Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC - הילוך שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:cry:

ובזה נגמר ההתלבטות לגבי שינויי הקטגוריות ב WMDC

הערה :

galmed כתב:.הם לא כל כך יודעים לאכול את הנושא ומפחדים שמישהו יפגע אם בתוך הרכב ואם בתור צופה.

גל מדלי

שלא כמו כל רוכבי האופניים שנדרסים כל שבת בכבישי הארץ , הסקייטרים וסקייטבורדיסטים ששוברים גפיים על ימין ושמאל, על המטוסים הזעירים שנופלים לקרקע מדי מספר שבועות, לצלול בביוב , לקפוא למוות או ליפול מצוק בניווט מדברי...... זה הכל בסדר מאושר וחוקי, אבל אוי יוי יוי בואו לא נאפשר לחוליגנים האלה במכוניותיהם לנסוע סביב מסלולון כי אולי מישהו יקמט לעצמו את הפגוש.

גל , אני מעריץ אותך ואת צחי....... אישית, התייאשתי.

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי, הבורות הזו פשוט מייאשת. בכל מקום אחר בעולם המשטרה (והרשויות בכלל) הייתה מגחכת למשמע הדברים האלו - אסור למדוד זמנים על מסלול סגור, רכבים משופרים זה מסוכן וכן הלאה. מה שיותר נורא זה שאלו הסיבות להפסקת פעילויות, ושההתערבות המשטרתית נעשית מכזה מקום של בורות וחוסר ידע ועל אף דרישות הבטיחות הגבוהות שהפעילים בתחום מציבים לעצמם (למרות שאותן דרישות בטיחות עדיין לא מעוגנות באופן מדויק בחוק). זה באמת מייאש.

בכל מקרה, מהצד של התקשורת אני מבטיח להמשיך ולפרגן כרגיל. אשתדל גם לעזור באם אתבקש לכך, כמובן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רוצה ליכתוב משהוא מפוצץ, אבל איין לי.

צר לי,ממש חבל לנו שהדבר היחידי והמסודר בארץ גם מפריע להם.

גל אוהבים אותך, ואם צריך משהוא...עצומה

אני לוקח על עצמי אישית.

חבל ממש עצוב.

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם

בחור קטן וחכם אמר פעם: כוסאומו המדינה הזאת!! חותמת??

לא נותר לי אלא להסכים איתו...8)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

איך המשטרה הזאת "יעילה" שמדובר בספורט מוטורי...ממש כואב להם לראות קצת תרבות מוטורית במקום בטוח.

אבל שמדובר ,בגנבים,רוצחים,אנסים,ועוד.. נגמרת היעילות שלהם.

פשוט חבל ומאכזב.

באמת כבוד לצחי כפרי על היוזמה והאומץ...ישר כוח.

בברכה,

קובי כהן

פורסם

:-(

איזה...אין מילים (או יש יותר מדי)

גל וצחי, כל הכבוד על המאמצים וההשקעה בהתמודדות עם היציאות המפגרות האלה.

יישר כוח.

ניר

פורסם

אני מעריך שמדובר במשטרת ראש העין...מניסיון קודם עם התחנה הזאת, השוטרים שם לא ממש חכמים. בעצם...על מי אני עובד? לא מדובר בבעיה של משטרת ראש העין בלבד.

כל הכבוד לצחי כפרי ולגל שעושים הרבה כדי להעמיד לרשות הנהגים בישראל מתקן מדהים כמו מסלול נחשונים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

צר לי לשמוע על המקרה המצער.

גל & צחי, אני מאחל לכם בהצלחה.

ומקדיש לכם את השיר של בועז שרעבי.

