Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב חבלה בזדון נשפך לי שמן על כביש אבן משתלבת, ניקיתי עם סבון מוסכים בשילוב לחץ מים חזק ושכבת השמן הלכה לה.

הבעיה היא שנשאר כתם ענקי לאורך כ 50 מטר, האם ישנה דרך לנקות את הכתם הזה?

בריאות לכולם!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום.

על מנת להסיר כתם מאבנים משתלבות השיטה היחידה שקימת היא או פטיש 5 ק"ג או לפרק אותם אחת אחת ואחר כבוד "לזבל"

למה? כי האבנים המשתלבות המחורבנות האלה הם כמו ספוג וסופחות את השמן לתוכם ולא ניתן להסיר את הכתם לעד לא קיטור ולא נעלים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

דיברתי אתמול עם חברה שמתמחה בניקוי מדרכות ומשטחים שונים וגם הם אמרו שהאבן הזאת מחורבנת.

להחליף את הכל יעלה לי רק החומר 7000 ש"ח ולכן אני בכל זאת מנסה למצוא פתרון אחר.

להשכיר מכונת קיטור יכול להיות רעיון מצוין, אני אבדוק את זה היום.

אולי הגשם הצפוי לנו יוריד חלק מהכתם בעצמו...

בריאות לכולם!

פורסם

קח לך אישה ובנה לה בית... :-P לא, קח לך דלי מלט שחור ערבב לו רבע דלי חול שליכט, שפשף את התערובת על הכתמים במטאטא כביש, ותן לזה להתייבש. לאחר שזה יתקלף לבד, שטוף במים (רצוי ביום חם ככול האפשר).

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
עקרונית' date=' קצף מסיר פיח של ניקוי תנורים עושה את העבודה, אבל ל50 מטר? נראה לי שכדאי שתשכור/תשאל/תגנוב מכונת קיטור מסחרית.[/quote']

חנן,

מה זה מסיר פיח? והאם הוא טוב לשמן סינתטי?

אצלי לא היתה חבלה במזיד, אבל בתהליך החלפת המנוע השחתתי להפליא את החניה של הבית.

בכל מקרה, איפה קונים מסיר פיח?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש אבקה ששוטפים רצפות של מוסך (סודה קלציום) תנסה עלידי שיפשוף טוב או חומר להסרת שומנים שמתפרק עלידי מים.

בהצלך יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
שלום.

על מנת להסיר כתם מאבנים משתלבות השיטה היחידה שקימת היא או פטיש 5 ק"ג או לפרק אותם אחת אחת ואחר כבוד "לזבל"

למה? כי האבנים המשתלבות המחורבנות האלה הם כמו ספוג וסופחות את השמן לתוכם ולא ניתן להסיר את הכתם לעד לא קיטור ולא נעלים.

בברכה בני ל.

אכן צודק בני ..

האבנים הללו סופחות נוזלים בצורה מטורפת, אי לכך יש חל 2 אופציות:

1. להשאיר את המצב כמו שהוא , ועם הזמן הכתם ידהה..

2. לצבוע את הלבנים הללו..

אני לאחר מאמצים רבים של ניקוי הלכתי על אופציה של צביעה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נסה להרטיב את כל האיזור של הכתם עם מים, ולפזר הרבה אבקת כביסה.

תשאיר את כל העסק כחצי שעה ואז עם מטאטא תשפשף היטב ואז תשטוף עם מים.

עדכן.

פורסם

סודה קאוסטית היא חומר מעולה בהמסת שומנים, רק שהיא מסוכנת מאד למגע ונשימה. החומר ממיס כמעט כל דבר אורגאני (כולל אולי את הדלי בו תמיס אותה). חשוב לעבוד עם בגדים ארוכים, משקפי מגן אטומות וכפפות עמידות (אני חושב שכפפות בוטיליות יעשו את העבודה). כששמים הרבה מהחומר במים הוא הופך גושי כמו אבן ואז קשה להמיס אותו, תיזהר שבתהליך הזה לא יקפוץ עלייך החומר. לפני כמה שנים היה מקרה של אישה ששמה סודה קאוסטית בצינור הביוב, החומר קפץ לה לעין ורק לאחר כמה שנים של מספר ניתוחים היא רואה בקושי צללים.

בכל מקרה אני נוטה לחשוב שגם זה לא יעזור להוריד את השמן שנספג באבן, אוליי רק יטשטש.

אגב הבעיה קיימת לא רק עם אבנים משתלבות. גם את תשאיר טיפות שמן לאורך זמן על גרניט במטבח (שהוא מלוטש וחלק מאד) הוא יספוג את השמן כמו גדול ואז אף אחד לא יוציא אותו משם.

פורסם

נסה אבקת כביסה לא תפסיד כלום מקסימום קצת אבקת כביסה.

לא ידעתי שסודה קאוסטיק כל כך מסוכנת אני גם השתמשתי בה לביוב ונשמתי הרבה אדים ואין להם ריח...

• תוכן חדש...