Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקופת אחריות לרכב חדש

ronenfe
שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראיתי שיש חברות שנותנות 3 שנים אחריות ויש חברות שנותנות שנתיים.

זה לא שיקול חשוב בקניית הרכב?

ההורים שלי מעוניינים ברכב עד 100 אלף שקלים.

במקום היונדאי גטס שיש להם כרגע.

אני המלצתי על סקודה פאביה קומבי 1.4 ידנית, אבל ראיתי באתר שהאחריות רק לשנתיים, כאשר יונדאי גטס , דייהטסו סיריון וסוזוקי סוויפט מגיעות עם אחריות ל-3 שנים.

האם כדאי ליחס לכך חשיבות ולקנות רכב עם 3 שנים אחריות?

מה שחשוב לנו ברכב זה צריכת דלק נמוכה, יש לכם המלצה?(חוץ מפיאט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על דייהטסו סיריון אוטומאטית (בתנאי שההורים שלך לא צריכים תא מטען גדול).

גם יותר חיסכונית מסקודה (והרבה יותר חיסכונית מגטס) וגם לא תצטרך לשלם עבור שנת אחריות שלישית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי, אתה פשוט מתעסק בזוטות - אהבת את הרכב? הוא מתאים לך? לך על זה!

אגב, רק שתדע שגם בגרמניה האחריות לרכבים היא למשך שנתיים (יכול מאוד להיות שניתן להאריך אותה תמורת תשלום, אבל השנתיים זה מה שאתה מקבל סטנדרט).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי, אתה פשוט מתעסק בזוטות - אהבת את הרכב? הוא מתאים לך? לך על זה!

אגב, רק שתדע שגם בגרמניה האחריות לרכבים היא למשך שנתיים (יכול מאוד להיות שניתן להאריך אותה תמורת תשלום, אבל השנתיים זה מה שאתה מקבל סטנדרט).

אני חושב ש RS צודק ב 100%.

אם תמצא רכב שמבחינתך הוא מושלם ואתה רוצה אותו ותקופת האחריות קצרה אז לא תיקח את הרכב?

זה טעות לחשוב כך

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי תקופת האחריות היא בהחלט פקטור משפיע ברכישת רכב!

בסך הכל אתה משלם הרבה מאוד כסף ורצוי שהאחריות תהיה כמה שיותר גדולה. באירופה בדרך כלל לרכבים אירופאים יש אחריות של 2 שנים. המתחרים (יונדאי, קאיה וכד') מציעים לאומת זאת אחריות של 5 וגם 7 שנים, ובכך גונבים את הלקוחות הפוטנציאליים.

תקופת האחריות כן משחקת משחק חשוב בבחירת הרכב הבא.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להורים שלי זה חשוב היות ואחת הסיבות העיקריות שההורים שלי מחליפים אוטו הוא שנגמרה האחריות. בכל מקרה הבחירה השתנתה להונדה ג'אז ידנית, מתי יגיעו דגמי 2008? המחיר שמפורסם הוא ל-2007, מישהו יודע מה המחיר של ה-2008?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה להרשם לפורום הונדה ולשאול אותם:

http://honda.co.il/Index.asp?CategoryID=242

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...