Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שהרכב אותו אני מוכר מבוטח לנהג יחיד נקוב בשם.

מה הדרך הנכונה והבטוחה לאפשר לקונה פוטנציאלי לנהוג ולהתרשם מהרכב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לקחת אותו לאזור מועט מכוניות (אזור תעשיה לאחר שעות הפעילות, נניח) ולתת לו לעשות סיבוב זהיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדובר בביטוח חובה או בביטוח מקיף ?

אם לרכבך ביטוח חובה לנהג בודד, לא כדאי לך לתת לאחר לנהוג בו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חובה זה לכולם.

אני מדבר רק על המקיף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני חושב שיש אפשרות לשנות את הביטוח לכל הנהגים לזמן מוגבל-למשל לחודש במחיר סימלי.

עדיף שיהיה ביטוח בכל מקרה!

לדוגמא היום הייתי בנצרת כשראיתי בחור צעיר עושה סיבוב על פג'ו 309 . הגיע לרמזור ולא הצליח לבלום ונכנס ברכב

לפניו . זה לא שווה את זה גם אם לא יקרה שום דבר.

וחוץ מזה זכותו של כל קונה לעשות סיבוב על הרכב שהוא רוכש ,ולא רק במהירות 30-40 קמ"ש. תגיד "לא" אין לי ביטוח

זה כבר לא נשמע טוב.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מה לא נשמע טוב ? ניתן להשיג הוזלת ביטוח ע"י ביטוח לנהג או 2 נקובים בשם וזה לגיטימי. לא רואה שום בעייה בכך. למה להסתכן בכך שקונה פוטנציאלי לדוגמא אדם מבוגר ופתאום יחליט שבא לו לדרוס קטנוע עומד באמצע סיבוב בדיקה (כמעט קרה לי אם לא הייתי מזיז את ההגה:shock:).

Veni Vidi Vici

פורסם

דווקא רכב עם ביטוח נהג בודד יקרוץ לי קצת יותר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ביטוח החובה מכסה כל נהג. המקיף, במידה והוא לנהג בודד, אינו מאפשר לך את מה שאתה מבקש - עליך להתקשר לביטוח ולבקש הרחבה לתקופה מוגבלת (שבועיים או חודש).

פורסם

שאלה נוספת בנושא היא האם במקרה של ביטוח על נהג יחיד, מכון הבדיקה יכול לבדוק את הרכב (האם הביטוח של המכון תקף עדיין) וכנ"ל בקשר לכל מוסך ?

Veni Vidi Vici

פורסם
שאלה נוספת בנושא היא האם במקרה של ביטוח על נהג יחיד, מכון הבדיקה יכול לבדוק את הרכב (האם הביטוח של המכון תקף עדיין) וכנ"ל בקשר לכל מוסך ?

כן הביטוח מכיל כיסוי לנהג אקראי נותן שרות לרכב כגון מוסך, מכון בדיקה או נער חניה, למרות שלהם יש ביטוח משלהם.

פורסם

הביטוח מכסה נהגים מזדמנים רק כשמדובר על החובה. לא כך במקיף!

אם אין לנהג ביטוח - שלא ינהג. אגב, אני לא נהגתי על אף אחד מהרכבים שקניתי מסיבות ביטוחיות. לראות איך הרכב נוסע אפשר גם כשמישהו אחר נוהג. (לבדוק פרונט, ציריות, וכו'). את הקלאץ' וההילוכים בדקתי במגרש חניה. כמובן שבסוף באה בדיקה במכון.

פורסם

מכרתי יותר מ-5 רכבים, כאשר הקונים לא נהגו על אף אחד מהם.

אין ביטוח - הקונה לא נוהג נקודה.

וגם אם מפסידים מכירה, עדיף להפסיד מכירה מלבכות אח"כ שנים רבות על הטעות.

בכל מקרה, מעולם לא הייתה לי בעיה למכור ו/או לקנות רכב מבלי לנהוג עליו.

חלק מהרכבים גם קניתי מבלי לנהוג עליהם.

כאשר מבקשים ממני לנהוג - אני מפנה אותם לרכב אחר שיעשו סיבוב, ברכב שלי נוהג רק בוחן בבדיקה, מכונאי, או אני

• תוכן חדש...