Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ,

אני חדשה בפורום והייתי מעונינת בייעוץ , חוות דעתכם המלומדת ברכישת רכב

ברשותי וולוו S80 T שנת 2000 מצוינת ומפנקת להפליא, בטיחותית אך הטיפולים מאוד מאוד יקרים אחזקה אש

מה יש לכם להציע לי אשמח לשמוע תגובות, ראיתי אתמול אודי 6A , מלהיבה, מה בנוגע לתחזוקה האם היא יקרה?

כמו כן הציעו לי את הניסן מקסימה ? מה דעתכם:roll::wink:

פורסם

תחזוקה של כל מכוניות הסאלון הללו היא יקרה, קצת יותר, קצת פחות - זה עדיין המון כסף. פרטי דרישות ותקציב ונעזור לך למצוא מכונית חסכונית יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל מוכניות הסאלון יקרות להפליא. הקטגורייה הזו מאוד יקרה ולכן גם החלפים מאוד יקרים (מי שיש לו כסף לקנות כזה רכב יש לו כסף גם לטיפולים).

אם את רוצה נוחות של מכונית סאלון קחי C5 אין יותר טוב מזה בנוחות (ונעזוב לרגע את ה-C6) אבל היא לא גדולה ומרווחת כמו הגדולות אבל זה פותר לך את בעיית החלפים היקרים.

לא פירטט מספיק לגבי הצרכים,תקציב וומה את מצפה ולכן מאוד קשה לעזור לך.

פורסם

הC5 היא לא מכונית סאלון ולא נמצאת בקטגוריה של הA6, סדרה 5, S80, וכו...

היא משפחתית גדולה/מנהלים. מבפנים היא מאוד מרווחת במיוחד בסביבת הנהג.

מבחינת נוחות היא ללא ספק הנוחה בקטגוריה, אך מדובר כבר ברכב יחסית ישן שעומד לפני החלפה בשנה הבאה.

מה שכן תחזוקה תהיה זולה יותר מהרכבים שרשמתי.

• תוכן חדש...