Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להיות נהג ראלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי מאוד מעוניין שתסביר לי מה הקשר בין הסמכה כמורה לנהיגה מטעם משרד התחבורה לבין פעילות כמדריך בנהיגת מירוצים.

אין שום קשר בין הדברים. איך שלא תסתכל על זה.

אני מוכן להמר על סכום די גדול שגם כל המדריכים בפינלנד אינם מורים לנהיגה "רגילים".

בכל אופן, במסלולים יש עכשיו מספר מדריכים שמעבירים את הקורסים בחו"ל, ולכן לא סביר שמצב כמו שתארת יחזור על עצמו.

דיברתי גם על קורסים בארץ!!!

וחוץ מזה ראם לא כזה נהג טוב כמו נהגים באירופה עם כל הכבוד שהוא "אלוף צרפת" הוא לא מגיע לרמה של נהגים ומדריכים בחו"ל!!

ורק שתדעו שכל המדריכים ב"בית ספר" של ראם הם לא מורים לנהיגה ואסור להם להדריך פה בארץ!!!

אני מכיר מורי נהיגה שיכולים להדריך קורסים כאלה!!!!

וזה לא תירוץ שאתה לא מכיר כאלה...

זה כמו שאני יגיד שאני לא מכיר מורים לנהיגה רגילה אז אני אלמד אצל אח או דוד שלי!!!

ואין מה לעשות מי שרוצה ללמד נהיגה לא משנה איזה סוג נהיגה חייב להיות בעל רשיון מורה לנהיגה וזה ככה בכול העולם וככה זה צריך ליהיות גם בארץ....!!!

וחוץ מזה אני לא מבין למה אתם רצים לעשות קורסים אצל ראם??

למה מי הוא..??

אלוף צרפת בראלי, נהג משכמו ומעלה.

אין לי מושג מאיפה הנפצת את השטות על כך שמדריך נהיגה צריך להיות מורה נהיגה - אבל זו שטות גמורה. אין כל קשר לא בארץ, לא בעולם.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז תדעו לכם שלראם גם אין רשיון ג' והוא בכלל לא עבר הסמכה ללימוד נהיגה בטוחה בקורקינט. יש לי חבר שהוא רוכב מקצועי של אופני הרים והוא עשה מלא קורסים בחו"ל והוא תותח על ואני מעריץ לו את הבולבול והוא אמר לי שלראם אין בכלל ידע ברכיבה מקצועית.

אז שתדעו, אם לא ידעתם עד עכשיו.

אהה, אוקי

אני מניח שלאלוף צרפת בראלי 94' 97' אין מי יודע מה ידע ברכיבה מקצועית, ובכלל, איך חשבו על לתת לו לפתוח ביתספר לנהיגה מתקדמת בארץ אחרי שהוא העיז להדריך בצרפת בהונגריה ובאיטליה?

אתה מכיר את הביוגרפיה שלו?

הוא, צוחק, כאילו, כזה, כאילו, DUH, כאילו :roll:

:wink:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אז תדעו לכם שלראם גם אין רשיון ג' והוא בכלל לא עבר הסמכה ללימוד נהיגה בטוחה בקורקינט. יש לי חבר שהוא רוכב מקצועי של אופני הרים והוא עשה מלא קורסים בחו"ל והוא תותח על ואני מעריץ לו את הבולבול והוא אמר לי שלראם אין בכלל ידע ברכיבה מקצועית.

אהה, אוקי

אני מניח שלאלוף צרפת בראלי 94' 97' אין מי יודע מה ידע ברכיבה מקצועית, ובכלל, איך חשבו על לתת לו לפתוח ביתספר לנהיגה מתקדמת בארץ אחרי שהוא העיז להדריך בצרפת בהונגריה ובאיטליה?

אוף כבר עם הציניות ההזויה בפורום הזה.

פורסם

אהה, אוקי

אוף כבר עם הציניות ההזויה בפורום הזה.

