Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אוהבי הקסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יתנו לך אישור ובתנאי שתציג רשיון רכב, הם יבדקו מול היבואן האם הרכב שלך תומך בקסנון ואז יאשרו

וקבעו כבר איזה רכבים תומכים?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז לך תתלונן במשרד התחבורה שסיאט עושים קומבינה על חשבון האזרח הקטן

אם תקרא את ההודעות של בר תראה שהם עובדים על ניסוח חוק שקובע שכל אחד יכול להתקין גם במכוניות שלא הגיעו ככה במקור רק שזה יהיה כפוף לאישור של גורם מוסמך (שאני מניח שידרוש כסף עבור האישור המטופש)

בנתיים תמיר אין לך על מה לבכות, בנינו, בגלל אנשים כמוך אוסרים עכשיו התקנה וייבוא של קסנון, ככה זה שאנשים מתקינים קסנון כמו שבא להם בלי להתחשב בשאר משתמשי הדרך ומסנוורים, אז עד עכשיו עברת על החוק בכך שסינוורת את כולם, אני לא רואה מה ימנע ממך להמשיך לנסוע עם הקסנון של גם כשיש איסור מוחלט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא כתוב על שום רכב אם הוא תומך או לא.

כל מי שיעשה טסט אחרי ה1.1.08 יהיה כתוב לו לגבי קסנון ברישיון.

לגבי התקנות החדשות , קודם כל תחכה שיתחילו לחשוב עליהם ואח"כ תקווה שיהיה רשימה של רכבים תומכי קסנון.

מה שנכון נכון , בגלל אנשים כמוני עשו את התקנה הזו , ובצדק.

הקטע שלא היו אמורים לעשות אותה בצורה כזו נחרצת שגם מי שיש לו עדשה אסור לו לשים נורת קסנון.

אני בכל מקרה תמיד דאגתי לפנס נקי כמה שאפשר , כשהוא היה נקי הוא בקושי מסנוור. ואלומת האור תמיד הייתה מכוונת כלפי הכיוון הכי נמוך שאפשר.

פורסם

נגיד וזה החל מה-1.1, מי אמר שסעיף קסנון יופיע ברשיון הרכב? זו שטות מוחלטת...

דבר נוסף מי אמר שהבוחנים כעת יכשילו על קסנון? למכוני הרישוי הגיעה אותה ההודעה שקיבל אפי 4*4, ושם כתוב רק בנוגע לייבוא ומכירה, לא כתוב כלום לגבי טסט, לכן עדיין אין שום תקנות לגבי הכשלה בטסט. אם הרכב עבור את עמדת האורות ויש לו קסנוןו אז הוא יעבור את הטסט, הוא יוכשל רק אם הוא לא יעבור את עמדת האורות.

ROOONEEYY

פורסם

אז יקרה מצב של חרטא מוחלטת , איך השוטר ידע שהקסנון הוא מקורי או לא?

אולי הוא יפתח מכסה מנוע ויתחיל לחפש באלסטים ? נראה הגיוני ?

הכי הגיוני שיהיה רשום ברישיון עם יש קסנון , אין קסנון אבל לרכב יש תאורה כחולה , לבנה. בום הורדה מהכביש.

בלי לשאול שאלות ובלי ויכוחים ככה זה הכי הגיוני.

פורסם

הכי הגיוני זה כמו שהיה אמור להיות עד עכשיו הרי בטסט בודקים פיזור של אור ואם אתה לא עובר מסיבה כלשהי אפילו לדוגמא שהפנס מלוכלך מידי אז לא עברת טסט ככה צריך להיות גם במקרה הזה , אתה מסנוור לא תעבור טסט

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

עכשיו פעם ראשונה שראיתי את הדיון לגבי הקסנון,

חבר שלי רכש לפני שבוע סט קסנון נראה לי מסין-(למרות שאמרתי לו לא לקנות)

אם הוא נתקע לו במכס-,אמור להגיע בימים הקרובים, הוא רק מביא את רישיון הרכב(יש לו פרוזקטור ברכב)ויאשרו לו את היבוא?

נראה לי טוב מידי בשביל להיות מציאותי.

יוסי

פורסם
וקבעו כבר איזה רכבים תומכים?

אני מעריך שרוב הרכבים שמגיעים עם עדשות תומכים בקסנון, במאזדה לדוגמא כתוב בספר הרכב שניתן להתקין.

פאג'רו מגיע עם אופציה לקסנון....בכלל תוך 3-5 שנים 90% מכלי הרכב יגיעו provision 4 לקסנון

בכלל...אנשים נשמעים כאן היסטריים ומאבדים לרגע פרופורציות, רק שתדעו שבאירופה מאד מקפידים על זה ,והרבה יותר מישראל... בארה"ב החוק הוא עוד יותר קטלני ונושא קסנות מטורפים.

