Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום במזגן דייהו רייסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום

אני זקוק לעזרתכם,הרכב הוא דייהו רייסר 94 ידני,קיימת תופעה בחימום המזגן,כשחום המנוע תקין(מד חום בחצי)

בהפעלת החימום יוצא חום ממש חם ולאט לאט הוא יורד בעוצמתו עד שיוצא ממש אויר קר,

מה לדעתכם הבעיה?האם זאת תופעה של רדיאטור חימום לא תקין?:-D

פורסם

ייתכן שמעברי המיים ברדיאטור החימום הפנימי סתומים.

אם יש לך 2 ידיים טובות פעל כך:

1. פרק את צינורות המיים שנכנסים לכיוון תא הנוסעים (אלו הצינורות שהולכים בעצם לרדיאטור החימום הפנימי).
  2. הזרם מיים / אוויר בלחץ אל תוך הרדיאטור הפנימי - זה אמור לשטוף את הבוצה.
  3. החזר הצינורות למקומם ומלא מיים (בשלב זה) ובדוק אם ישנו שיפור - לא לשכוח לנקז אוויר ממערכת הקירור.
  4. אם זה השתפר - כל הכבוד ! - החלף את המיים בנוזל קירור איכותי (ממליץ על PRESTON) ולא במיצים הירוקים ב 15 שקל באוטודיפו.
  5. שוב לא לשכוח לנקז אוויר מהמערכת, ולחכות לפעולה תקינה של הוונטה שעל הרדיאטור.

בהצלחה !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
ייתכן שמעברי המיים ברדיאטור החימום הפנימי סתומים.

אם יש לך 2 ידיים טובות פעל כך:

1. פרק את צינורות המיים שנכנסים לכיוון תא הנוסעים (אלו הצינורות שהולכים בעצם לרדיאטור החימום הפנימי).
  2. הזרם מיים / אוויר בלחץ אל תוך הרדיאטור הפנימי - זה אמור לשטוף את הבוצה.
  3. החזר הצינורות למקומם ומלא מיים (בשלב זה) ובדוק אם ישנו שיפור - לא לשכוח לנקז אוויר ממערכת הקירור.
  4. אם זה השתפר - כל הכבוד ! - החלף את המיים בנוזל קירור איכותי (ממליץ על PRESTON) ולא במיצים הירוקים ב 15 שקל באוטודיפו.
  5. שוב לא לשכוח לנקז אוויר מהמערכת, ולחכות לפעולה תקינה של הוונטה שעל הרדיאטור.

בהצלחה !

איך אני מנקז אויר ממערכת הקירור?

פורסם

אצלך זה מאוד פשוט .

מלא נוזל קירור דרך מיכל העיבוי , תשאיר את הפקק של מיכל העיבוי פתוח ותניע את הרכב .

אם נעלם נוזל קירור ממיכל העיבוי תוסיף עוד נוזל , חכה עד שהמנוע יגיע לומפ' עבודה והוונטה תיכנס לפעולה .

פורסם
אצלך זה מאוד פשוט .

מלא נוזל קירור דרך מיכל העיבוי , תשאיר את הפקק של מיכל העיבוי פתוח ותניע את הרכב .

אם נעלם נוזל קירור ממיכל העיבוי תוסיף עוד נוזל , חכה עד שהמנוע יגיע לומפ' עבודה והוונטה תיכנס לפעולה .

לפני הוספת מי קירור אני רוצה לבצע שטיפה לצנרת רדיאטור חימום ע"י צינור מים,לאחר מכן אני ממלא נוזל קירור,

אבל לא הבנתי איך לנקז אויר,

פורסם

לפני שאתה מפרק ושוטף את הרדיאטור הפנימי בדוק והחלף טרמוסטט מנוע. ללא טרמוסטת אין מה שיעלץ את המים לעבור דרך מערכת החימום הפנימית. ורק באים זה לא עוזר יש לשטוף את המערכת. אך לפי התאור שלך כאשר מנוע חם יש התחלה של חימום זה סימן לטרמוסטת מנוע פגום או חסר. כזכור בדייהו מיכל העיבוי גבוהה ממצנן המים לכן אין ניקוז אויר.

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
לפני שאתה מפרק ושוטף את הרדיאטור הפנימי בדוק והחלף טרמוסטט מנוע. ללא טרמוסטת אין מה שיעלץ את המים לעבור דרך מערכת החימום הפנימית. ורק באים זה לא עוזר יש לשטוף את המערכת. אך לפי התאור שלך כאשר מנוע חם יש התחלה של חימום זה סימן לטרמוסטת מנוע פגום או חסר. כזכור בדייהו מיכל העיבוי גבוהה ממצנן המים לכן אין ניקוז אויר.

שבת שלום יצחק.

יצחק שבת שלום

הטרמוסטט תקין,כי החום מגיע לחצי,הונטה עובדת כראוי,ולפי דעתי יש צורך בניקוי צנרת רדיאטור חימום

• תוכן חדש...