Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי בעיה מוזרה בפיאט פונטו 2004, הנורה של האור ברכב (זאת שנמצאת במרכז למעלה) לא תמיד עובדת כמו שצריך. בגדול האור אמור להידלק כשאני פותח את האוטו ולהיכבות כשאני סוגר את הדלת ולפעמים זה נכבה. ניסיתי את כל הדלתות, תר המטען ומכסה המנוע ושום דבר. לא מצאתי שום חוקיות מתי זה נכבה ומתי לא, בכל מקרה הנורה דולקת כל הזמן. רק עם מעבירים את הלחצן ימינה למצב שזה כבוי כל הזמן אז זה נכבה.

 

אשמח אם מישהו יודע מה לעשות כי אין לי כוח להיכנס עם זה למוסך ושלם על כזאת שטות 100 ש"ח שנראה לי שזה המינימום שיקח חשמלאי.

 

תודה רבה מראש

בוריס.

פורסם

אם יש לך מע' אזעקה במכונית, אז צריך לבדוק אם לא הוסיפו מתג לחצן בתא המטען ו/או מתג לחצן במכסה המנוע לאזעקה שגם מפעיל/ים את האור הפנימי ושאחד מהם אינו נלחץ טוב ולכן האור הפנימי נותר דולק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קודם כל תודה על התשובות

גם כשאני מכבה נועל את האוטו עם השלט של האזעקה האור בפנים עדיין לא נכבה.

ניסיתי את כל הדלתות, מכסה המנוע ותא המטען ולא הצלחתי למצוא איםה הבעיה.

 

האים יכול להיום שהבעיה היא במנורה עצמה או בבורר מצבים (הנמצא מימין לנהג למעלה)? האם אפשר לפרק אותו ואיך עושים את זה כי ניסית קצת בכוח וזה לא יצא ולא בא לשבור דברים באותו.

 

תודה על העזרה

בוריס

×
×
  • תוכן חדש...