Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה בנושא תאורה בפנל של המזגן של האוטו

יש לי רנו קליאו ספורט MK1 01' ובמקום שיש את הכפתורים של המזגן נשרף לי האור מאחורה זה לא מפריע לכלום בעקרון זה רק ליופי

איך אפשר לסדר את זה ?

אשמח לקבל תמונות או משהו

תודה רבה

שי

נ.ב

שמעתי שזה די נפוץ וזה קל לטיפול

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

יש שם שתי נורות. אם שתיהן הפסיקו לעבוד בו זמנית יכול להיות שמדובר במשהו מעבר לשריפת מנורה.

לי אישית אין מושג איך לפרק את הפנל, אני מאמין ש casper או wiking כבר מכינים "תרשים זרימה" ודרכי פעולה...

ד.א.- האם מדובר בכפתורים עצמם (לכל כפתור יש מנורה משלו לדעתי) של הדלקת המזגן, סירקולציה והפשרה או האם מדובר בבורר של הטמפ' ועוצמת המאוור?

פורסם

ד.א.- האם מדובר בכפתורים עצמם (לכל כפתור יש מנורה משלו לדעתי) של הדלקת המזגן, סירקולציה והפשרה או האם מדובר בבורר של הטמפ' ועוצמת המאוור?

מדובר בבורר של הטמ' ועוצמת המאוורר וגם הכיוון (רגלים,רגיל הפשרה)

פורסם

היי,

כשהייתה לי MK1 גם לי נשרפה מנורה וניסיתי לפרק את הפנל.

הניסיון כשל :) אני לא אתפלא אם צריך לפרק את החלק העליון של דאשבורד בשביל להחליף מנורה שם :)

בכל מקרה אני אז וויתרתי ועצמתי עין.

בהצלחה.

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

פורסם
היי,

כשהייתה לי MK1 גם לי נשרפה מנורה וניסיתי לפרק את הפנל.

הניסיון כשל :) אני לא אתפלא אם צריך לפרק את החלק העליון של דאשבורד בשביל להחליף מנורה שם :)

בכל מקרה אני אז וויתרתי ועצמתי עין.

בהצלחה.

אם זה יהיה כל כך מסובך אני אני גם יעצום עין חחחחחחח

אפשר לשאול חשמלאי

פורסם

סביר להניח שאתה צריך מנורה מסוג 509T אבל לא יודע להגיד בוודאות. לאחר הפירוק, תילה תמונה לכאן ואז ניתן יהיה לענות מה הסוג המדויק.

לגבי הפירוק: לא קשה ולא מצריך שום פירוק דאשבורד. מה שכן, שים לב להוראות בעת ניתוק וחיבור הפנל.

ליאור

AC control.jpg

AC control.pdf

Veni Vidi Vici

פורסם

אצלי דולק רק החצי הימני.

כבר מזמן רציתי לפרק ולבדוק. בסוף שבוע הזה אנסה.

ליאור, אם הבנתי נכון רשום שם להחליף את הקליפסות לאחר הפתיחה. יש להם מק"ט?

פורסם

לא מצאתי כרגע מידע על הקליפסים לצערי.

עוד מידע באנגלית (פה מדובר על רכב עם הגה ימני):

Take the gearstick surround thingy off, undo the two screws that hold the pannel on, push the seat back and lie upside down in the passenger foot well, disconnect everything, ease it out the bottom.

Veni Vidi Vici

פורסם

זה קרה לי גם לפני כמה חודשים - רק נורה אחת הפסיקה לפעול בפנל של המזגן, כך שרוב התאורה נשארה ורק בצד היה קצת חשוך. כשהייתי בטיפול במוסך שאלתי אותם מה אפשר לעשות. אמרו שלפרק זה עבודה של כמה שעות ומומלץ לעזוב את זה כל עוד הכל עובד. אז שכחתי מזה וזה הסתדר לבד. כן, זו לא טעות - לפני כמה זמן שמתי לב שהנורה חזרה לפעול. אז אולי עוד יש תקווה!! :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז שכחתי מזה וזה הסתדר לבד. כן, זו לא טעות - לפני כמה זמן שמתי לב שהנורה חזרה לפעול. אז אולי עוד יש תקווה!! :-D

אתה אומר להמשיך להאמין ? חחחחח בדוגרי זה לא מפריע לי זה אותו דבר אמרתי אם זה 10 דק' לסדר אני יעשה את זה.

פורסם
זה קרה לי גם לפני כמה חודשים - רק נורה אחת הפסיקה לפעול בפנל של המזגן, כך שרוב התאורה נשארה ורק בצד היה קצת חשוך. אז שכחתי מזה וזה הסתדר לבד. כן, זו לא טעות - לפני כמה זמן שמתי לב שהנורה חזרה לפעול. אז אולי עוד יש תקווה!! :-D

כנ"ל גם אצלי- המנורה הימנית הזדהתה עם המרצים השובתים, אבל בסוף היא נכנעה. איזה באסה איתה- דווקא התאים לי להעביר יום אצל קרסו ולשמוע שבקליאו ספורט צריך מנורה מיוחדת שעשויה משילוב של יהלום ואיזמרגד ולכן התיקון יעלה "רק" 2000 ש"ח ללא מע"מ ועבודה:wink:

פורסם

האמת שקניתי מנורות כאלה מקרסו (עדיין יש לי אותן אני מקווה).

לצערי אני לא שאלתי את המק"ט או סוג, הבחור ידע על מה אני מדבר וכל מנורה עולה 4 ש"ח ויש להם תמיד במלאי זמין.

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

פורסם

דניס, תעלה תמונה.

נ.ב.

אם כבר, בקליאו MK2 הפירוק הוא שונה: מוציאים את הרדיו דיסק, מוציאים את הבית שבתוכו יושב הרדיו דיסק, מתגלים 2 ברגים שאותם מפרקים, מוציאים בעדינות את הפנ"ל.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...