Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בעקבות הזדמנות שנקרתה בדרכי מכרתי את ה-PS2 שלי,ועכשיו אני מאוד מתלבט לגבי ההמשך:

אופציה א'- לקנות מכשיר PS3 חדש (ההבדל בין המחיר שמכרתי את שלי לבין ה-PS3 עומד כיום על כ-400 שקל).

אופציה ב'- להמתין ליציאת קונסולה חדשה שאולי תיהיה יותר מתקדמת.

וכאן אני זקוק לעזרתכם:

האופציה העדיפה כיום מבחינתי היא ללכת על ה-PS3,מהסיבה שהגרפיקה של ה-XBOX360 נחותה ברוב המקרים מזאת של ה-PS3, וה-WII נפסל אצלי מהסיבה שיש לי מנוי לחדר כושר,אין לי צורך "להתאמן" גם בטניס וכדומה (אני שחקן עצלן,מודה באשמה),מעבר לזה ששוב,הגרפיקה נחותה מזו של ה-PS3.

העדיפות שלי ל-PS3 נובעת גם מטכנולוגיה חדשה יותר (BLUE RAY),שזה גם חסרון,כי אין כרגע,ובספק אם בעתיד,משחקים צרובים.

הדבר שחשוב לי מאוד לדעת- האם עומדות לצאת קונסולות משחקים חדשות שאמורות לחולל מהפכות כלשהן בתחום,או שמא נכון לעכשיו ולעתיד הקרוב,ה-PS3 יישאר המכשיר המומלץ (לא מדבר על מחירי משחקים וכדומה,נטו איכות מכשיר) ?

תודה רבה !

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יוצאות בקרוב קונסולות.

אני לא כל כך מבין איך מכרת את הPS2 במחיר שמתקרב למחיר של PS3.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

זה PS2 מזהב =]

שקלת PSP?

כל עוד לא משחקים תוך כדי נהיגה 8)8)8)

אל תשכח שכל משחק של PS3 עולה כמו רבע מכשיר,

ולמי שמשחק הרבה הדבר הזה יפגע בכיס[או במיכל דלק של האוטו].

----

פורסם

עידן,

הדור הנוכחי של הקונסולות אמור להחזיק עוד כמה שנים, אין שום דבר על הכוונת שעומד לצאת בשנה שנתיים הקרובות לפחות וכנראה יותר (מיקרוסופט הצהירו שהם הולכים לתמוך בXBOX עד 2011 לפחות , לסוני יש עבר של תמיכה ארוכה אפילו יותר - הPS2 חיי במשך מעל 7 שנים! ועדיין גם היום יוצאים לו משחקים , לא טובים במיוחד , אבל יוצאים).

כרגע , עליונות גרפית אין לאף אחת מהקונסולות במשחקים - יותר מצב של TRADING BLOWS , זה יותר טוב בקצת מזה וההפך.

מה שמדאיג בXBOX זה אחוז תקלות גבוהה אם כבר , ואם אתה חושב לקנות עם פריצה - אי אפשר לשחק ברשת בלי לקבל חסימה למכשיר (לכל החיים למכשיר), לטובתו יש כמות משחקים גדולה יותר ומחיר זול יותר כבסיס.

הPS3 כבר די מבוסס בשוק ובמזרח מוביל בצורה מוחצת ובאירופה מתחיל להוביל על הXBOX במכירות , ככה שלא הייתי מודאג מזה (בארה"ב - הXBOX מוביל בהרבה - תמיד היה השוק החזק של המכשיר) וגם יש לך תמיכה אחורה (חוץ מבגירסאת ה40 גיגה החדשה) למשחקי PS2.

מה גם שבתור מרכז מחשוב סלוני הוא מצוין (תומך עכשיו בDIVX , סטרימינג ממחשב , קורא DVDים מקוריים וצרובים ובא עם דיסק קשיח תמיד - שניתן להחליף בלי לפגוע באחריות ובלי לשלם מחיר מופקע למייקרוסופט , ודבר אחרון - כולל אלחוט בפנים ולא מתאם חיצוני ב70 דולר)

בגדול - אני הייתי הולך על הPS3 בלי לחשוב פעמיים (וזה מה שעשיתי)

בקשר לPSP - הרשה לי לגכך , מכשיר נחמד , אבל ממש לא מתקרב לתותחים הכבדים ועם תמיכה די גרועה מצד חברות המשחקים לצערינו.

סתם רקע למצב הקונסולות הנוכחי בבית כדי שתבין שיש לי נקודת השוואה:

PS3 - מיום השקה

WII קצת אחרי השקה

PSP מיום השקה

DS LITE מחודש אחרי ההשקה בארה"ב

וכמובן שיצא לי לשחק די הרבה גם בXBOX.

כדי לקבל עוד עצות לענין אתה מוזמן להיכנס גם לHWZONE.co.il לפורום קונסולות

(גילוי נאות - אני מסומן כCertified לקונסולות שם , לא מנהל, מעין מבין ענין, משתמש משודרג)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחלה פירוט ליביו,תודה על העזרה.

שאלה נוספת,כשציינת שב-PS3 יש תמיכה אחורה במשחקים של PS2 כתבת בסוגריים שבגרסת ה-40GB אין תמיכה כזאת.

