Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי האתר

אני רוצה קודם לפתוח במחמאה לפורום המעולה הזה....אני כל יום משוטט בו

אני כרגע בודק אפשרות לקנות סיאט איביזה ספורט 2008 עם חבילת FR(4000 ש"ח תוספת שאותה אני מקווה להוציא בחינם או בהנחה משמעותית.

יש לי נסיעת מבחן ביום רביעי הקרוב ואז אני ידע על בטוח אם אני הולך עליה או לא. אם אני יאהב אותה אז אני הולך עליה ולא בודק עוד מכוניות אחרות.

מישהו פה יודע כמה יעלה לי תוספות של רדיו-דיסק מובנה MP3 ופנסי קסנון? יש עוד תוספות אולי כמו למשל מערכת רמקולים טובה?

תדוה לכולם

פורסם

הן הרדיו-דיסק והן הקסנון בהתקנה מקומית.

רדיו-דיסק תתקין באופן עצמאי. יעלה לך הרבה פחות ותקבל מוצר הרבה יותר איכותי.

(בפעם האחרונה שבדקתי, בסיאט נותנים מכשיר של "קנווד" וגובים על זה באיזור האלפייה)

לגבי הקסנון, בזמן האחרון יש כל מיני דיבורים על בעיות תקינה עם ערכות קסנון שמותקנות בארץ.

אם הייתי צריך להתקין היום מערכת שכזאת ברכב, הייתי מחכה עם זה עד שהמצב יובהר.

מקסימום אתה יכול להחליף את הנורות הרגילות שברכב לנורות לבנות.

תעשה חיפוש על הנושא (יש מספיק שרשורים בנושא, בעיקר של בחור בכינוי RS) - הן נראות ממש כמו קסנונים.

לגבי מה שרשמת "חבילת FR" - אתה מדבר על האיביזה בגרסאת הFR (מנוע 1.8T) או שאתה מדבר על הספורט הרגילה עם חבילת איבזור בשם FR ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מי קרא לי? :-)

ניתן להזמין ר"ד מקורי קסנונים מקוריים - אלה תוספות יקרות מאוד ויצריכו המתנה ארוכה יותר לרכב.

לדעתי, תוותר - לא חסר ר"ד איכותיים עם תאורה אדומה, ולא חסר נורות איכותיות - בהירות.

נ.ב, אני גם הייתי מוותר על חבילת ה-FR.

ה-SPORT ללא החבילה נראית יותר טוב (בלי כל הניקלים המיותרים בתוך הרכב, בלי החישוקים של ה-FR הקודמת [שנראים פחות טוב משל ה-,SPORT] וכו').

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני דווקא אהבתי איך שהיא נראית עם החבילת FR. במיוחד את הגריל ואת המראות הכסופות.כמו שאמרתי אני ינסה לקחת אותה בחינם. סה"כ בסוכנות בבא שבע אין לקוחות כמעט של סיאט אז עד שבא לקוח אני מאמין שהם יקפצו עליו. שלא נדבר על זה שאין להם ממש סוכנות אלא רק נציג שיושב בסוכנות של VW ואין שום רכב סיאט להדגמה בכל איזור הדרום. אפילו נסיעת מבחן הם הזמינו לי מתל אביב לבאר שבע.

ונכון אתה צודק הג'נטים של הספורט יותר יפים משל ה-FR ואני יבקש להשאיר אותם על הרכב ולא להחליף.

בקשר לתאורות האדומות ברדיו דיסק אז נדפקתי בקטע הזה כי קניתי כבר רדיו דיסק חדש לפני חצי שנה (עדיין בארון שלי בחדר) של אלפיין משהו איכותי מאד (עלה לי 800 שקל ופה הוא עולה מעל 1500) ואין לו תאורה אדומה. אני מקווה שזה לא יהרוס את היופי הפנימי של האוטו.

כששאלתי על תוספת לרדיו דיסק מקורי התכוונתי לBUILT IN אינטגרלי שנראה יותר יפה על הלוח ולא מבצבץ כמו שאר המכשירים. יש למישהו מושג כמה התוספת לזה?

בקשר לנורות הלבנות איזה חברה ממולצת ואיפה ניתן להשיג בדרום?

דרך אגב אתם יודעים אם היא באה עם מרימי שמשות בשלט או שזה בתוספת תשלום? (אני פשוט רוצה להגיע מוכן לסוכנות עם כמה שיותר מידע כדי שהסוכן לא ימרח אותי )

תודה רבה לכולם

פורסם

בלי להעליב - אני חושב שאתה קצת, איך נאמר, חי בסרט.

אם נראה לך שתיכנס לסוכנות ותתעניין בסיאט והם ישר יורידו את המכנסיים, יסתובבו וישלפו צנצנת ווזלין, אז לדעתי צפויה לך הפתעה.

בכל מקרה, הרמת שמשות, היא אופציה זולה ופשוטה להוספה, בהנחה שהיא לא אינטגרלית.

פורסם

אין מרימי שמשות, אני מניח שניתן להוסיף. הרכב מגיע עם קודן, ומפתח (מקורי כמובן) ששולט על פתיחה/נעילה.

לגבי הר"ד, תפרסם אותו למכירה - או שתנסה להחליפו בר"ד אחר.

אצלי באיביזה מותקן Pioneer 4900IB, עם תאורה אדומה/כחולה - נראה מעולה.

לא יודע מה העלות המדוייקת של הר"ד המקורי - תצפה לסביבות 2000 ומעלה, להערכתי.

נורות בהירות - Philips Diamond Vision, מאיביי.

וכמו שנקמיצ'י ציין - אל תסיק מסקנות כ"כ מהר.

אף אחד לא יתן לך את חבילה חינם - מקסימום בהנחה.

תיהיה מציאותי...

אני מלכתחילה לא התעניינתי בחבילה, ולכן לא "נלחמתי" עליה - העדפתי הנחה וכל מיני שטויות (קודן, מגני בוץ, וכו')

וכך היה.

בהצלחה!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז בכמה קנית את האוטו בסה"כ ואיזה דגם(3 או 5 דל') ? אני מתכוון האווטו אבל לא כולל אגר רישוי ולא כולל ביטוח.

פורסם

אכן, המחיר כלל אגרת רישוי, אך לא כלל ביטוח (לא רצינו). ומצטער - איני יכול לנקוב בסכום אותו שילמתי.

5 דלת'.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...