Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ככה הבעיה שלי היא כזאת...היום נסעתי עם האוטו והמגבר פעל הכל תקין עד שעליתי על במפר במהירות יחסית ופתאום הקומפוננטים והטוויטרים הפסיקו לעבוד המגבר נכנס לפרוטקשן ורק ה6X9 המשיכו לעבוד הם לא מחוברים כמובן למגבר...?

מה יכולה להיות הבעיה שה GROUND התנתק לי או משהו אחר?

מגבר חדש לחלוטין הותקן אתמול (יום חמישי)

פורסם

ההצעה הכי טובה שתקבל - לך למתקין שהתקין לך אותו (אם במידה ובאמת התקנת אצל מתקין).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה יכול להיות כמה אפשרויות : RCA התנתק , חיווט רופף שהתנתק מהמגבר או אפילו היציאות נשרפו .

כמו שכבר הוצע כאן, המגבר הותקן רק אתמול, כך שלא אמורות להיות בעיות , לך למי שהתקין לך אותו, אך לפני כן תראה ותוודא בעצמך שהכל תקין(RCA, חיווט וכו')

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

זה היה משהו מוזר...אחרי שזה קרה התחלתי לבדוק מה הולך עם החיווט והכל בדקתי שהכל מחובר וכן הכל היה מחובר...

אני חושב שהמגבר נכנס לפרוטקן בגלל הקפיצה...

הפרוטקשן שלו היה על זמן כנראה כי םתאום הוא חזר לעבוד לי אחרי מס' דקות....

פורסם

קרה לי גם פעם.

כשכבל מינוס נהיה רופף ומתנתק מידי פעם אז המגבר ניכנס לפרוטקשיין.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...