Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה לבד"צ, זקוק לכמה עצות

tisan4us
שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, הוזמנתי לבית דין צבאי לגבי תאונה עצמית שעשיתי (בור בכביש),

האם יש אפשרות לקבל פרקליט צבאי כדי שיעזור לי?..., או מישהו שייתן קצת ייעוץ בנושא?

עריכה: הנפגע היחיד זה הרכב.

שבוע טוב,

עידו.

Suzuki Jimny

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי.

נסעת כחוק ולא ראית את הבור ? לדעתך, גם אם היית נוהג במגאן II של ההורים היית נכנס לבור - אם כן, אין לך מה לחשוש.

אמור את האמת - אתה לא צריך לתת את הדין על מפגעי תחבורה.

אם אני מבין נכון, מדובר על נזק לרכב בלבד ולא איזה עבירת תנועה - אין פה קייס לבד"צ.

אבל זו רק דעתי, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם, הוזמנתי לבית דין צבאי לגבי תאונה עצמית שעשיתי (בור בכביש),

האם יש אפשרות לקבל פרקליט צבאי כדי שיעזור לי?..., או מישהו שייתן קצת ייעוץ בנושא?

עריכה: הנפגע היחיד זה הרכב.

שבוע טוב,

עידו.

כשאתה מגיע לביד"צ יש שם סנגורים צבאיים שאתה יכול להתייעץ איתם לפני המשפט.

נחקרת על זה במצ"ח? מילאת דוח תאונת דרכים? התיק נסגר? כמה היה הנזק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'נט עקום וצירייה שבורה מספיקים כדי להשבית אסטרה?!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה מגיע לביד"צ יש שם סנגורים צבאיים שאתה יכול להתייעץ איתם לפני המשפט.

נחקרת על זה במצ"ח? מילאת דוח תאונת דרכים? התיק נסגר? כמה היה הנזק?

זאת המלצה גרועה.

סנגור שלא מספיק לעיין בתיק וללמוד את החומר, יכול לתת המלצות ועצות לא יותר טוב מאשר סנגור בפורום.

אם זומנת לבד"צ, אתה זכאי לקבל סנגור צבאי. אתה צריך להתקשר לסנגוריה הצבאית, להסביר במה הענין והם אמורים לזמן אותך אליהם.

בשום מקרה, אל תחשוב להגיע לבד"צ בלי סנגור מייצג, כי אז זה אתה מול הקטגור - התובע.

כל זה טוב ויפה, רק אם אתה באמת משוגנע שאתה צודק ב-100 אחוז. אם אתה חושב שיש בך אשמה כלשהי, אל תצפה שסנגור צבאי יחפש איזה דרך לעוות את המציאות ולהציג מצג שונה מהמציאות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'נט עקום וצירייה שבורה מספיקים כדי להשבית אסטרה?! אסטרה צבאית אולי ?:lol:

זו אסטרה שאחרי כמה תאונות הורכבה מחדש ע"י חבלים או משהו ?!!

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

אני משרת בפרקליטות צבאית מחוז דרום, לפי מה שידוע לי כשנגרם נזק מעל סכום מסויים אוטומטית נפתחת חקירת מצ"ח. במידה והינך מגיע לבית דין צבאי, מוגש גם כתב אישום.

אין לך מה לחשוש במידה ואתה צודק יכול להיות שתואשם בנהיגה לא זהירה או חחוסר תשומת לב לתנאי הדרך או משהו בסגנון (העונשים ממש לא כבדים).

בכל אופן, גם אני ממליץ על סניגור ואם יש לך שאלה קונקרטית אשמח לנסות לעזור.

האי סי קיו שלי 246877777

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

אני משרת בפרקליטות צבאית מחוז דרום, לפי מה שידוע לי כשנגרם נזק מעל סכום מסויים אוטומטית נפתחת חקירת מצ"ח. במידה והינך מגיע לבית דין צבאי, מוגש גם כתב אישום.

בגלל זה שאלתי בכמה היה הסכום... אני מהצד החוקר אז אני מכיר פחות את הצד השני וכבר לא כלכך זוכר.

וצודק מי שאמר שהעצה שלי גרועה. אני חשבתי שאתה שואל איפה יש סנגורים צבאיים אבל לא חשוב.

אל תצפה מהסנגור הצבאי לצאת מגדרו כדי לעזור לך, הם בדרך כלל מתחילים וגם לא הכי טובים. עם דגש על בדרך כלל כי יש סנגורים תותחים שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם בד"כ עתודאים שסיימו את הלימודים שלהם במסגרת העתודה ועושים עכשיו סטאז' בפרקליטות :)

בכל מקרה, אין לך מה להפסיד.

לפי מה שאני הבנתי - אתה מחוייב לקחת עו"ד כשאתה מגיע לבית דין צבאי. צבאי או אזרחי.

והשופטים לא אוהבים חיילים עם עו"ד אזרחי כי זה פלצני לדעתם (דבריה של סניגורית צבאית, בת של חברים..)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם בד"כ עתודאים שסיימו את הלימודים שלהם במסגרת העתודה ועושים עכשיו סטאז' בפרקליטות :)

בכל מקרה, אין לך מה להפסיד.

לפי מה שאני הבנתי - אתה מחוייב לקחת עו"ד כשאתה מגיע לבית דין צבאי. צבאי או אזרחי.

והשופטים לא אוהבים חיילים עם עו"ד אזרחי כי זה פלצני לדעתם (דבריה של סניגורית צבאית, בת של חברים..)

פלצני או לא פלצני... הכל תלוי בעבירה שתופסים אותך עליה.

נגיד אם תופסים אותך על 167 קמ"ש בכביש 1 עם אפלאוז (כן זה אני) אז כדאי להגיע לשם עם עו"ד אזרחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם, כמה דברם:

האוטו היה "מושבת " שבוע במוסך, גם אחרי התאונה הוא נסע מצוין, אבל עם הגה עקום, מה שהתרסק שם היה הג'אנט , ציריה, בית ציריה, ונעשה כיוון פרונט, יצא נזק של 6K +-, המחיר מוגזם.

נחקרתי במצ"ח, מילאתי דו"ח תאונות, לגבי הפרקליט, זה לא מוקדם לקחת יום לפני המשפט (ראשון)?.

Suzuki Jimny

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיה שלך.. אני ממש לא מבין למה חיכית כלכך הרבה זמן עד למשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא מוקדם לקחת יום לפני המשפט (ראשון)?.

מוקדם ?

מתי חשבת לקחת? 5 דקות לפני המשפט?

זה מאוחר, מאוד. אף סנגור רציני לא מסוגל ללמוד את החומר חצי שעה לפני משפט וגם לא שעתיים לפני משפט.

בגלל שנזכרים לפנות לסנגוריה רק חצי שעה לפני משפט, כך גם נראית ההגנה, ולכן, לא נכון לטעון שהסנגורים הצבאיים הם לא מספיק טובים. נכון שהם חדשים, אבל גם הם רוצים לנצח ולזכות בזיכוי, או בהקטנת עונש. אם עו"ד ותיק צריך זמן ללמוד ולהתכונן, על אחת כמה וכמה, סנגור מתחיל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...