Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריז - מוליך או מבודד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנזכר בכותרת.

אשמח לעוד חומרים/דברים שאפשר למרוח (וקל לנגב) על רכיבים אלקטרוניים כדי להגן מרטיבות/לחות חודרת.

בתודה,

שבת שלום.

משכנתא זה קל

פורסם

על מעגלים אלקטרוניים שעובדים בתנאים של לחות אפשר לרסס ספריי עם לכה מיוחדת שיוצרת שכבת הגנה בין האוויר לרכיבים ומונעת קורוזיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה מדבר על מעגל (PCB) שצריך לעבוד בתנאים של רטיבות? אם כן, עדיף לאטום את המעגל ולמנוע מצב שבוא מים מגיעים אליו. כמובן שאין אטימה הרמטית, ואת מעט הלחות שתכנס תעצור הלכה.

פורסם

שלום לחבר,

אני משתמש בלכה לציפוי מעגלים מודפסים מהסיבות הבאות:

1. שמירה על המעגל המודפס והרכיבים מפני פגעי מזג האוויר (לחות,מים,אבק)

2. הלכה מונעת חלודה

3. הלכה מבודדת ומונעת קצרים

ניתן לרכוש לכה כמו שיש ברשותיי (מצורפת תמונה) בכול חנות אלקטרוניקה בשדרות הר-ציון, סימן-טוב אלקטרוניקה,חן אלקטרוניקה,בלצר.

מחיר הלכה 28 שקלים.

אישית אני מעדיף לכה תוצרת חברת KONTAKT שרק בעוד שבוע ימים יגיע למלאי של סימן-טוב.

מומלץ לרסס במקום מאוורר וממרחק.

במידה ותרצה להוריד את שכבת הלכה אז תצטרך להשתמש באציטון או אלכוהול וקצת סבלנות.

תוכל להשתמש גם בלכה לתמצא בכול חנות טמבור לציפוי עץ.

2 002.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה חבר'ה, אני אשאל פה בהיפרטרוניקס אם יש להם משהו כזה.

מדובר על מחשב רכב שעושה בעיות קשות אחרי כל גשם.

משכנתא זה קל

פורסם

איפה המחשב מותקן ברכב ? האם ניקית את תעלות הניקוז במיוחד ליד קיר האש ?

האם המחשב פורק בעבר ?

לפי דעתי עלייך למצוא את מקור הרטיבות תחילה .

בכול מקרה במידה ותחליט להשתמש בלכה אני ממליץ לך לרסס כ-2 שכבות לפחות.

שים לב !

במידה וקיימים על המעגל המודפס רכיבים כמו טרימרים (קבלים ונגדים משתנים) עלייך תחילה לצפות אותם בעזרת נייר דבק בכדי למנוע כניסת הלכה לתוך הרכיב.

על תקנה שום דבר בחנות ש שהמליץ צביקה מכיוון שהמחירים שלהם גובלים בגניבה. אני מכיר אותם אישית לוחצת.

פורסם

צביקה לא המליץ על חנות. צביקה חיפש בגוגל לינק למוצר דומה למוצר עליו חשב ופרסם את הלינק הראשון שמצא.

עם צביקה הסליחה.

בתודה, צביקה.

פורסם
וזלין

אני לא אשאל.

מרק, המחשב ממוקם רע מאוד, בין החלון לקיר האש, מתחת למכסה מחורר, עם תעלת ניקוז קטנה שנסתמת כל הזמן. תעלות הניקוז נוקו, אבל מים עומדים שם אחרי גשם. מחלה של איביזות/קורדובות.

משכנתא זה קל

פורסם
אני לא אשאל.

מרק, המחשב ממוקם רע מאוד, בין החלון לקיר האש, מתחת למכסה מחורר, עם תעלת ניקוז קטנה שנסתמת כל הזמן. תעלות הניקוז נוקו, אבל מים עומדים שם אחרי גשם. מחלה של איביזות/קורדובות.

עכשיו הכול ברור, גם בגולף או בפולו קיימת תופעה כזו לכן אני ממליץ לך להתייעץ עם מוסך רון בנושא.

בגולף הקודמת שלי לפני תחילת החורף הייתי מנקה היטב את התעלות ומפרק את הביטנה של הגלגל ששם מצטבר המון לכלוך/בוצה.

מחר יום שבת תקום בבוקר ולעבודה (רבוטה..) ותפרק את הביטנה.

• תוכן חדש...