Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה אתמול למשטרת ישראל ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי עצרו בשבת בנס הרים, 10 בבוקר, לעשות בדיקת שיכרות.

כי ראו אותי שותה פחית XL, בזמן שחיכיתי לחבר לעשות באטלים.

נפלו על הראש.

אביחי

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מומחית גדולה לשתיה חריפה ואלכוהול, אבל עד כמה שידוע לי כל משקאות האנרגיה נמהלים בדרך כלל בוודקה חריפה.

:roll:

לכן לא חושבת שהם נפלו לגמרי על הראש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יותר נכון מוהלים וודקה במשקה אנרגיה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו שאמרתי, לא מומחית גדולה :wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קראתי שמצד אחד אלכוהול מאט את הגוף, מצד שני המשקאות הממריצים גורמים לו להאצה, וזה מזיק ללב.

ל'

פורסם
אותי עצרו בשבת בנס הרים, 10 בבוקר, לעשות בדיקת שיכרות.

כי ראו אותי שותה פחית XL, בזמן שחיכיתי לחבר לעשות באטלים.

נפלו על הראש.

אביחי

צ"לש מגיע לשוטרים על העירנות. כל מי ששותה פחית באוטו צריך להיבדק.לפני , לא אחרי שייכנס לסטטיסטיקה ויהרוג כמה.

פורסם

וזה למה בדיוק? אני אישית אחד שאוהב לשתות רדבול (לא XL :-D) בלי שום תוספות ושטויות. אז למה שיעצרו אותי? כי שתיתי רדבול? :roll:

בכל מקרה הגיע הזמן באמת שיתחילו לעצור את כל השיכורים שנוהגים על הכבישים. ואם זה ייעשה ע"י כך שיעצרו גם אותי כשאני שותה רדבול לפני נהיגה, אז אני מסכים לכך :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...