Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה התחדשתי בהונדה סיויק סדאן 94',

המצבר באוטו הוא 47אמפר

ואי אפשר להגדיל אותו עקב חוסר מקום באיזור המצבר.

האם המצבר יוכל להחזיק מערכת טובה (בעלת מגבר 4 ערוצים,מונו,2 קומפוננטים,2סאבים וכו'...)

לרוב שומע מוזיקה בווליומים גבוהים יחסית.

למערכת יתווסף קבל 1.2\2.0אמפר כמובן,האם המצבר והקבל יוכלו להחזיק את המערכת בווליומים גבוהים?

האם יש סיכון למחשב הרכב ולאלטרנטור, וכך גם לעוד רכיבי חשמל באוטו?

יש פיתרון לבעיה?

תודה מראש.

פורסם

למה כמובן? קבל זה לא דבר מובן מאליו, הוא לא בהכרח עוזר.

דבר שני, גם לי יש הונדה, ויש לי מצבר 60 אמפר לשעה, עם יכולת פריקה של 1400 אמפר , במקום המצבר הקטן המקורי [ושניהם באותו הגודל]

אז מי אמר שאי אפשר לשדרג?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תשמע אצלי הונדה סיוויק קופה וגם לי באוטו יש מצבר קטן של 47 אמפ"ש ואין לי אפילו נפילה אחת בווליום הכי גבוהה!

המערכת שיש לי זה מונו של קיקר 1400.1 + סאב קיקר סולובאריק 12' L7 ,מגבר 4 ערוצים של סאונדסטרים 680.4 שמחובר אליו סט קומפוננט של מורל הייבריד ב בי אמפינג.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה,

איזה מצבר יש לך?

יש לי מצבר סיני פשוט שקניתי עם האוטו, כנראה שאני יחליף אותו יבדוק את האלטרנטור וזהו,

ואם בעתיד יהיו נפילות מתח אז נחשוב על פתרון.

תודה

פורסם

המצבר משמש כ"מחסן חשמל" עת שהרכב כבוי, לעיתים גם בסיבובי סרק כאשר כל הצרכנים (אורות, מאווררים, מזגן , רדיו ..מקורי.. , ועוד פועלים)

המחסן שלך קטן ממחסן אחר.

במקרה שלך, רצוי להפעיל את המנוע עת שאתה מפעיל את המערכת, ואם זה במצב "חניה" ,אז רצוי שלא יפעלו האורות, לא המזגן, ולא כל צרכן אחר, או אז, קיים סיכוי טוב שהאלטרנטור יצליח גם בסיבובים הנמוכים (סביב ה 800 סל"ד) לספק את "הסחורה" , כלומר את כמות "החשמל" הנדרשת.

מקווה שהבהרתי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...