Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד "חולה" בפולו 97 1.6. AEE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. אני לא יודעה אם הבעיה בקלץ' או בגיר, במשך כלהזמן שהרכב בבעלותי( שנה וחצי) כמה פעמים למשך יום ימיים ברבחים של כמה חודשים היה צץ משהו מוזר: כשה הייתי לוחץ על דוושת הקלץ' בדרך באמצע הלחיצה הייתי מרגיש מין קליק. לא יתייחסתי לזה כי זה היה עובר מהר מעוד.

עכשיב יש משהו חדש כבר במשך שבועה. אני שומעה רעש מוזר שמזכיר מצב כשה עוזבים דוושה כלשהי כשה היא לחוצה עד סוף והיא כופצת למעלה בחזרה,מן "טק" כזה רעש של פלסטיק.

חוץ מזה כל המערכת פועלת כמו שצריך.

פורסם

בעיה מוכרת ופשוטה- בכבל קלאץ' ברכבך מותקן מותחן אוטומטי (סוג של ראצ'ט). שמתקלקל עם הזמן. החלף את הכבל לכבל רגיל ללא מתיחה אוטומטית ושלום על ישראל.

פורסם
בעיה מוכרת ופשוטה- בכבל קלאץ' ברכבך מותקן מותחן אוטומטי (סוג של ראצ'ט). שמתקלקל עם הזמן. החלף את הכבל לכבל רגיל ללא מתיחה אוטומטית ושלום על ישראל.

כמה זה עולה ואם זה דורש מוסך?

פורסם

כבל ללא מתיחה אוטומטית (לדעתי עדיף) עולה לדעתי באיזור 400-500 ש"ח. אל תתפוס אותי במילה. דבר עם רון.

לגבי עבודה זה תלוי כמה אתה מוכשר/מיומן. קשה לי להגיד. העבודה לא פשוטה, גם לא מסובכת. דורשת התעסקות מתחת לבלאגן של החוטים באיזור הדוושות וכן במזלג של הקלאץ', כולל העברת החוט מבחוץ פנימה. אתה עלול להתקשקש עם זה הרבה אם אין לך חוש טכני מפותח והיכרות עם הרכב.

במוסך לא יקחו הרבה על עבודה כזו ולכן ממליץ לך לפנות לרון.

• תוכן חדש...