Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה ליגה!!!

כיף לראות דברים כאלה ! ממש התלהבתי לראות את כל אלה לאומת מפגשים קודמים .

מדהים ! תענוג =) אין מילים

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

רומן , עדיין לא :(

אני מחכה לסיים את הבנייה שלי לגבי ה CDM , ורק אז אני אטריח את עצמי בכיוונים :)

כי כל הכיוונים שלי ילכו לפח ברגע שאני אוסיף עוד אלמנט

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה הרכב של ג'וניור (מצטער שחכתי את השם) מערכת עם יכולת SPL טובה מאוד

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

גיא נראה לך שהייתי ולא אמרתי לך שלום ?

בקיצר לא הייתי =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני לא מאמין שלא היית איזה באסה. לא ידעתי שיש כאלו דברים בארץ, פשוט תענוג לעניים. אני בטוח יהיה במפגש הבא, לא חשוב מה יהיה לי לעשות אני מקווה שעד אז אני יכוון עם האימפרינט שקיבלתי.

עשיתי עוד כמה שידרוגים ברכב מאז המפגש האחרון.

בערך כל מה שהמליצו לי אני עשיתי אז באמת יש שיפור אבל יש עוד כמה אלמנטים שאני צריך להוסיף כדי לקבל את התוצאה הסופית.8)

• תוכן חדש...