Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אוהבי הקסנון

efi4*4
שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לכל אוהבי הקסנון ...

מסמך שהגיע אלי ממשרד התחבורה לגבי פנסי הקסנון ,יש צדק(לאלה שמגזימים בסוג הקסנון שהם מתקינים מבחינת העוצמה)ואין צדק לגבי אותם הסטים שנמצאים ברמת התאורה הנכונה ועוד מוצר שמשמידים בארץ...

שבת שלום

שומר תמונות (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

צודקים אבל איפה הם היו קודם?

כמו הרבה דברים בארץ, נזכרים מאוחר מדי.

מה יעשו עם כל הרכבים שכבר התקינו בהם את המערכת וממשיכים לסנוור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק הייתי לפני קניית קסנון 6K שלא בדיוק מסנוור, אוף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק הייתי לפני קניית קסנון 6K שלא בדיוק מסנוור, אוף.

אתה יכול לקנות, לא מאמין שמישהו יתן לך דו"ח או משהו בגלל זה

לי יש 6K וב"ה לא עצרו אותי אף פעם + אם זה מכוון כמו שצריך זה בכלל לא מסנוור! בדקתי את זה בעצמי ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם טיפשים ותמאים... ואם עוד לא הבנתם למה, אני אתן רמז, היום קסנון, מחר רמקולים, מחרותיים סמלים וכו...

הבעיה היא לא הקסנון עצמו, אלא התקנה חאפרית ולא נכונה, ואי כיוון פנסים אחרי.

שנה שעברה התקנתי קסנון לחבר עם TT, ובגלל שהפנסים היו מכוונים למנורות רגילות, שמתי לב שכל מי שנסענו אחריו, האיר לנו על אורות גבוהים. לקחנו את הרכב לכיוון אורות, ופלא, פלא הבעיה נפתרה.

אבל האוכלי חינם האלה שאנחנו קוראים להם הממשלה שלנו, יודעים רק להמציא חוקים חסרי תועלת, ולך תסביר להם שהם טועים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי הרבה טענות לממשלה במיוחד בכל מה שקשור למוטוריקה.

אבל במקרה הזה הם צודקים.

וכל הצדיקים שיקפצו עלי ויגידו שקסנון יותק בטיחותי: אתם דואגים לבטיחות? תתקינו ABS,כריות אויר,צמיגים נורמליים.

אתם לא רואים מספיק טוב בלילה תתקינו אמצעי ראיית לילה כמו שיש ליגואר\מרצדס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מערכת קסנון מקורית תיקנית ברכב שהותקן בשלב ייצור הרכב, כוללת מעבר למערכת נורות והגברת הקסנון וכיוון האורות, רכיבים וביצועים נוספים.

הדבר תואר כאן בפורום כבר בעבר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון להיום משרד התחבורה בוחן מחדש את נושא הקסנונים, ויתיר לשימוש בשלב הבא רק רכבים שמצוידים בעדשות מתאימות...זה תהליך של תקינה ואני חושב שזה ממש נכון לעשות זאת כך.

אני עובד עם החבר'ה האלה באופו צמוד ואשמח לעדכן אתכם באופן שוטף.

כרגע הם לומדים את הנושא, את הטכנולוגיה ויציבו רף איכות על פי תקינה של מכון התקנים ואישור של היבואנים.

הציפו את הארץ בקיטים זולים ולא איכותיים..אנשים התקינו 12K בגוונים שונים כחול -סגול...וגרמו לסינוור.

באירופה החוק הזה גם קיים ונעקף באופו אינטנסיבי.

הכל התחיל מאותם רכבים בודדים, ליטיסים ורכבים ישנים שהתקינו קסנונן ללא שום כיוון אורות ומסנוורים את כולם. אז לפני שאנו באים בטענות למשרד התחבורה..בואו נסתכל אצלנו בחצר.

ברוך -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...