היה חזק

בועז שרעבי

מילים: בועז שרעבי וחמוטל בן זאב

לחן: בועז שרעבי

דברים קטנים דברים פשוטים

וקצת הפתעות באמצע הדרך

זמנים חולפים ומשתנים

אתמול אתה היית מלך

לאן ברחו הציפיות

ואיך נשראת בלי תשובה

עוד לא הספקת לעשות

ומה נשאר מכל האהבה

הכל תלוי בך חבר

היה חזק אל תישבר

אל תיתן לעצבות בך לפגוע

היה חזק ותתגבר

הכל תלוי בך חבר

היה חזק אל תישבר

אל תיתן לעצבות בך לפגוע

היה חזק ותתגבר

קשה לראות אך לפעמים

גלגל נסגר באמצע הסיפור

ואין כבר כח לגופך יותר למשוך

יכולת לוותר אבל לך אסור

הכל תלוי בך חבר

היה חזק אל תישבר

אל תיתן לעצבות בך לפגוע

היה חזק ותתגבר

הכל תלוי בך חבר

היה חזק אל תישבר

אל תיתן לעצבות בך לפגוע

היה חזק ותתגבר

המסקנה חבר אסוף את כל הכח

קל יותר לדבר כשהפחד משתחרר

למרות הכל אתה מבין שזאת הדרך

היה חזק חבר היה חזק

הכל תלוי בך חבר

היה חזק אל תישבר

אל תיתן לעצבות בך לפגוע

היה חזק ותתגבר

הכל תלוי בך חבר

היה חזק אל תישבר

אל תיתן לעצבות בך לפגוע

היה חזק ותתגבר

הכל תלוי בך חבר

היה חזק אל תישבר

אל תיתן לעצבות בך לפגוע

היה חזק ותתגבר

הכל תלוי בך חבר

היה חזק אל תישבר

אל תיתן לעצבות בך לפגוע

היה חזק ותתגבר

REMF1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה קורה מסלולים?

יש אירוע שלישי?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איפה אני רואה תוצאות זמנים של האירוע האחרון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רעיון חשוב!! (או טפשי)

הי גל,

ראשית, צר לי - קראתי רק עכשיו...

נקודהלבדיקה שעולה בדעתי - יש הרבה פעילויות שאפשריות ולא דורשות רישיון כשהן אינן מוגדרות כפעילויות ציבוריות (כמו תחנת דלק מפעלית למשל, שלא זקוקה לאישורים שתחנת דלק ציבורית זקוקה להן).

צריך לבדוק משתטית (אולי מי מהקוראים הוא עו"ד ויכול לבדוק את הנושא) באיזו / אם יש דרך בה הפעילות תוגבל לגוף כלשהו (למשל חברי מועדון), והמפעיל יהיה הגוף (המועדון), וליצור מצב משפטי יותרנוח לנו.

ולגבי ג'ון והשרשור עם ניר מעמוד קודם -

הכוונה לא היתה להעליב חס וחלילה, אלא, כמו שניר אמר, פשוט להביא את כל הנהגים הטובים, כולל אתכם למדידה משותפת שהיא על רכב "סביר" או "משעשע במידה" ולא מיקרה..

דרך אגב - לגבי דבריך על כלי רכב - במרוצים בחול מצאתי שאני נוהג הרבה הרבה יותר טוב בכלי רכב הנעה אחורית כנראה (CATERAM SUPER 7) מאשר בהנעה קדמית (פיאט סיינה). ככה שיש כמובן גם נושא התאמת רכב לנהג.. (כן, אני יודע, ה 106 הוא הנעה קדמית, שמתי לב, ואני באמת חושב שיש נהגים שינהגו בו טוב ממני).

אבל - הכל ברוח הספורט, רוח חיובית שמטרתה קידום.

אה, ודבר נוסף - אני כרגע מעדיף עדיין את ההתחרות ב 106 על התחרות באיוו - למרות שזה לא ממש בעייה בשבילי להחליף לאיוו מחר בבוקר - אני חושב שבמסלולים שיש פה היום חבל, מיותר, לא נותן כלום ולא מקדם לשום מקום.. (וגם זה לא בא להעליב נהגי איוו מדהימים שראיתי). ההסתייגות היחידה לדברים שלי עצמי, זה שה 106 שלי משמש אותי רק לתחרויות ושטויות כאלו, וביום יום אני נוהג על משהו שיותר דומה לאיוו, אז אולי כל מה שאמרתי זה שטויות... (בקיצור, התלבטויות על הדף)

:wink:

פורסם

עומר, לפי דבריך, אני ממש לא מבין למה אתה לא קונה מיאטה NA.

הנעה אחורית כמו שאתה אוהב, משקל נמוך, בהשקעה נמוכה היא יכולה להיות חיית מסלול (בולמים, קפיצים, אנטי רול, גלגל תנופה ודיפרנציאל) ועם ההשקעה הנכונה היא יכולה להיות גם חזקה מאוד (טורבו).

אולי פףעם הבאה נעשה לך סיבוב על המיאטה שתתרשם ;-)

• תוכן חדש...