Jump to content

tamir3

  • הודעות

    58
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי tamir3

  1. מקפיץ. המחיר ירד ל320
  2. טוב, עזרו לי כבר בפורום אחר. מסתבר שהחוטים הצבעוניים הולכים לטויטרים.
  3. tamir3

    שלט פורד פוקוס 2012

    ליסינג 5 דלתות האצבק 1.6 ליטר. אחלה אוטו. אבזור ברמה שלא הייתה עד עכשיו בליסינג. הדברים שמפריעים לי שאין משענת יד, אין בקרת שיוט והמשענת של הכסא יורדת ועולה עם חוגה ולא עם ידית, מה שאומר שאם אתה רוצה להשכיב את הכסאות צריך לסובב ולסובב ולסובב, אי אפשר לשים ידית כמו ברוב הרכבים? לוחצים והכסא נופל? ועוד חסרון גדול זה המרווח לרגליים מאחורה, לי אישית זה לא מפריע, אבל יש כאלה שכן. אבל חוץ מזה מרוצה מאוד. אחלה הגה מצופה בעור רך, מערכת סבירה ביותר, אוטו שקט ונוח, מנוע חזק עם אחלה גיר, צמיגים רחבים, מראה קדמית מכהה עצמאית, פקודות קוליות, דיבורית בלוטות. היה לי בחו"ל גם את השני ליטר, מרגישים שה2 ליטר יותר חזקה, אבל לא משמעותית. היתרון ב2 ליטר שהוא מתאמץ פחות ואז יש פחות רעש מנוע.
  4. tamir3

    שלט פורד פוקוס 2012

    הייתי מתאכזב, אם הייתי לי פוקוס בשנים האלה. פעם ראשונה שלי עם פוקוס.
  5. היי. למי שיש פורד פוקוס החדשה ( 2012 ) גילו לי שלחיצה ארוכה על כפתור פתיחה בשלט פותח את כל החלונות ולחיצה ארוכה על כפתור סגירה סוגר את כל החלונות. בדקתי וזה עובד יופי. אחלה פתרון ליום קיץ חם לפני שנכנסים לרכב או אחרי שהחנתם גיליתם ששכחתם לסגור חלון.
  6. מקפיץ
  7. רמקולים מעולים של HERTZ. 180W 6X9 DCX690 היו בשימוש בטויוטה קורולה שנה וחצי עם ההגברה המקורית. נמכרים בעקבות החלפת רכב. מצב מעולה. באריזה מקורית. מוכן לשקול החלפה תמורת רמקולים 6.5 400 שקל. שכחתי לרשום. הרמקולים נמצאים בתלאביב.
  8. שלום. אני מעונין להחליף את הרמקולים הקדמיים בפוקוס שלי. פירקתי את הדלתות ושמתי לב שליחידת בס הולכים 4 חיבורים. 2 אחד שחור ואחד ירוק לפלוס ואחד שחור ואחד ירוק קצת אחר למינוס. מישהו יודע למה זה? אני יכול לחבר אותם באותה צורה לקרוסאובר של הרמקולים החדשים? לא ראיתי איפה נמצא הקרוסאובר של היחידת בס של הרמקולים הישנים. בטויטרים המקוריים יש קרוסאובר בילט אין.
  9. היי. למישהו כאן יש נסיון בשמיעת רדיו אינטרנט באוטו דרך הנייד? היה לי כמה פעמים בארהב רכב עם רדיו לוויני ודיי התלהבתי מזה שיש מאות ערוצי מוזיקה באוטו. חשבתי שאם גם ככה הנייד שלי מחובר למערכת באוטו אולי לעשות חבילת גלישה ולשמוע רדיו אינטרנט באוטו. החסרון הברור שזה יקר. אבל החשש שלי הוא מבחינת איכות הקליטה בזמן נהיגה במהירות גבוהה (כביש 6) שתגרום למוזיקה לקרטע. מישהו התנסה בזה?
  10. למכירה סט קומפוננט לרנו מגאן. PIONEER TS-Q131C מותאם במיוחד לרנו מגאן, דרייבר קדמי שמתאים דלת השטוחה של המגאן, יחידת בס עשויה קוולר טויטרים עם קונקטור שמתאים להכנה שנמאת בדשבורד של המגאן. מצב מצוין באריזה מקורית http://www.pioneer.be/images/products/carspeakers/pioneer/tsq131c_large.jpg
  11. תודה על התגובות. זה באמת בשביל להתקין רמקולים,ובדלת האחורית אין רשת כמו בדלת הקדמית ולכן צריך לפרק את כל הדלת. DERISH..תודה על הלינק,אבל התמונות שם הם עבור הדלת הקדמית. מישהו יודע איך מפרקים את הדלת האחורית?
  12. היי...מישהו יכול לתת לי הסבר איך מפרקים את הדלתות האחוריות ברנו מגאן II? פירקתי את הברגים הגלויים,אבל יש שם עוד בורג נסתר איפה שהוא. למישהו אולי יש תמונות מהספר טיפול של הרכב? תודה.
  13. המגאן 2008 חדשה לגמרי.באמת מופיע SRP על הכריות הקדמיות. אבל במושבים אני לא מוצא שום תוויות שהכרית שם.
  14. שלום. קיבלתי היום רנו מגאן מהעבודה. ברכבים אחרים אני זוכר שאם יש כרית אוויר אז תמיד תופיע מדבקה על המיקום שלה. ברנו שלי מופיע על ההגה ומול הנהג הכיתוב SRS AIRBAG. בגג מאחורי המושב האחורי מופיע רק הכיתוב AIRBAG. ואיפה עוד שתי כריות אוויר?אין לי מושג. לא מופיע בצד ליד הנהג כיתוב כרית אוויר.גם אין תווית על המושב שאומרת שיש שם כרית אוויר.איפה תקעו עוד 2 כריות אוויר?? תודה. טמיר.
  15. tamir3