:wink: lighten up Davix :)

פורסם
הייתי מאוד מעוניין שתסביר לי מה הקשר בין הסמכה כמורה לנהיגה מטעם משרד התחבורה לבין פעילות כמדריך בנהיגת מירוצים.

אני מוכן להמר על סכום די גדול שגם כל המדריכים בפינלנד אינם מורים לנהיגה "רגילים".

בכל אופן, במסלולים יש עכשיו מספר מדריכים שמעבירים את הקורסים בחו"ל, ולכן לא סביר שמצב כמו שתארת יחזור על עצמו.

וחוץ מזה ראם לא כזה נהג טוב כמו נהגים באירופה עם כל הכבוד שהוא "אלוף צרפת" הוא לא מגיע לרמה של נהגים ומדריכים בחו"ל!!

ורק שתדעו שכל המדריכים ב"בית ספר" של ראם הם לא מורים לנהיגה ואסור להם להדריך פה בארץ!!!

אני מכיר מורי נהיגה שיכולים להדריך קורסים כאלה!!!!

וזה לא תירוץ שאתה לא מכיר כאלה...

זה כמו שאני יגיד שאני לא מכיר מורים לנהיגה רגילה אז אני אלמד אצל אח או דוד שלי!!!

ואין מה לעשות מי שרוצה ללמד נהיגה לא משנה איזה סוג נהיגה חייב להיות בעל רשיון מורה לנהיגה וזה ככה בכול העולם וככה זה צריך ליהיות גם בארץ....!!!

וחוץ מזה אני לא מבין למה אתם רצים לעשות קורסים אצל ראם??

למה מי הוא..??

אלוף צרפת בראלי, נהג משכמו ומעלה.

אין לי מושג מאיפה הנפצת את השטות על כך שמדריך נהיגה צריך להיות מורה נהיגה - אבל זו שטות גמורה. אין כל קשר לא בארץ, לא בעולם.

אלוף צרפת פחחחח!!!!

אז אני יסביר לכם איך הוא "אלוף צרפת".....

הוא הישתתף בקטגוריה שאני לא זוכר את שמה אבל זה היה על סיטרואן סאקסו נידמה לי...

ובאותה קטגוריה שהוא הישתתף היו שלושה מתחרים (כולל ראם) וברוב המירוצים היו 2 (הוא ועוד אחד) ובמירוץ הקובע רק ראם היה!!!!!!!!!!!!

אז אם זה נחשב ליהיות אלוף צרפת אז אני לא יודע מה.....

אם זה ככה אז כל מי שיש לו כסף וקצת כישרון יכול ליהיות אלוף מקומי....

ושלא תבינו אותי לא נכון אני מעריך אותו כנהג הוא נהג טוב ואפילו שיש לו סכרת נעורים והוא הצליך להיתחרות זה יפה מאוד אבל ללמד נהיגה בלי רשיון מורה לנהיגה!?!?

למה???

וכן וזה בדוק שחייב ליהיות מורה לנהיגה בשביל ללמד ניהגה בארץ....

ואם תרצו אני יצוטט את החוק שאומר כך!!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

אבל הוא לא מלמד נהיגה.

כן אני יודע שזה פרט שולי ואני מתנצל שאני מבלבל אותך עם עובדות אבל בשביל ללמוד ממנו צריך קודם כל להיות בעל רשיון נהיגה.

אז ציטוט של החוק לא ממש ירשים פה אף אחד.

כי באותה מידה הוא גם לא סיים סמינר למורות אז איך זה שמשרד החינוך מרשה לו ללמד.

אלוהים ישמור איזה מדינה זו. :mad:

פורסם

עכשיו בחזרה לנושא :roll:

מישהו יודע כמה עולה הקורס של ראם סמואל כמו אנשים אחרים פה גם לי יש את החלום הזה לנהוג נהיגת ראלי לא להיות מתחרה אלא פשוט את הידע איך הם פאקינג נוהגים כל כך טוב...

בקיצר אני רוצה יותר פרטים מדוייקים או מקום לברר... לי לעומת הילדים שמבלבלים את המוח פה יש רישיון 8)

למה? ככה!

