Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם קבל יכול להשפיע(לטובה/לרעה) על איכות ועוצמת הסאונד במערכת?

אני לא מדבר על תופעת הבהובי אורות ותופעות דומות, אלא השפעות על הסאונד בלבד.

תודה מראש

פורסם

נניח שכשהסאב עובד(דיי קשה) ללא קבל, יתכן והרמקולים יעבדו חלש יותר בגלל צריכה גבוהה של הסאב?

ומכאן ירידה באיכות?

ז"א שהרמקולים לא מקבלים מספיק זרם(הכל הולך לסאב), ולכן הם עובדים לא במיטבם ולשם כך הם צריכים עוד הגברה(=עיוות)?

פורסם

ראיתי כמה וכמה תגובות כאן בפורום על קבל שלא מוסיף ברמה ניכרת לסאונד ובטח שלא עוזר למפלי מתח שבאוטו..

אך אני יכול להגיד לך שמניסיון כשהמערכת שלי הייתה ללא קבל השמיעה הייתה נהרסת בזמן הבאס שלא לדבר על האור שבHU שכמעט נכבה בכל מכת באס והאורות הקמיים דמו יותר לפליקר מאשר לאורות דרך..

והקבל בהחלט עשה שיפור ניכר בכל הדברים הנ"ל (יש לציין כי עובדים אצלי 3 מגברים ו3 סאבים) אך תעשה את החשבון לבד ותחליט עד כמה אתה הולך להעמיס על המתח באוטו ואם אתה צריך כבל או יותר מזה (מצבר נוסף אלטרנטור עם הספק גבוהה יותר) או לחילופין בכלל לא...

פורסם

אני לא משתמש בציוד ברמת צריכה כמו שלך, יש לי רק סאב אחד ומגבר+קומפוננט זה הכל,

אבל אני מרגיש שבמכות באס הרמקולים נשמעים קצת אחרת, והתאורה באוטו מהבהבת, לא ברמה של פליקר אבל יש ירידה במתח.

אז חשבתי אולי שקבל יכול לעזור בנושא של הסאונד.

פורסם

לגבי ההבהוב אם זה לא רציני אז הקבל לא ממש יוסיף..

אתה מדבר על הרמקולים שנמצאים מאחור נראה לך שמזייפים?? לי הייתה פעם הרגשה שהרמקולים האחוריים 6*9 שלי שמזייפים בגלל שהסאב מרעיד אותם (כמו שתדבר מול מאוורר) ככה בכל אופן הייתה ההרגשה שלי.. אז באופציות של הפיוניר (DEHP-7650MP) יש את האופצייה של להפוך את הכיווניות של הסאב.. וזה עזר מעט...(עד היום אין לי מושג מה זה באמת היה) כשהחלפתי את הרמקולים לחזקים יותר זה כבר לא חזר על עצמו... (ולא זו לא הייתה בעייה ברמקולים)

הרמקולים מחוברים לHU או למגבר? התאורה של הHU גם נחלשת מהסאב? ניסית להבדוק את הרמקולים ללא הסאב?

פורסם

לזה שמעלי,

יש לי הבהובי אורות אבל מעט, מה שיותר מציק זה הבהובי אורות של התאורה בתוך האוטו והתאורה במגבר גם קצת מהבהבת.

ולגבי הרמקולים, מדובר על סט קומפוננט קדמי, אין לי עוד רמקולים(סאב מגבר וקומפ' קדמי).

אז חשבתי אולי שיש לי עיוות גבוהה ברמקולים בגלל שהסאב לוקח מהעוצמה של הקומפוננט ואז אני צריך להגביר בHU

• תוכן חדש...