תנו למשרד התחבורה לעכל בכלל וללמוד לכתוב קסנון ללא שגיאות כתיב...הם לא מכירים בכלל את הטכנולוגיה וחושבים שהעניין כאן נורות..לא ברור להם שהבלסט יותר קריטי וחשוב מהנורה....גם מכון התקנים לומד את הנושא...

בכלל...סופסוף אולי לא ניראה לנטיסים או כל מיני רכבים ישנים עם קסנונים שמסנוורים את כל העולם, אלא רק באמת התקנה נכונה ומקצועית כדי לא לגרום לנזק סביבתי.

ברוך -

פורסם

כמו במקרים אחרים גם הפעם נלקח אביזר רכב בטיחותי \ יוקרתי מרכבי יוקרה ובעזרת ( הפושרים ) יצרנים עלובים מהמזרח הרחוק , ובעזרת הצרכנים חסרי הצומי ( הערסמוביל ) , הפכו אותו לפריט מסוכן !

מספיק להתבונן בשעות החשיכה בזמן הנהיגה בכביש , ולסמן מרחוק , כן מרחוק כל ערסמוביל .

מה שמוזר זה איך השוטרים לא מורידים אותם מהכביש , הרי כל כך קל לזהות אותם .

אגב , אני חושב שהשיק והקסם של בעלי רכבי היוקרה שהגיעו עם המערכות המקוריות , נפגע בגדול !

אני מקווה שהתקנות של משרד התחבורה יופעלו בהקדם נגד אותם עבריינים ( יבואנים ספקים ומתקינים ) שמביאים ארצה מערכות קסנון ללא תקני בטיחות , כמו כן כולי תקווה שהמשטרה תאכוף חוקים ותתחיל להוריד מהכביש את כל הרכבים בעלי המערכות הלא תקניות שכל כך מסנוורות ומסכנות נהגים אחרים .

פורסם

אתה בעצם אומר שלכל מי שיש קסנון לא מקורי נמצא בקטגוריה של ערס? אני לא מסכים איתך.

לא כולם יכולים להרשות לעצמם מכוניות שבאות עם קסנון מקורי, וזאת זכותו של כל אחד להשתדרג בקסנון כל עוד הפנסים מכוונים, והנורות עומדות לפי התקן.

אני הרכבתי קסנון לא בגלל המראה של האור הלבן/כחול.. אלא מכיוון שמדובר ברכיב חיוני שעוזר לראות יותר טוב את שדה הראיה בכביש.

פורסם
כמו במקרים אחרים גם הפעם נלקח אביזר רכב בטיחותי \ יוקרתי מרכבי יוקרה ובעזרת ( הפושרים ) יצרנים עלובים מהמזרח הרחוק , ובעזרת הצרכנים חסרי הצומי ( הערסמוביל ) , הפכו אותו לפריט מסוכן !

מספיק להתבונן בשעות החשיכה בזמן הנהיגה בכביש , ולסמן מרחוק , כן מרחוק כל ערסמוביל .

מה שמוזר זה איך השוטרים לא מורידים אותם מהכביש , הרי כל כך קל לזהות אותם .

אגב , אני חושב שהשיק והקסם של בעלי רכבי היוקרה שהגיעו עם המערכות המקוריות , נפגע בגדול !

אני מקווה שהתקנות של משרד התחבורה יופעלו בהקדם נגד אותם עבריינים ( יבואנים ספקים ומתקינים ) שמביאים ארצה מערכות קסנון ללא תקני בטיחות , כמו כן כולי תקווה שהמשטרה תאכוף חוקים ותתחיל להוריד מהכביש את כל הרכבים בעלי המערכות הלא תקניות שכל כך מסנוורות ומסכנות נהגים אחרים .

חבר אתה חופר , מה הקשר בין קיט קסנון לערסמוביל?

להזכירך גם מרצדס E קלאס לא מגיעה כסטנדרט עם תאורת קסנון.

ואם בעל רכב פ'גו 106 מעוניין בקסנון , והוא התקין פנסים עם עדשה , אז מה רע שהוא יתקין קסנון ? כי יסנוור הוא לא.

אבל ישפר את המראה של האוטו שלו הוא כן , וישפר את הראות הדרך שלו הם גם כן. אז מה רע בזה ? סלח אתה מדבר שטויות ודברי הבל הבלים. "שיק של רכבי יוקרה" כן מאזדה 6 זה רכב יוקרה ... בעצם אולי רק בישראל :lol:

• תוכן חדש...