    SONY changer MP3 10cd new !!

    עדיין שוכב אצלי בבית.מוכן לרדת ל700. מוצר חדש לגמרי,לא נעשה בו שום שימוש מלבד נסיון להתקין אותו.
  16. tamir3

    SONY changer MP3 10cd new !!

    המחיר ירד ל800....גמיש
  17. צנג'ר חדש.10 דיסקים קורא MP3 נשלט על ידי יחידה מקדימה. הצנג'ר משדר בFM(לא אלחוטי).מגיע עם שלט. נמכר בעקבות שאחרי ההתקנה גילינו שהוא לא עובד בB4 חדשה. עובד רק עם רכבים שיש להם או כניסת AUX במערכת או כניסת בננה רגילה לרדיו. מחיר 900. טמיר 0524333862. אני גר בכפרסבא
  18. תודה רבה על העזרה
  19. וואלה....וכמה כוחות סוס היו בשנתון 04? והצורה החדשה מאיזה שנתון?
  20. היי אנשים., אבא שלי חושב על לקנות סובארו לגאסי 2004. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיזה שנתון התצורה החדשה?...ואם היחידה של ה2ליטר 165כ"ס קיימת רק משנתון 2005 או גם ב2004?
  21. tamir3

    626 לא סוחבת

    הרכב מטופל בקביעות במוסך מורשה...בערך 70 אלף קילומטר. אני תמיד מתדלק באותן תחנות אז דלק לא נראה לי הבעיה. טיפול אחרון לפני 3000 ק"מ. עשיתי עכשיו גם בדיקה הוצאתי את הפילטר ועשיתי סיבוב והרכב הגיב יותר טוב. השאלה היא אם להחליף פילטר,אפשר לנקות?אם אני קונה פילטר של חברה כמוK&N אבל לא קיט(יקר)עשיתי משהו בזה?
  22. יש לנו במשפחה 626 5 דלתות מודל 2000. בזמן האחרון התגובה של המנוע פחות טובה,כלומר זמן התגובה שלו ניהיה איטי יותר,ואם אני לוחץ יותר על הגז לא תמיד המנוע יגיב בהתאם. האם יש משהו שאני יכול לעשות לשפר את הבעיה הזאת? משהו עם המסנן אוויר אולי?? תודה טמיר
  23. בגלל זה למרצדס ישאר "שם" של מונית ולא של פאר
  24. בקשר לרכב באמסטרדם..גם אני נתקלתי בו שם.לדעתי הוא מיוצר בהולנד עבור הולנד. בעיקר ראיתי זקנים נוהגים עליו.ולפי החוק הולנדי מותר לנהוג בו על השבילי אופניים שלהם. זה כמו שלזקנים בארץ יש קלנוע,להם יש את הצעצוע הזה,רק עם גג סגור.
  25. שמעו קטע מצחיק בטרוף...חבר שלי הלך להוציא את האוטו של אמא מהמוסך. התכנון שלו היה שהוא יסע עם חברה שלו באוטו שלו ויחזור עם האוטו של אמא כאשר החברה תחזיר את האוטו שלו. אבל מה קורה 2 מטר לפני הבית? החבר לוקח את הפניה והחברה ממשיכה ישר...מחכה,מחכה ,רואה שהיא לא חוזרת אז הוא עושה סיבוב לראות איפה היא. מה מסתבר בסוף??אחרי שהיא פיספסה את הפניה היא נעצרה באמצע הכביש וחיכתה שהוא יחזור..למה היא עשתה זאת??כי היא לא יודעת רוורס!!!!!!היא חיכתה שהוא יחזור ויקח את האוטו רוורס בשביל לחזור לפניה
×
×
  • תוכן חדש...