Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להיות נהג ראלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

החלום שלי מאז ומתמיד כבר מכיתה יב זה היה להיות נהג ראלי אמיתי.

כל הספורט הזה הוא עולם שלם מבחינת סגנון נהיגה,סוגי מכוניות,תנאים שונים של נהיגה.

ועוד הרבה, בוא נגיד שכל יום אני חושב על הספורט הזה אם יש אירוע מסויים של WRC אז אין מצב בכלל שאני לא יראה יורוספורט או יראה תוצאות בשידור חיי באינטרנט.

גם קניתי פלייסטישן רק בגלל המשחק WRC ומקריי 4 החדש :lol:

בקיצור אני חולה ראלי.

והשאלה האמיתית היא איך להיות נהג ראלי מאיפה צריך בכלל להתחיל.

בארץ יש לנו נהגים טובים והם עברו הרבה קורסים למיניהם. זה אני יודע אבל לא ניראה לי

שאפשר ללמוד דרכם כאן בארץ. איפה אפשר בכלל להתחיל עם זה.

וכמובן שהדבר החשוב ביותר זה כסף,מה שאני לא חזק בו כל כך בתקופה הזאת. ככה שאני חושב שמה שנותר לי זה רק להמשיך לחלום.

אבל בכל זאת רק בשביל לעבור קורס כדאי בארץ או בחול. :?:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זוכר כשהשתחררתי מהצבא באמת חשבתי גם על האופציה הזאת ברצינות...אני זוכר שראיתי מלא מודעות לבתי ספר לנהיגת ראלי בעיתון TOP GEAR. פה לא תמצא בתי ספר ברמה שמדגדגת את הרמה האירופאית ובאנגליה גם מדברים אנגלית אז אתה יכול להסתדר שם.

תעשה חיפוש באינטרנט אני בטוח שיש מלא,אבל לי אין איזה שהוא שם ספציפי.

פורסם

יש נהג ראלי שאני מכיר באופן אישי מהארץ קוראים לו רמי שוכטביץ מה שבטוח הוא לא עשה את הקורסים האלה בארץ אני יכול לשאול אותו בשבילך איפה כדי ואני יגיד לך

עם אתה באמת רציני בעניין אתה צריך להיות עמוס בכסף וכנראה שאתה תוציא הרבה יותר כסף מה שתרוויח

פורסם

בי"ס מסלולים של ראם סמואל עושה קורסי ראלי בחו"ל (בהונגריה או בצרפת).

ראם סמואל מדריך בקורסים האלה, ובעבר הוא הדריך בבתי ספר לראלי בחו"ל.

היתרון העיקרי מול קורסים אחרים בחו"ל זה השפה, והנגישות לנושאי הרישום, הכנה, הסברים וכו' (לא שעשיתי קורסים כאלה בעצמי... הלוואי!!)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אכן, בנוסף אוכל להגיד כי און יעקובסון מדריך גם הוא נהגי ראלי בארץ, ובוודאי יש לו ידע רב בנושא.

בגדול, המכשול הרציני בדרך להיות נהג ראלי שמתחרה הוא כסף. צריך הרבה. הרבה מאוד ממנו. בשביל להיות נהג ראלי טוב, צריך גם כשרון. וכמובן ניסיון וטכניקה.

דרך אגב, אני לא חושב שאני אישית בנוי להתחרות בראלי. צריך הרבה כושר גופני. צריך להיות מסוגל לשבת ברכב לוהט במשך זמן רב בריכוז מוחלט. ממש לא בשבילי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל עוד אין ספורט מוטורי בארץ, ואין רווחים מהענף שלא קיים - זו לא קרירה, אלא תחביב.

אתה תוכל לעסוק בזה בזמנך הפנוי, אבל לא להתפרנס מזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דרך אגב, אני לא חושב שאני אישית בנוי להתחרות בראלי. צריך הרבה כושר גופני. צריך להיות מסוגל לשבת ברכב לוהט במשך זמן רב בריכוז מוחלט. ממש לא בשבילי...

רוני

מישהו שאל אם זה מתאים לך או לא....?

אם לא - אז למה נראה לך שאיכפת לנו...?

:lol::wink:

Back to the original - NC again.

פורסם
מישהו שאל אם זה מתאים לך או לא....?

אם לא - אז למה נראה לך שאיכפת לנו...?

:lol::wink:

הלו, אחמד. תרגיע. זה שאני מודע לעובדה הכואבת שזה לא מתאים לי, לא אומר שאני לא יכול לחלום על זה בקול רם...

:p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בי"ס מסלולים של ראם סמואל עושה קורסי ראלי בחו"ל (בהונגריה או בצרפת).

ראם סמואל מדריך בקורסים האלה, ובעבר הוא הדריך בבתי ספר לראלי בחו"ל.

היתרון העיקרי מול קורסים אחרים בחו"ל זה השפה, והנגישות לנושאי הרישום, הכנה, הסברים וכו' (לא שעשיתי קורסים כאלה בעצמי... הלוואי!!)

זה הבית ספר הכי הכי לא מומלץ שיש בעולם!!!!

חברים של אבא שלי עשו את הקורס והם ביקשו מראש מדריכים שמדברים עברית וכמובן שהם לא קיבלו את מה שהם ביקשו ואז ראם היה צריך לקפוץ מקבוצה לקבוצה ומה שהיה שם בתאכלס זה בזבוז זמן....

