Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU האלוהי הגיע MX406 + MPM4000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב אתה אמור להחזיר אותו ולקבל את ה 406MX? להחזיר למקום שמשם הוא נשלח אליך? מה זה אומר עוד חודשים של המתנה?

יואב

לא, מאותו יום שהתקשרתי אליו הוא שלח את הדגם המבוקש, ואפילו ניסח מכתב למכס שלא יחייבו אותי עוד פעם.

החבילה כבר הגיעה היום, והעניין של המכס גם טופל:

בשביל לבטל את התשלום של המכס שנית על מוצר שהוצאת לחו"ל לתיקון או להחלפה, אתה צריך לגשת לבית המכס לפתוח את האריזה להראות להם מה הבעיה / דגם ולמלות כמה טפסים ובכך לא נשלם מכס שנית.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המצב האמיתי כפי שאני יודע אותו הוא כך : קודם כול יש ייצור ליפן , ולא בגלל התדרים או משהו אלא בגלל שהיפנים ישלמו כול מחיר , אם יש לו תועלת עבורם . השיקול עלות/תועלת אצלהם הוא הכי נמוך , והכוונה היא שאם יש תועלת סונית מובחנת הם יקנו כמעט ללא תלות במחיר .

אחרי זה באים האירופאים , אם אלו מוצרי היי אנד , כי שם הם יוערכו יותר מאשר בארה"ב , וגם ישלמו עליהם יותר טוב

אם נוצר מוניטין מאוד חיובי באירופה , ונוצר באזז תקשורתי גדול מספיק , אזי המוצר יגיע לארה"ב , כי אז ישלמו עליו . האמריקאים שמתעסקים עם היי אנד אומרים את זה בעצמם , ובשביל זה יש חנויות מיוחדות שמייבאות ישר מיפן .

++++++++1

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם
נדר. עם דגם שקבלת יותר טוב למה אתה מחליף ?

הדגם MX4000 צריך להגיע עם קונברטור חיצוני שעושה את ההמרה אנלוג/דיגיטל

הדגם MX406 וזה מה שמייצרים עכשיו "טופ אוף ליין" מגיע עם קונברטור חיצוני אבל קטן שאפשר לשים אותו ליד הרדיו דיסק.

מה ששלחו MX4000 זה מהדורה מוגבלת בגלל זה אנשים מחפשים אותו ורוצים לשים עליו יד, מבחינת תמחור גם הוא יותר יקר מה- MX406

פורסם

אני חושב שמה שאבנר רשם - חקוק בסלע ,

אני חייב לומר שגם אם היה שם צליל מושלם - לא הייתי רוכש מכשיר כזה ולו רק בגלל שהוא מכוער מאוד בעיני ולא נראה טוב ויש לזה איזשהוא פקטור בעיני.

אני מאמין גדול באלקטרוניקה ומעדיף מכשיר חדשני כמו שלי על מכשיר שנראה ישן גם אם הוא עדיף ,

זה לא אומר שאני מחפש אנימציות או דולפינים - אבל הייתי לוקח איזה קלריון ממש יקר (משהוא מקביל ל9855R) ולא את המכשיר הזה ,

אולי זה לא "היי-אנד" מספיק אבל יהיה לו כל פיצ'ר שאחפוץ .

בלי קשר - נראה ממש מיוחד , מקווה שאכן נשמע כך - הייתי שמח להקשיב לו.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שלא יהיו טעויות

אם המכשיר הזה קורא צרובים הייתי לוקח אותו ב2 ידיים ו2 רגליים, מה שאומר שהייתי מסיים בזחילה על אינדיאנית לכיוון האוטו

דווקא העיצוב רטרו הזה מעניין ומיוחד,במיוחד אם הייתה לי איזה מרצדס עם דיפון עץ

פורסם

למה אתה מחליף?

אמרת שה4000. קורא צרובים. וה406. לא!

ה4000 יותר טוב לפי מה שאתה אומר. אז למה לא להישאר איתו?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כי צריך להוסיף עוד קרוב ל-1000$ עד 1500$ בשביל למצוא קונברטור חדש בשקית ואם משומש כבר אתה יודע איזה סיכונים.

וכי בעל החנות כמעט בכה בטלפון על הפדיחה בגלל שמישהו כבר שילם על ה- MX4000 כסף .

לפני כחצי שנה שלחתי איימל ליועץ במקנטוש בתחום האודיו לרכב בשאלה מה יותר טוב והוא אמר שה- MX406 עדיף על MX4000 מבחינה טכנולוגית (השיפור שעשו בקונברטור) וגם ברדיו, אני לא יודע אם דבריו באמת נכונים או שזה רק תדמית שיווקית למה שהם מייצרים רק עכשיו. (MX406)

ומבחינת צרובים כבר הפסקתי עם זה יותר משנה.

פורסם

נשמע מעניין!

לגבי הרדיו - תמיד אני אומר לאנשים שלפיוניר (גם הסדרות הגבוהות!) יש חרא קליטה - וכולם אומרים לי "אתה מדבר שטויות". מי ששמע רדיו ברסיברים של ROTEL נניח - יודע איך רדיו צריך להישמע.

