Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה לבד"צ, זקוק לכמה עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר, זה לא נכון מה שאתה אומר.

דבר ראשון - אף אחד לא אומר שסניגורים צבאיים לא טובים. שלי הייתה מצויינת :)

אני פניתי לשלי שבוע אחרי שהודיעו לי שהדו"ח שקיבלתי יישפט בבית דין צבאי ולא ביחידה.

היו לה כשלושה חודשים להתכונן, במהלכם היא הזמינה אותי אליה למשרד, כל החומר של המשפט כבר היה אצלה והיא שחתה בו כמו דג במים.

היא הסבירה לי מה קרה עד עכשיו ומה יקרה מעכשיו, חתמתי לה על ייפוי כח והלכתי לדרכי.

המשפט נגמר עם קנס של 200 שקל, בתשלומים, מהמשכורת הצבאית. לא יכלתי לבקש יותר מזה.

דבר שני - בד"כ לא לוקחים יום לפני, כשאתה מקבל את הזימון לבית המשפט יש לך התייחסות שלמה לנושא הפרקליטות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקו,

מה שאני אומר נכון מאוד.

הדברים שלך רק מחזקים את דברי.

מה שכתבתי מתייחס לדבריו של טיסן בתגובה 12.

הוא שואל אם זה לא מוקדם לקחת פרקליט יום לפני המשפט?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז אני אומר לך שהוא מקרה מיוחד.

אין הפרט מעיד על הכלל.

לא כולם נזכרים לקחת עו"ד ביום המשפט..

רוב האנשים, כאשר הם מקבלים את הזימון למשפט וקוראים אותו, רואים את ההתייחסות לגבי עו"ד מהפרקליטות הצבאית ומטפלים בנושא.

כמובן שיש כאלה שלא עושים את זה, אבל הם אחוז קטן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקו,

אם לא שמת לב, אני עונה לפותח על השירשור על שאלתו בתגובה 12, ומתייחס ספציפית לעובדה שהוא נזכר יום קודם וככה גם תראה ההגנה שלו.

שים לב שאני מצרף ציטוט משאלתו ועונה עליה.

השירשור הזה קודם כל עוסק בבעיה של הפרט (פותח השירשור), והוא שאל ספציפית לבעיה שלו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אסור לתת לחייל בסדיר קנס בגובה למעלה מ 1/3 משכורתו.

אתה יכול לערער על הסכום.

זה מתייחס לדין משמעתי ולא לבית דין צבאי.

חוץ מזה, מאיפה אתה יודע כמה הוא מרוויח ואיזו תוספות יש לטיסן.

יש הרבה מאוד חיילים שמרוויחים יותר מ-600 שקל לחודש.

.

פורסם

אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי.

עכשיו יש תקדים, ואפשר לצלם אקדח דומה למשפט רצח, או בולבול דומה למשפט אונס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...