ראם אוהב לתכון מים בהרבה קורסים שלו גם לא ראלי...

וזה בכלל לא מומלץ לעשות קורס נהיגה אצל מישהו שאסור לא ללמד נהיגה!!!!!!!

לבחור פשוט אין רשיון מורה לנהיגה!!!!למי שלא יודע....!!!

אני יכול להמליץ לך לעשות קורס בפינלנד שם אבא שלי עשה שני קורסים האחרון היה על פורד אסקורט RS 2000 ישנה משהו כמו 170 כ"ס רק אחורה וזה בשלג...

בקיצור תריץ חיפוש, יש המון בתי ספר טובים בעולם... :wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

הייתי מאוד מעוניין שתסביר לי מה הקשר בין הסמכה כמורה לנהיגה מטעם משרד התחבורה לבין פעילות כמדריך בנהיגת מירוצים.

אין שום קשר בין הדברים. איך שלא תסתכל על זה.

אני מוכן להמר על סכום די גדול שגם כל המדריכים בפינלנד אינם מורים לנהיגה "רגילים".

בכל אופן, במסלולים יש עכשיו מספר מדריכים שמעבירים את הקורסים בחו"ל, ולכן לא סביר שמצב כמו שתארת יחזור על עצמו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
הייתי מאוד מעוניין שתסביר לי מה הקשר בין הסמכה כמורה לנהיגה מטעם משרד התחבורה לבין פעילות כמדריך בנהיגת מירוצים.

אני מוכן להמר על סכום די גדול שגם כל המדריכים בפינלנד אינם מורים לנהיגה "רגילים".

בכל אופן, במסלולים יש עכשיו מספר מדריכים שמעבירים את הקורסים בחו"ל, ולכן לא סביר שמצב כמו שתארת יחזור על עצמו.

דיברתי גם על קורסים בארץ!!!

וחוץ מזה ראם לא כזה נהג טוב כמו נהגים באירופה עם כל הכבוד שהוא "אלוף צרפת" הוא לא מגיע לרמה של נהגים ומדריכים בחו"ל!!

ורק שתדעו שכל המדריכים ב"בית ספר" של ראם הם לא מורים לנהיגה ואסור להם להדריך פה בארץ!!!

פורסם

וחוץ מזה ראם לא כזה נהג טוב כמו נהגים באירופה עם כל הכבוד שהוא "אלוף צרפת" הוא לא מגיע לרמה של נהגים ומדריכים בחו"ל!!

ורק שתדעו שכל המדריכים ב"בית ספר" של ראם הם לא מורים לנהיגה ואסור להם להדריך פה בארץ!!!

אני לא מכיר הרבה מורי נהיגה שיכולים להדריך קורסים כאלה, ולהם יש תעודה ממשרד התחבורה.

אין קשר בין החומר המועבר בקורסי הנהיגה המתקדמת / ספורטיבית ובין מה שמלמדים מורי הנהיגה.

פורסם

אני לא מכיר הרבה מורי נהיגה שיכולים להדריך קורסים כאלה, ולהם יש תעודה ממשרד התחבורה.

אין קשר בין החומר המועבר בקורסי הנהיגה המתקדמת / ספורטיבית ובין מה שמלמדים מורי הנהיגה.

אני מכיר מורי נהיגה שיכולים להדריך קורסים כאלה!!!!

וזה לא תירוץ שאתה לא מכיר כאלה...

זה כמו שאני יגיד שאני לא מכיר מורים לנהיגה רגילה אז אני אלמד אצל אח או דוד שלי!!!

ואין מה לעשות מי שרוצה ללמד נהיגה לא משנה איזה סוג נהיגה חייב להיות בעל רשיון מורה לנהיגה וזה ככה בכול העולם וככה זה צריך ליהיות גם בארץ....!!!

וחוץ מזה אני לא מבין למה אתם רצים לעשות קורסים אצל ראם??

למה מי הוא..??

פורסם

אז תדעו לכם שלראם גם אין רשיון ג' והוא בכלל לא עבר הסמכה ללימוד נהיגה בטוחה בקורקינט. יש לי חבר שהוא רוכב מקצועי של אופני הרים והוא עשה מלא קורסים בחו"ל והוא תותח על ואני מעריץ לו את הבולבול והוא אמר לי שלראם אין בכלל ידע ברכיבה מקצועית.

אז שתדעו, אם לא ידעתם עד עכשיו.

פורסם
אז תדעו לכם שלראם גם אין רשיון ג' והוא בכלל לא עבר הסמכה ללימוד נהיגה בטוחה בקורקינט. יש לי חבר שהוא רוכב מקצועי של אופני הרים והוא עשה מלא קורסים בחו"ל והוא תותח על ואני מעריץ לו את הבולבול והוא אמר לי שלראם אין בכלל ידע ברכיבה מקצועית.

אז שתדעו, אם לא ידעתם עד עכשיו.

אהה, אוקי

אני מניח שלאלוף צרפת בראלי 94' 97' אין מי יודע מה ידע ברכיבה מקצועית, ובכלל, איך חשבו על לתת לו לפתוח ביתספר לנהיגה מתקדמת בארץ אחרי שהוא העיז להדריך בצרפת בהונגריה ובאיטליה?

אתה מכיר את הביוגרפיה שלו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...