Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבלי הרימוט אצלי (של שני המגברים) סלולים בתוואי של כבלי הרמקולים.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ממליץ לבדוק עם רדיודיסק אחר בכדי לשלול בעיה ברדיו דיסק

להעביר RCA בסלון הרכב ולחבר לרדיודיסק ולמגבר כדי לשלול RCA

מינוס חדש למגבר

מינוס חדש לרדיודסק

מינוס למצבר חדש

פורסם
ממליץ לבדוק עם רדיודיסק אחר בכדי לשלול בעיה ברדיו דיסק

אין טעם לבדוק עם רדיו-דיסק אחר כי כשחיברתי את כבל הREMOTE בנפרד לכבל הRCA

המערכת עבדה בלי רעשים שהאוטו היה מונע.

להעביר RCA בסלון הרכב ולחבר לרדיודיסק ולמגבר כדי לשלול RCA

יבוצע היום, הבעייה קשורה לRCA כי בתוכו יוצא עוד כבל ממש קטן ושחור שהשתמשתי בו ככבל REMOTE.

אני די בטוח שאם אני יחבר כבל REMOTE נורמאלי ובלי קומבינות לא יהיו שום רעשים.

מינוס חדש למגבר - בוצע, למרות שזה לא אותו מיקום כמו אצל בעל הקורולה

אבל עדיין אין שום רעשים שאני מחבר REMOTE חדש שלא עובר ליד שום כבל(מחובר סתם ככה באויר) ובגלל זה אני בטוח

שהבעייה אצלי היא כבל הREMOTE.

מינוס חדש לרדיודסק - איך אני עושה את זה?

מינוס למצבר חדש - איך אני עושה את זה?

תומר לפי מה שהבנתי כבל החשמל אצלך בצד שמאל, וכבלי הרמקולים, REMOTE, RCA בצד ימין?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

עדכון מהיום: חיברתי כבל רימוט חדש כשהרדיו-דיסק היה בחוץ והכבל רימוט היה כבר בתעלה ולא היה רעשים אבל אחרי שהחזרתי את הרדיו-דיסק למקום שלו חזרו הרעשים. יש לכם פתרון לזה? עוד מידע שאולי שכחתי לציין הוא שהקרוסים מורכבים מאחורי השטיח שליד הנהג בסוף קרוב לקיר האש(איפה ששמים את הרגליים), הקרוסים שם זמנית עד שאני ישים פלטה למגבר ואז הם יהיו בבג'אז

פורסם
עדכון מהיום: חיברתי כבל רימוט חדש כשהרדיו-דיסק היה בחוץ והכבל רימוט היה כבר בתעלה ולא היה רעשים אבל אחרי שהחזרתי את הרדיו-דיסק למקום שלו חזרו הרעשים.

משמע - נוצר מגע כלשהוא של כבל הרימוט עם גורם השראה כלשהוא .

צריך לפשפש מאחורי הרדיו דיסק על מנת להבין מה מפריע שם למה .

לשאלתך בנוגע לצדדים , לא זוכר - התקנתי לפני שנתיים כמעט .

תומר

פורסם

זה בדיוק מה שאני אמרתי תומר ... הבעיה היא הבלאגן הגדול בחוטים , כרגע הקרוס אובר לא מחוברים במקום כמו שצריך ברגע שהוא יקנה רדיו דיסק חדש הכל יותקן כמו שצריך . ואז נהיה חכמים יותר .

תודה על העזרה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם אין רעשים כשהרדיו בחוץ, ויש רעשים כשהוא בפנים, אזי הבעיה במגע כלשהו/קצר שנוצר כאשר הרדיו מוכנס למקומו, ולא שום חלק אחר במערכת (קרוסים וכו')

מתחדשת*

פורסם

כשאתה מכניס את הרדיו למקום, החוטים מתקרבים זה לזה, אף נלחצים זה לזה, במי מהם יש השראה.