ולגבי המכשיר - גם בעיניי נראה תמוה שאין פונקציות בסיסיות ביותר. אבל עדיין יש אנשים שקונים מיצובישי לנסר איוו, אפילו שהאינטריור שלה משפוט יחסית לרכב של יותר מרבע-מיליון ויש לה צריכת-דלק של טנק מרכבה. אני בטוח שיש אנשים שהדבר הזה לא קריטי בשבילם. וספציפית, לגבי אופציית הרצת השירים שחסרה - יופי של דרך לגלות שירים חדשים :) ולא בציניות.

אביעד (שמתגעגע לתקופה שהמפגשים היו בשישי. היום כ-ו-ל-ם בשבת, אפילו לא אחד בשישי :().

פורסם
נשמע

אביעד (שמתגעגע לתקופה שהמפגשים היו בשישי. היום כ-ו-ל-ם בשבת, אפילו לא אחד בשישי :().

אתה מוזמן לפגשי צפון בשישי .

בכייף.

:-)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חברה אנחנו סתם מדברים באויר!

אני מאוד אשמח באחד המפגשים להתנדב ולנדב את ה- MX406 לניסיון אצל אחד מחברי הפורום שחושב שהד יונט כזה הוא לא עדיף על הד יוניט עם כמה פיצרים אלקטרוניים ונראה מה ההבדל, או אם באמת אנחנו נחוצים לכל מיני פיצרים כמו קרוסים וטיים קורקשין וכו'.

נבדוק עם קטעים מסוימים גאזז פופ רוק דאנס, ונבדוק עם מערכת שבאמת נחוץ לה קרוס או אקולייזר מההד יונט

זה גם יהיה ניסיון בשבילי כי אולי אני טועה לגבי העמדה שלי.

ואולי גם זה יהיה שונה אם זה מחובר למגבר בינוני או היי-אנד חוץ ממגבר המקנטוש שחובר אליו קודם.

פורסם

תתחדש על הקנייה,אישית אני לא כזה מתמצא בחברה המדוברת,אבל ע"פ חלק מהתגובות מבין שמכשיר ברמה מאוד גבוהה.

לא כדי לבאס חלילה,

אבל מה עכשיו,תשב לשמוע מוזיקה באוטו בתוך חנייה (עם ריפוד אקוסטי) כדי שלא תצטרך לשמוע מוזיקה בנסיעה כי רעשי הרוח עלולים להפריע ?.....

קטונתי,

אבל אני באמת לא מבין מה הטעם בלקנות מכשיר שמצד אחד כל כך איכותי,אבל מצד שני כל כך מגביל.

למה מגביל ?

כי אני אוהב לשמוע את פינק פלוייד בהופעה חייה, והקטע הכי אהוב עליי בדיסק נמשך 25 שניות,קטע סאונד מדהים.

רק חבל שבמערכת כמו שלך הייתי צריך לשמוע לפני 4 וחצי דקות שממש לא מעניינות אותי,כי אין אפשרות להעביר קדימה ואחורה.

באמת לא מבין את ההתפשרות (הטיפשית-לא שלך,שלך יצרני המכשירים) על הדברים הכי אלמנטרים שמכשיר רדיו דיסק צריך.

מה השלב הבא,אנשים יקנו מכשיר רדיו דיסק עם מנגנון סיבוב דיסק ידני,כדי לבטל את המנוע שמסובב את הדיסק בשביל הפחתת רעשים ?...

העיצוב החיצוני זה עניין של טעם,אבל חושב שגם בזה יש גבול,הרדיו דיסק דומה לרדיו המקורי שהיה לאבא שלי בסובארו ליאונה

(DL) שנת 88,שככה יהיה לי טוב,הם אחד לאחד !

אבל מלא העיצוב דומה,הבעייה שגם הפונקציות דומות :roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מתנצל ממנהלי הפורום אבל יש כמה קטעים שחייבים ציטוט:

אבל מה עכשיו,תשב לשמוע מוזיקה באוטו בתוך חנייה (עם ריפוד אקוסטי) כדי שלא תצטרך לשמוע מוזיקה בנסיעה כי רעשי הרוח עלולים להפריע ?..... לא יש פתרון לזה! תשאל את סאונדמן (paperclip.gif בידוד למטורפים (או איך מבודדים רכב), או לא בהכרח כי מנסים כמה שאפשר להפחית מהתופעה הזו, ולא סתם קניתי אוטו גרמני, אז כן התאמתי את הרכב לצרכי למערכת.

אבל אני באמת לא מבין מה הטעם בלקנות מכשיר שמצד אחד כל כך איכותי,אבל מצד שני כל כך מגביל.

למה מגביל ? פשוט מאוד הטעם הוא האיכות.

כי אני אוהב לשמוע את פינק פלוייד בהופעה חייה, והקטע הכי אהוב עליי בדיסק נמשך 25 שניות,קטע סאונד מדהים.

