Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג במזדה לנטיס 323 משנת 1997 . ב'טסט', לפני שנה, כמעט והוכשלתי בבדיקת פליטת הגזים מהמפלט (CO). מה ניתן לעשות ולתקן כדי שלא תהיה בעיה בבדיקה הפעם?

בתודה

פורסם

גם לי הייתה בעיה בטסט עם הזיהום אוויר לפני חודש וחצי בערך, הבוחן עזר לי לעבור עם זה שהוא משחק בסל"ד לא יודע מה הוא עשה אחרי הרבה בדיקות חוזרות ברצף עברתי (אותו רכב כמו שלך).

הצריכת דלק גבוהה מהרגיל אתה מרגיש שהרכב שותה הרבה דלק?

ברכב הזה הבעיה היא לרוב בממיר הקטליטי שמתפרק לו בצנרת.

תנער את האגזוז קצת חזק ואם אתה שומע חלקיקים כאלה מרשרשים זהו הממיר התפרק לו(כמו אצלי).

אם יש לך צריכת דלק גבוהה הייתי בודק את החיישן חמצן שיושב על סעפת הפליטה למטה.

הייתי מציע לפנות לבעל מקצוע אם אתה יכול להגיע לפ"ת יש לך את "משה זר הזרקות" פנה אליו ודבר עם חיים.

פורסם

קרא את השרשור הזה. יש שם לא מעט מידע שיוכל לעזור לך.

מה אפשר לעשות? אפשר לנסות לנסוע עם 44K על חצי מיכל דלק קצת לפני הטסט (לא להגיע עם התוסף בתוך המיכל לטסט, לגמור אותו קודם) ולחמם את הממיר לפני הכניסה לבדיקה.

מעבר לזה, אני מניח שקצת אסרטיביות במהלך הבדיקה לא תזיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השרשור ההוא ארוך מאוד, על כן אתן לך מס' טיפים קצרים.

ניתן להוסיף K44 למיכל דלק מלא, ימים לפני הטסט, לטסט להגיע כאשר מנוע הרכב חם מאוד, לא לכבות בזמן שאתה ניגש למשרד, רק שיהיה מישהו ברכב שלא יגנבו אותו בזמן שהוא מונע, לפני שמחברים את הרכב למכשיר, כמה מכות גז מאוד חזקות (לא להגזים, לא לשבור את המנוע) , ותפילה טובה.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום רב

אתה יכול לגשת למוסך עלמנת לבדוק את רמת המזהמים לפני שאתה ניגש לטסט

דבר ראשון יש לגשת לטסט רק לאחר נסיעה של לפחות חצי שעה . לא לכבות את המנוע בזמן עמידה בטסט . להגיע לטסט עים מעט דלק במיכל ולהוסיף חומר ניקוי לממיר כאשר יש מעט דלק ולנסוע איתו בכבישים מהירים עים " רגל כבדה " ( בתחום החוקיות )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...