פורסם

ואם תרצו אני יצוטט את החוק שאומר כך!![/]

אני אשמח מאוד אם תביא את הציטוט הזה, ולו בכדי ש BE_ROO תוכל להביא לך את הציטוט הנכון, ובו מוסבר שכל אחד יכול ללמד נהיגה, בתנאי שיש לו רכב המצוייד כראוי (דוושות, איתותים, ביטוח וכו').

חאפר.

פורסם

אז תגיד לי, איזה שפה בדיוק דיברו המדריכים בקורס בארץ שלא דיברו עברית? סוואהילית?

אני מציע לך להפסיק להפיץ בטלפון שבור סיפורים מיד שנייה ששמעת בחצי אוזן. כל מדריכי הקורסים של מסלולים בארץ מדברים עברית.

וגם אני מחכה שתצטט את החוק שאומר שחייבים להיות מורה לנהיגה מוסמך ע"י משרד התחבורה על מנת להעביר את הקורסים שמסלולים מעבירים...

אני מזכיר לך שלימוד נהיגה פירושו לימוד נהיגה למטרת הוצאת רשיון נהיגה.

מי שבא לקורסים של מסלולים כבר מחזיק ברשיון נהיגה, ולכן הוא לא צריך ללמוד נהיגה כהגדרתו בחוק.

אגב, גם מורים לנהיגה מוסמכים באים למסלולים כדי לעשות את הקורסים שלהם.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ואם תרצו אני יצוטט את החוק שאומר כך!![/]

אני אשמח מאוד אם תביא את הציטוט הזה, ולו בכדי ש BE_ROO תוכל להביא לך את הציטוט הנכון, ובו מוסבר שכל אחד יכול ללמד נהיגה, בתנאי שיש לו רכב המצוייד כראוי (דוושות, איתותים, ביטוח וכו').

חאפר.

שלום לך חאפר!!

אז ככה יש לי את החוק סרוק אבל זה גדול מידי בישביל להעלות לפורום ואין לי לאן להעלות את זה כרגע אם אתה רוצה צור איתי קשר ב-ICQ ואני אשלך לך את זה.....

בכל מיקרה אני ינסה להעלות את זה בשעות הקרובות....!!

ובקשר לג'רמי....

בעיניין השפה בקורס, דיברתי על הקורס בצרפת של הראלי ושם אמממ... ניראה לי דיברו צרפתית???

אני לא בטוח...!!

תקראו ותבינו מה שאנשים רושמים ואז תגיבו!!!!! :mad::mad:

פורסם

הנה מצאתי מאיפה להעלות את התמונות.....

הנה דף 1

http://n.rotter.net/User_files/nor/3fa78d5a02245548.jpg

הנה שני

http://n.rotter.net/User_files/nor/3fa78e0e050ba530.jpg

סימו לב בדף הראשון לתקנה מספר 255 וגם למספר 259

ובדף השני סימו לב לתקנה מספר 262

ועכשיו תקראו תבינו ואז תגיבו

ולכל אלה שחושבים שאני חאפר או משהו הנה החוק פה מול העניים שלכם!!!!

פורסם

אתה בטוח שהחוק הזה מתייחס לקורסים לנהיגה מתקדמת ולא ללימודי נהיגה לצורך רכישת רישיון?

זה די הגיוני שלא כל אחד יכול לתת לנערים חסרי רשיון ללמוד נהיגה על הפיאסטה 82 שלו. צריך איזה שהיא הסמכה ממשלתית ורכב מיוחד ומסומן בשביל זה.

אבל לצורך קורס "העשרה"? אתה בטוח שזה קשור?

ובכל מקרה - אם בן אדם הוא מורה מוסמך לנהיגה על ידי משרד התחבורה - שיבושם לו. לא קשור בכלל ללימודי נהיגה מתקדמת.

מורים לנהיגה יודעים בעיקר לחטט באף ולקשקש בפלאפון, וללמד אותך לעבור טסט. ללמד לנהוג הם לא יודעים.