נסה להפריד את החוטים, להזיז את ה RCA לצד אחד שלאחרי הרדיו, ואת המתחים לצד שני.

גם עם כבל האנטנה נסה לשנות מיקום קצת ימינה או שמאלה.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרימוט והrca‏ עוברים מהרדיו-דיסק באותו מסלול(צמודים אחד לשני) עד למגבר, עדיף להעביר את הרימוט בצד השני עם הכבל של החשמל? תודה ענקית ליעקוב שעוזר לי בכל פעם עם המערכת עוד מאיך שהרכבתי את המערכת ויש לו כוח לבוא כל יום ולענות לחפירות שלי. ד"א מתי המפגש הבא? ניראה לי שזה יהיה יותר יעיל אם תראו בעיניים על מה מדובר.

פורסם

מסכים, מומלץ לצרף את הרימוט לכבל המתח במקום לRCA. כמו תפילה, זה לא יכול להזיק (מקסימום בזבזת קצת זמן :roll:)

מתחדשת*

פורסם

יש לי מניסיון פתרונות בשבילך

1- בדוק את כבל המינוס של המגבר...

2- בדוק אם הכבל פלוס של המגבר שמגיע מן המצבר לא "מלופף" עם עוד כבלים בדרך כמו למשל עם הרימונט,

3- אם עדיין יש לך את אותה הבעייה , אז הבעייה בטוח הכבלי RCA שמתחברים מן הרדיו למגבר..

בגדול בעיות כאלה באות מבעיות חיווט או כבלים קשה לי להאמין שהבעייה מהרדיו דיסק עצמו

==)

פורסם

בוא אני יסכם בגדול את מה שעכשיו :

כרגע הורדנו את הגיין של הרמקולים כמעט עד הסוף , הרמקולים חדשים ועדיין לא נפתחו .

החוטים יעברו בצורה מתוכנת בעוד כשבועיים כשדוד שלו יביא לו פלטה למגבר שישב בתא מטען .

הבעיה היא כנראה במגעיים . וברדיו דיסק הלא טוב .

בעוד כשבוע יקנה הרדיו דיסק פניונר 8600 .

וכאשר יגיע הפלטה לאחור נתחיל בהתקנה מלאה כמו שצריך .

ללא איטום אבל סידור גדול הרבה יותר בחיווט , הכוונה היא להעביר את הרמקולים מצד ימים (כל החוטים) הRCA גם מימין .

ה REMOTE והחשמל מצד שמאל.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לאחר 6 שעות עבודה הבעייה נפתרה.

אז ככה היום התחלתי לפרק את הארקה הקיימת וחיברתי הארקה כפולה כלומר שתי חוטים של 4 גייג של כבל מינוס,

כבל מינוס אחד חובר לבורג גדול מתחת למושב האחורי באמצע והכבל השני חובר לבורג גדול שבמשענת של המושב האחורי בצד ימין.

הזזתי את מיקום כבל הרימוט לצד שמאל(ביחד עם כבל ה+) והחלפתי את הכבל עצמו לאחד ממש עווה(של רמקולים למערכת בייתית) כדי להיות בטוח שהבעיה לא באה מכבל הרימוט

העברתי את נתיב הRCA לנתיב שלא מקורב לשום כבל באיזור הרדיו דיסק ומשם הולך ביחד עם החוטים של הקרוסים למגבר.

הבעייה לא הייתה נפתרת בלי עזרתכם, תודה רבה לכולם מקווה לבוא שבוע הבא למפגש עם

המערכת החדשה שסוף סוף עובדת כמו שצריך.

ד"א אני צריך "קצת" עזרה בכיוונים הם על הפרצוף, מישהו מתנדב לעזור?

פורסם

אני מניח שכל חברי המפגש ישמחו לעזור ברמה זו או אחרת , היה רגוע , יהיו מספיק מומחים שם.

שמח שהבעיה נפתרה.

תומר.

• תוכן חדש...