אם כך,מה הגרסה המומלצת לרכישה ?

כמובן שאני מעוניין להנות מיתרונות ה-BLUE RAY,אבל בד בבד להנות גם מהמשחקים הישנים של ה-PS2.

שאלה מעניינת,ידוע שעדיין לא פרצו את ה-PS3 (לא בטוח שיקרה משיקולי עלות),אבל האם ניתן לקרוא משחקי PS2 צרובים (דיסק רגיל ולא BLUE RAY) ?

ושוב,תודה.

נ.ב

לגבי מחירי משחקים וכמה זה ישפיע לי על מצב הדלק באוטו,לא רלוונטי,המשחקים עולים לי הרבה יותר זול,אין לי אוטו,תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נקודה למחשבה, הPS3 עובד ,להבנתי, רק בטלויזיות עם HD , לכן אם אין לך אחת כזו, לא תשיג שום דבר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

עובד גם בחיבור אנלוגי פשוט כמו RCA על HD רקשגט נראה טוב מאוד

על FULL צריך למצוא משחק שתומך ברזולוציה של 1080P כדי ממש לנצל את מלוא היכולת אבל כל משחק נראה פי כמה יותר טוב גם ב 780P

פורסם

אותי עדיין מעניין המחיר שהוא מכר את ה PS2 שלו (PS3 הכי "זול" היום שראיתי, הינו ב"באג" משהו כמו 3000ש"ח) :|

כמוך,אני גם מחכה שהPS3 ייפרץ ואז ייצאו כל הצ'יפים וארכוש לי אחד. בינתיים אני נהנה מהPS2 ושלל המשחקים שצברתי במשך השנים :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחד אחד:

עידן - הגירסא המומלצת הנוכחית היא או 60 או 80 גיגה (מה שיש באיזור שלך) עם הקורא כרטיסים והתמיכה לאחור (רק ב40 גיגה אין , וה20 באה בלי קורא כרטיסים ועוד כמה פיצ'יפקס)

לא קורא דיסקים צרובים של PS2 , אבל לפחות באזורינו הם כ"כ זולים לרוב שאין מה לצרוב כמעט (אני מדבר על רוב המשחקים בסביבות ה99 ש"ח)

פסיי - בולשיט , בכל אחד מהחלקים שלו בערך :) אבל נו טוב , אם זה מה שאתה רוצה לחשוב.

לפחות בחלק של המחשב - לי נמאס להשקיע סכומים מפגרים ולמצא משחקים מקרטעים כי הם כתובים גרוע והמחשב שלי התיישן שבוע אחרי שקניתי.

GT94 - היה לי את הPS3 חודשיים לפני שה42" נחת בסלון - בקיצור - שטויות.

שרגא - מסכים , אבל המחיר לפחות בארץ לטלוויזית FHD קצת לא משתלם עדיין , כנראה תוך שנה ההבדל יהיה קטן למדי ואז :)

בקשר לפריצה - חוץ מזה שעדיין לא יותר מדי קרובים לזה (יש כמה טענות - הוכחות ממש אין) , אני רוצה לראות אותך קונה צורב BLUE RAY (פלוס מינוס 3-5 אלף ש"ח) ודיסקים (100 ש"ח לדיסק ממה שאני ראיתי)

כבר יותר זול לקנות או לחכות שיתחילו להוזיל חלק מהמשחקים (כמו שאני עשיתי עם רוב משחקי הPS2)

אבל מצד שני , אני גם מחזיק אוסף דיסקים בבית וקונה משחקים , כמה קונספטים שאתה כנראה לא כ"כ מכיר (אתה יודע , לתמוך במפתחים וכו , מקסימום מזמינים מחול)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

וסתם המשך קטן להודעה הקודמת , אם תהיתם לדוגמא למה משחקי הספורט של EA השנה למחשב די גרועים (ללא שום תוספות על המנוע של שנה שעברה למרות שכתבו מנועים גרפים חדשים לקונסולות החדשות) , משחקים כמו GTA4 יוצאים באיחור (או לא יוצאים בכלל למחשב - כמו פיינל פנטסי 10 ו12 שבכלל לא יצאו למחשב בניגוד לשנים עברו) - זה בדיוק זה.

אין להם אינטרס לפתח משחק עם כ"כ הרבה פיראטיות - אז פשוט מפתחים לקונסולות , והשאריות למחשב.

וזה תהליך שרק תופס עוד ועוד תאוצה בשנים האחרונות

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
consolechartyr2.jpg

יש בזה משהו.

לשחק במחשב הרבה יותר כיף מלשחק בסוני במיוחד במשחקים מגוף ראשון, כאשר בסוני אין כוונת אלא כוונת אוטומטית שהורסת את כל המשחק.בנוסף הרזולוציה במחשב פי 3 יותר גבוה מרזולוציה בטלוויזיה.

מצד שני, מחשבים מתחדשים בקצב מהיר,וצריך כל שנתיים בערך לשדרג את המחשב, ואם רוצים מניה בטוחה בהשקעה חד פעמית(מלבד זה שכל משחק לסוני עולה כמו רבע סוני, ומשחק למחשב עולה 2 לחיצות על אימיול) PS3 זאת הבחירה שלי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...