המורה לנהיגה שלי לא לימד אותי איך לאחוז בהגה, איך לנהוג במצב חירום, איך לשלוט ברכב, כלום. הוא הושיב אותי, ראה שאני יודע איזה דוושה עושה מה ואמר לי סע!

חוץ מזה הוא עסק בעיקר בזוטות המעניינות טסטרים. ההוראה היחידה שלו שאני זוכר בבהירות (בכל זאת עברו איזה 12 שנה) היא "כשאתה מסתכל במראות תסובב את כל הראש ולא רק את המבט, כי אחרת הטסטר לא ייראה שהסתכלת במראה".

זאת הרמה.

פורסם

עושה רושם שהחוק לא ממש לוקח בחשבון את האפשרות המופרכת שאדם עם רשיון נהיגה ירצה לקבל הדרכה לשיפור מיומנויות השליטה ברכב.

אם אתה מקבל הדרכה פירושו של דבר שאין לך רשיון ולכן אתה מסוכן לציבור ויש לסמן את הרכב כיאות ויש לודא שהמדריך שלך כשיר.

ואף על פי כן ראוי לציין שהחוק מבדיל בין מדריך ל"מדריך בתשלום"!

אני יודע על לא מעט אנשים שקיבלו היתר ללמד את קרוביהם נהיגה.

אם את העומד בקריטריונים, הלא מאד מחמירים, שמצויינים בחוק שהובא כאן אז אין בעיה לקבל הייתר.

מה שאתה טוען הוא שלראם אין היתר לגבות תשלום על שירותיו אבל אני מניח שראם לא מגדיר את עצמו מדריך נהיגה לצורך החוק ותלמידיו הם נהגים מחזיקי רשיון.

אבל אני בהחלט מבין את הבעיתיות שיש כאן.

אולי יש עדכונים לחוק שלא הובאו כאן?

פורסם
עושה רושם שהחוק לא ממש לוקח בחשבון את האפשרות המופרכת שאדם עם רשיון נהיגה ירצה לקבל הדרכה לשיפור מיומנויות השליטה ברכב.

אם אתה מקבל הדרכה פירושו של דבר שאין לך רשיון ולכן אתה מסוכן לציבור ויש לסמן את הרכב כיאות ויש לודא שהמדריך שלך כשיר.

ואף על פי כן ראוי לציין שהחוק מבדיל בין מדריך ל"מדריך בתשלום"!

אני יודע על לא מעט אנשים שקיבלו היתר ללמד את קרוביהם נהיגה.

אם את העומד בקריטריונים, הלא מאד מחמירים, שמצויינים בחוק שהובא כאן אז אין בעיה לקבל הייתר.

מה שאתה טוען הוא שלראם אין היתר לגבות תשלום על שירותיו אבל אני מניח שראם לא מגדיר את עצמו מדריך נהיגה לצורך החוק ותלמידיו הם נהגים מחזיקי רשיון.

אבל אני בהחלט מבין את הבעיתיות שיש כאן.

אולי יש עדכונים לחוק שלא הובאו כאן?

אתה צודק בקשר ללימוד נהיגה אצל קרובי משפחה אבל החוק אומר שאתה חייב ליהיות קרוב משפחה מדרגה ראשונה, זאת אומרת אבא ובן.....

ואם תשים לב רשום "לא ידריך אדם בנהיגה......"

והדגש הוא על ידריך...!!!!!

בקיצור אני צדקתי וכל מי שאמר אחרת טעה ובגדול!!!

להבא תיבדקו את עצמכם כשאתם אומרים דברים!!!!

ולסיכום ראם סמואל עובר על החוק וגם כל אלה שעושים אצלו קורסים!!!

מה לעשות זה החוק!!!!

פורסם

מאיפה כל הקישקושים האלה על הסקסו צ'אלנג'?

אתה יודע שב-94' ראם ניצח באליפות צרפת בגרופ-N של הראלי?, וסיים רביעי בראלי באליפות העולם???

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...