Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף לי?

יש לי רמקולים אחוריים של פיוניר 440 וואט 6X9 וקדמיים 4" של פיוניר 110 וואט.

אני רוצה להביא מגבר,ואני לא יודע אם שווה להביא מגבר שירים גם תרמקולים הקדמיים או לתת הכל לאחוריים.

ואני רוצה לדעת,כמה חשוב כמה RMS יש בכל ערוץ במגבר?

ואפשרות לגישור מה זה אומר?

הרמקולים האחוריים זה 80 RMS והקדמיים זה 20 RMS ם אני לא טועה

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

לפי דעתי האישית הפיונר האחוריים לא ממש 80RMS והקדמיים אולי באמת 20RMS ולכן הרדיו שלך יכול להגביר אותם

לפי דעתי תחבר את האחוריים למגבר רק כי הקדמיים לא ממש בנויים לעוצמה של מגבר

אבל לא ישמעו טוב כי כול החוזק יבוא מאחורה וזה אמור להיות ההפך.

אם תוכל תחליף את הרמקוליים הקדמיים למשהו קצת יותר מתקדם ואז תחבר את 4 הרמקוליים למגבר או את ה-2 הקדמיים

בהצלחה ותעדכן :)

פורסם

אין לי תקציב ואין לי אפשרות לעלות לעוצמה של מעל 4 אינטש

אז להגביר את הרמקולים האחוריים בלבד?

Justy For Ever

פורסם

אין בעיה להגביר את האחוריים בלבד כמו שאמרו רמקול 4" לא יכול לספוג כמות וואטים שמגבר מוציא .

אבל כמו שאמרו למעלה אני לא חושב שישמעו לא טוב רק בגלל השמע יהייה דומיננטי יותר מאחורה אין עם זה שום בעיה שזה יבוא מאחורה מאחר וזו האופציה היחידה שלל כרגע .

פורסם

תקנה מגבר של ארבע יציאות ובנתיים על תחבר את הקידמים אבל שיהיה מוכן ככה שתשדרג את הקדמיים כבר יהיה לך מגבר לחבר אליו

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני מתגייס ב1.4.08 ככה שאין לי הרבה זמן,ככה שאני גם לא ישקיע במהלך הגיוס,אני רוצה משהו פשוט,שישמעו

חשבתי על כיוון הפיוניר 440 וואט...עם גמבר לא יקר ממש זול של 300 שקל ביד שניה..וככה זה יההי מספיק לי בינתיים

מישהו העלה לי את האפשרות של להביא סאב ולהגביר רק את הסאב והרמקולים ישבו על המרכת,מהמערכת אני יוריד את הבאסים ואז ישמעו את הצלילם ברמקולים והסאב יתן את הבאס

מה אתם אומרים?

מדובר על סאב יד שניה זול

Justy For Ever

פורסם

אני לא הייתי עושה את זה יותר מידי באסים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לבסוף קניתי מגבר 1000 וואט 4 יציאות ורמקולים 6X9 של פיוניר 440 וואט.

זה המש אני צריך וזה סגר

בהמשך אולי אביא סאב מומגבר נוסף לסאב

תודה לכולם

Justy For Ever

• תוכן חדש...