Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אם לא מצטער מראש לא ידעתי איפה לשים את זה.

האוטו המדובר הוא דיהטסו אפלאוז עברה 210 אלף ק"מ שנת 92, דפיקות קטנות בצדדים ומאחורה לא משהו רציני בכלל

כמובן שיש בעית צבע הגג כמעט מקולף והמכסה מנוע גם כן.

יש באוטו רמקולים פיוניר 400W ורדיודיסק MP3 סולידי , יד ראשונה כמובן גיר אוטומט .

לדעתכם יהיה שווה את המחיר מחירון? (יש לציין שלא עברה תאונות בכל הזמן הזה , לפחות לא משהו ממש רציני , רק דפיקות מאחורה ומקדימה שתוקנו ע"י פחח)

פורסם

לדעתי 2000 ש"ח. אבל אני לא קובע :lol:

בשביל מכוניות כאלו בדיוק יש את מר לוי יצחק, אלוהי מחירוני הרכב. דבר איתו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לדעתי 2000 ש"ח. אבל אני לא קובע :lol:

בשביל מכוניות כאלו בדיוק יש את מר לוי יצחק, אלוהי מחירוני הרכב. דבר איתו.

השאלה אם היא תיהיה שווה את מחיר המחירון (13,500 שקלים) , או פחות (מה בד"כ רכבים כאלה נמכרים..)

פורסם

ממש לא את מחיר המחירון!!! למערכת לפי דעתי לא צריך להתייחס...

מחיר סביר הוא 10000ש"ח לכל היותר וזאת במידה שהרכב די תקין מכנית. קח בחשבון שההשקעה ברכב כזה לאחר קניה

היא בדרך כלל לא קטנה אם זה צמיגים,מצבר,טסט,כוון פרונט,זהום אוויר,אגזוז,ראש מנוע,גומיות,טיפול ..........

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מחירון ממש לא לדעתי, אל תשכח שהגיר הוא אוטומט + הרכב ישן ועבר מעל 200K קילומטר יתכן והגיר יתחיל בקרוב להראות את סופו ושיפוץ גיר יכול בקלות להגיע למחצית המחירון של הרכב.

צבע מתקלף , מנוע כבר לא בשיאו ובכללי הרכב ישן אז תצפה לתקלות לא צפויות מדי פעם לדעתי אם אתה לא ממש חייב אוטומט בתקציב כזה, עדיף גיר ידני ,אמין יותר, זול יותר לטיפול במקרה של תקלה וחסכוני יותר בדלק בעיקר בהשוואה לגירים האוטומטים הישנים .

פורסם

חברים , אני הוא המוכר לא הקונה , אני בחיים לא אקנה אוטו כזה הקטע שאני לקראת מכירה שלו ורציתי לדעת מה הוא שווה מבחינת עלות , תודה לכם.

פורסם

אז אני מציע לך לפרסם את הודעה בפורום ייעודי של המלצות קניה ומכירה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמע יד ראשונה זה רק יפה למכירה לא יותר מזה, המערכת שציינת לא שווה היום יותר מ 600 שקל משומשת.

האוטו שלך עבר לא מעט קילומטרא'ז אתה טוען לירידת ערך עקב פגיעות פחחות וצבע, זה לא רכב נדיר לא מבוקש לא מיוחד, יש אלפים כמוהו, שנמכרים סביב ה 7-8.

באיזו גירסה של הפלאוז מדוברת ולכמה זמן טסט אילו עוד בעיות יש?

ועוד מעט יעבירו לך את השאלה לפורום: "יעוץ לפני קניה מכירה"

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה גם אוטו עם מוניטין של אוכל דלק זוועתי.

אפלאוז זה אוטו טוב, אבל אין יותר מדי סיבות להעדיף אותו על דברים אחרים מאותן שנים כמו לנסרים או אפילו פאסאט (גם עולה 10).

לא סביר שתוכל למכור אותו ביותר מ11 או 12.

פורסם

אני לא מבין - המחירון אמור לשקף את ערך הרכב לא? - שקלל את הנתונים ותראה כמה הוא שווה, אח"כ חיפוש מעמיק באתרי מכירות רכב יד 2 ומציאת רכבים כמו שלך למכירה - יניב לך את המחיר הריאלי שאתה אמור לבקש בעבור הרכב.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...