Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי סודה קאוסטיק - טוב?

\

לא הייתי ממליץ על שימוש בחומר הנ"ל על שביל ארוך כל כך.

החומר רעיל ומסוכן מאוד.

מעבר לזאת קח בחשבון שבכול מקום שהחומר יגיע, ישארו כתמים, ואם מדובר על שביל עם צמחיה סביב, צפה לנזק לא קטן לצמחיה ולאדמה אשר תבוא במגע עם החומר הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה שיעור חינם בכימיה:

שפוך דלק על הכתם ותן לו זמן, לאחר מכן שטוף עם צינור מים. דלק (בנזין) מפרק נפט (שמן).

אם יש חשש לניצוץ כל שהוא, כמובן להמנע מההצעה שלי.

חזור ודווח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
הנה שיעור חינם בכימיה:

שפוך דלק על הכתם ותן לו זמן, לאחר מכן שטוף עם צינור מים. דלק (בנזין) מפרק נפט (שמן).

אם יש חשש לניצוץ כל שהוא, כמובן להמנע מההצעה שלי.

חזור ודווח.

נשמח אם תמשיך את השיעור בכימיה וסביר לנו למה דלק מפרק נפט.

פורסם
שמן צמחי אינו מורכב מנפט

הייתי בטוח שמדובר על כתם שמנן מנוע :?:

avivz, תבקש מהמורה שלך.

בעקרון דלק מפרק כל תוצר לוואי של נפט, הם מתאחדים לנוזל אחיד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עוד דגש לגבי סודה קאוסטית (שזה בעצם נתרן הידרוקסיד NaOH) - ההמסה שלו במים היא תגובה מאוד אקסותרמית (פולטת חום) ועלולה להרתיח כמות נכבדה מאוד של מים בשניות ספורות. תזהר שלא יותך לך הדלי מפלסטיק אם אתה מערבב אותה עם מים בדלי כזה, וכמו שכבר נכתב - תזהר ביותר שלא יגע לך בעור או בעין חס וחלילה, החומר בסיסי ביותר ומסוגל לאכל כל חומר אורגני כולל העור שלך.

תמיד תשים מעט סודה בתוך הרבה מים ולאט לאט תוסיף אם צריך קצת בכל פעם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כמו שאמרו לפני, סודה קאוסטית או בשם הכימי שלה NaOH זהו חומר בסיסי מאוד מסוכן

אני עובד עם החומר הזה הרבה, ולא כדאי בכלל להתקרב אליו בלי הגנה, אגב יש כמה ריכוזים של החומר 47% ו30 ומשו...

היו המון סיפורים בעבודה שלי שאנשים נפגעו מהחומר, יש סודה נוזלית ויש בפתיתים שממיסים אותם במים.

ברגע שזה נוגע במשו ומתיישב עליו אפילו לשנייה זה עושה צריבה ואם זה יותר משנייה זה יכול להסתיים בחור.

אתה ילד גדול ותעשה בסוף מה שאתה רוצה , אבל תעשה טובה לעצמך ותתמגן כמו שצריך אם כבר אתה מתעסק עם זה.

רצוי ואפילו כדאי להשתמש במסכת אב"כ

פורסם

אני הייתי הולך על הקאוסטיק. נכון, זה חומר מסוכן, חזק מאוד, אבל משתלם לנקות איתו.

עצה: פזר גרגירים, קח צינור מים, ותזרים מים לאט לאט. אחרי שכל החומר נמס, שים עליך מגפיים גבוהות, ותשפשף לאט לאט.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אנשים יקרים,

תודה על כל האזהרות עם ה Naoh, אני עובד עם החומר כבר חצי שנה ומכיר את היכולות שלו פחות או יותר, לא ידעתי שהוא ימיס שומנים אבל אולי שווה לנסות, הבעיה היחידה שלי איתו היא שהוא לא ידידותי לסביבה ולכן אני לא בטוח ששוה להתעסק איתו.

בריאות לכולם!

פורסם

הוא אכן עלול לגמור על האדמה מתחת לאבנים, אלא אם כן זה נשתל על בטון. אבל כל מה שיבוא במגע עם החומר, עלול להיאכל, וגם חיה שתלקק את זה, תמות. או לפחות תחלה. אבל אם אתה זהיר, אין סיבה שיקרה משהו. פשוט לאחר מכן תשטוף בהרבה מים חמים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

יש לי עוד רעיון - גליצרול.

יש לי ממנו כמות גדולה, מנקה שמנים מעולה (אני עושה ממנו סבון ידיים - טוב גם לניקוי גריז ושמן מנוע מהידיים), ידידותי לסביבה עד כמה שאפשר, אולי פשוט לשפוך אותו על הכביש כשיורד גשם ולשפשף מעט עם מטאטא..

בריאות לכולם!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בקיצור ובמילה אחת - גליצרול.

מדהים שהחומר לוואי שאני מוציא מהשמן יכול לנקות כ"כ טוב את כתמי השמן.

פשוט שפכתי (בזמן הגשם) על הכביש כ 30 ליטר, עברתי חפיף עם מטאטא וחיכיתי בסבלנות. למחרת כל האיזור שעליו שפכתי את החומר נמצא נקי.

בריאות לכולם!

פורסם
תתחיל עם לנסות להפוך אותן. יכול להיות שהשמן לא חלחל עד הצד השני.

הוא כבר הצליח להסיר את הכתם.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...