Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת ABS מוולקן. אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכבוד, מקסים, ואתה נהג מבין עניין, נכון?

על הראש הגנב בוער הכובע? התייחסתי אלייך? מה זה המגננה הזאת שפרצתה בה?

אני לא חייב לך הסברים על מה נהגתי ועל מה לא ידידי.

לפותח השרשור,לדעתי פילטר אוויר במקום כל כך נמוך במיוחד עם תחילת החורף מסוכן ברמות.

אגב,למה לא תוציא את הפיוז ותראה קודם איך אתה מסתדר עם הרכב ללא ABS ?

פורסם

הגבת אחרי ההודעה שלי. זה משתמע לכך.

בלי קשר, לא התגוננתי אלא התקפתי, יש הבדל :-D

אין קשר למה שאתה מאמין בו, ABS זו מערכת חשובה מאין כמוה, גם לנהג המיומן ובעיקר לנהג שלא.

יותר חשוב שיהיה לו ABS ברכב מאשר פילטר פתוח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בואו נסכם את זה ככה, אם פותח השרשור מנתק את המערכת, שיצא בהצהרה בפורום עם פרסום פרטי הרכב כדי שלא תהיה בעיה לזהות אותו בכביש כדי להתחמק מנסיעה בקרבתו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קצת הגזמתם, לא?

זה לא שכל מה שמפריד בין הוולקן האדומה לתאונה זה הABS המיושן הזה, שגם ככה לא ממש אפקטיבי.

נכון, ABS הוא מערכת חשובה, אבל על הכביש נעות עשרות אלפי אם לא מאות אלפי מכוניות ללא המערכת (מי אמר יונדאי גטס?) ואף אחד לא חושב לעצור בצד כשאחת חולפת על פניו.

בתכלס, לדעתי אפשר למצוא מקום טוב לפילטר פתוח גם בלי להסיר את הABS, או עם עוד קצת מאמץ אפשר להעביר אותו דירה למקום אחר שקצת פחות מפריע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההבדל הוא שהגטס מראש באה בלי זה

אבל האדון מתכוון להסיר את מה שקיים ובמקרה תאונה שהוא יכנס במישהו חברת הביטוח לא תסכים לשלם לך פיצויים גם אם הוא נכנס בך ואז לך תתחיל לנהל נגד האדון הזה משפט שישלם לך מליונים שאין לו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אולי אשאל את זה עוד הפעם ? (אם צריך אז פעם 3 באדום), מה לעזאזל יתן פילטר פתוח בסיטרואן ZX מנוע 1900 מקורי ???

אני גם עונה לעצמי על השאלה, התשובה היא: שומדבר, האוטו יעשה עוד יותר רעש ממה שהוא כבר עושה עם הפלסטיקים והאגזוז, הבחור יחוש כאילו יש יותר כוח, בתכלס ? בולשיט !

היה לי, היה פליטר פתוח, אני זרקתי אותו לפח פשוט והרכבתי מקורי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא ניתן ברכבך לבטל את מערכת הABS ,מכיון שפיצול הצנרת, משני צינורות ממשאבת הבלם לארבעת הגלגלים ,מתבצעת דרך בית שסתומי המערכת

יגאל

פורסם

אביחי, ה-ABS בוולקן הוא ממש לא זבל! זה המידות המקוריות של הצמיגים והברקסים שזבל! (אני אראה לך בהזדמנות). אצלי הרכב עוצר מצויין, גם עם ABS. כמה מצויין? יותר טוב מכל רכב משפחתי חדש שנסעתי עליו. והוא לא נכנס יותר מדי מוקדם אם מגדילים את מידות הצמיגים.

נ.ב הרכב שלי שנת 96, אולי ב-92 1900 המערכת שונה?

ופילטר פתוח ממש לא מוסיף כלום. חבל על הכסף! אפילו אם היה עולה 12 ש"ח, הייתי קונה מנה פלאפל במקום.

פורסם

הבעיה עם הפילטר המקורי היא אי היכולת להשיג פילטרים במידה הנכונה היום, ויש צורך להכניס לשרוול פילטר קטן יותר מהמקורי.

כרגע המקום היחידי בתא המנוע הוא צמוד למנוע, מה שבוודאי מוריד מהיכולת, עם כי במעט.

אין לי ספק שמערכת הABS בשנת 96' מתקדמת יותר מהמערכת הראונה שהותקנה ב92'.

לצורך העניין אוסיף, ש3 מתוך 4 דגמים (או 2 מתוך 4) של ZX 1900 שיוצרו בשנים 92 - 93, הגיעו מהמפעל ללא ABS. זו תוספת לדגמים "מאובזרים יותר". ההבדלים ניכרים בעוד כמה מקומות ברכב.

אם יש בעיה עם חברות הביטוח, בעיה חוקית, או סתם המלצה חד משמעית לא להסיר את הABS, ברור שלא אסיר אותה.

אפשר אחרת היא להעביר את המצבר לבגאז' ולתקוע את הפילטר במקום המצבר.

מעבר לזה, המקום האפשרי היחידי הוא בתחתית הרכב, מה שנראה לי גרוע מאד בעונת השלוליות הנוכחית.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...