין.

הכוונה שלי הייתה שאם אתה לא יכול להשתמש בדירה ששכרת ממני ממספר סיבות שלא הובאו לידיעתך או נראו לעין בעת חתימת החוזה, ישנה עילה לביטול החוזה שכירות.

הבן אדם לא יכול להשתמש בחניות ששכר עקב סיבות א,ב,ג ולכן יש סיבה לביטול חוזה השכירות. לחילופין ניתן לפנות לבעל הנכס (בעל החניות) בדרישה לסדר שימוש סביר בנכס על פי החוזה.

תחשוב לרגע שאם אתה משכיר לי את הבית שלך, ופורצים לבית כל שבוע, זה אחריותך בתור בעל הדירה?

אם לא הובא לידיעתי שהאיזור בו הדירה הושכרה הוא איזור פשע ויש פריצות באופן קבוע, זאת בהחלט סיבה לביטול חוזה השכירות על פי חוק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מה דעתך על מחסום חניה, "עמוד" ? זה עמוד (עם מנעול) שרק מי שרוצה להיכנס לחניה, ויש לו מפתח, יכול להוריד את העמוד מתכת הזה.

בכל מקרה, אם החניה לא מסומנת... סמנו אותה. קח דלי צבע, ותכתוב "שמור".

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...