רק חבל שבמערכת כמו שלך הייתי צריך לשמוע לפני 4 וחצי דקות שממש לא מעניינות אותי,כי אין אפשרות להעביר קדימה ואחורה.

באמת לא מבין את ההתפשרות (הטיפשית-לא שלך,שלך יצרני המכשירים) על הדברים הכי אלמנטרים שמכשיר רדיו דיסק צריך. אז אני לא אתאים את המכשיר שלי לכמה שניות שאני אוהב לחזור עליהם וכל שאר השיר/קטע לזרוק לפח, כי באופן יחסי השמיעה הזו של כמה שניות אצלי קורה לעיתים ממש רחוקות.

מה השלב הבא,אנשים יקנו מכשיר רדיו דיסק עם מנגנון סיבוב דיסק ידני,כדי לבטל את המנוע שמסובב את הדיסק בשביל הפחתת רעשים ?... את זה אהבתי. :lol:

העיצוב החיצוני זה עניין של טעם,אבל חושב שגם בזה יש גבול,הרדיו דיסק דומה לרדיו המקורי שהיה לאבא שלי בסובארו ליאונה

(DL) שנת 88,שככה יהיה לי טוב,הם אחד לאחד ! הרדיו דיסק מבחינה חיצונית עוצב כקלאסה זכוכוית מקדימה עם רקע שחור מאחורה ועם כפתורים וכתוביות שנצבעו בציפוי זהב.

וזה שוב כל אחד והטעם שלו

אבל מלא העיצוב דומה,הבעייה שגם הפונקציות דומות :roll:

מבחינה ויזואלית אתה חייב להתפשר אם אתה מעוניין לשמוע מוזיקה ואוהב בעיקר את המוזיקה. יש לסבא שלי רדיו עם הגברת מנורות משנת 1954 ותאמין לי אם היה איכותי הייתי מתקין אותו באוטו.

וגם מתפוקה סופית של המכשיר, אתה צריך להתפשר ולהחליט.

בקיצור הכל מתחיל מאהבה למוזיקה... תעיין בחתימה שלי. :wink:

McIntosh

"...for the love of music..."

פורסם
יהודה , על מה בדיוק אתה מדבר בכרטיסי קול מקצועיים ? למה הכרטיסי קול של GINA וECHO ועוד כמה ששכחתי עכשיו הן ברובם כרטיסי קול חיצוניים ועוד USB ? הרי להוציא מUSB אות אסינכרוני זה בעיה , כך שאם צריך תיקון שגיאות עובדים על זה בכרטיס עצמו , ואלו גם כרטיס מקליט ו... כך שאני מניח שההשראות הפנימיות , למרות שכרטיסים כמו ה1212 מטפלים בהם , אבל כנראה לא מספיק טוב לכרטיס מקצועי

הנה ראית איך שמכשיר היי אנד עם מגבר היי אנד ללא שום כיוונים נשמע יותר טוב ממכשיר טוב עם המון כיוונים . וחלק מהאנשים ששמים מכשירים כאלו מוצאים דרכים משלהם לשחק בסאונד . אני מבין שלדעתך שחקני SQ אמריקאיים לא יודעים לכווין מכוניות ? אז איך הם עושים את זה ? ועוד במכוניות אמריקאיות שהאקוסטיקה הטבעית שלהן יותר גרועה מגרמנית טובה ?

אני מסכים שחלק לא קטן זה המיתוג , אבל עדיין אני אישית מעדיף מכשיר מוחלט מאשר מכשיר עם פיצ'רים

אני גם מניח שעם איכות סאונד אולטימטיבית , עם פחות אפשרויות כיוון הוא עדיין ישמע יותר טוב ממכשיר עם הרבה יותר . ודרך אגב , אולי זו תמונה חלקית ביותר ואולי היא לא ממש מדוייקת , אבל חלק לא קטן מאלו שמשדרגים ל9255 , הם אלו שהיה להם ה880 , והם אומרים שהסאונד הוא הסיבה והם מרוצים , ולא ממש נראה שחסר להם בכיוונים האינסופיים כמעט שיש ב880 . ודרך אגב ממה שאני נזון ה9255 מחייב הרצה , ועדיין הם מרוצים למרות חוסר בBURN IN .

ולכול אלו שחושבים שזה מפריע , אני בהחלט מציע ללכת להתרשם מהמכשיר של נאדר . לעיתים מאוד קרובות אנשים מבינים מה זה היי אנד רק אחרי שנחשפו אליו . ואולי זה יענה גם על השאלה לגבי הכיוונים , ומאידך אולי אני טועה ואצטער על רצוני ב9255

בברכה יהודה

פורסם

יהודה: "ודרך אגב ממה שאני נזון ה9255 מחייב הרצה , ועדיין הם מרוצים למרות חוסר בBURN IN ."

זה מה שאמר לי גם המוכר לגבי 406 שהוא צריך הרצה, וגם אחרי ההרצה המכשיר יתן את ה- 100% שלו רק אחרי הפעלה של 15 דקות. את זה לא הבנתי בדיוק מה הקשר להד יונט. כי זה בטח לא עובד על מנורות :lol:

• תוכן חדש...